Bildirim
60.000TL ARAÇ TAVSİYESİ (ADAPTİF BI-XENON + TAM BAĞIMSIZ ARKA SÜSPANSİYON)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: playerpro
başlıkta belirttiğim gibi (MAX 60.000TL ADAPTİF BI-XENON, + TAM BAĞIMSIZ ARKA SÜSPANSİYON) araç almayı düşünüyorum. astra ve golf haricinde hangi araçlarda bu özellikler var yardımcı olur musunuz? teşekkürler.
Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Highline 59.400 TL dediklerinin hepsi var
Sadece U led ekletmen yeter -
hocam bugün astra sedan cosmo 1.4 t için anlaştık.(eylül stoğu son araç 56.850 golften fazlası var donanım olarak standart) araç diğer şubeden satıldığı için nasip olmadı. doğru tercih mi yapıyorum astra için emin olmaya çalışıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. -
quote:
hocam bugün astra sedan cosmo 1.4 t için anlaştık.(eylül stoğu son araç 56.850 golften fazlası var donanım olarak standart) araç diğer şubeden satıldığı için nasip olmadı. doğru tercih mi yapıyorum astra için emin olmaya çalışıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Ben olsam GOLF alırım -
Golf alırım hem kaliteye binerim hemde dolu dolu donanımlı bir araca daha ne istiyorsun. -
astra diyip kaçayım hemen.quote:
Orijinalden alıntı: cihanairquote:
hocam bugün astra sedan cosmo 1.4 t için anlaştık.(eylül stoğu son araç 56.850 golften fazlası var donanım olarak standart) araç diğer şubeden satıldığı için nasip olmadı. doğru tercih mi yapıyorum astra için emin olmaya çalışıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Ben olsam GOLF alırım
Alıntıları Göster
-
Astra tam bağımsız değil. -
hocam golf alırsam katlanır ayna led stop-far ekletmek isterim. siparişten sonra gelecek zamlarla 65.000 olur heralde fiyatı. bu araç bu paraları edermi gerçekten emin olamıyorum. golf astra haricinde dediğim özelliklerde araç yok mu? -
hocam watts diye bir sistem varmış yarı bağımsız mı oluyor? -
quote:
hocam golf alırsam katlanır ayna led stop-far ekletmek isterim. siparişten sonra gelecek zamlarla 65.000 olur heralde fiyatı. bu araç bu paraları edermi gerçekten emin olamıyorum. golf astra haricinde dediğim özelliklerde araç yok mu?
Abicim 60 Bin TL para verebilecek bütçne var üstüne opsiyon ile alt tarafı 4 BİN TL eklettin.
Bence 65 Bin TL bu araç için hemde dolu dolu bir araç için bence genel fiyat konumunda normal.
Bu sınıfta bu fiyata daha kalitelisi olmaz. İstediğin özelliklerde başka araç aklıma gelmiyor. -
quote:
hocam watts diye bir sistem varmış yarı bağımsız mı oluyor?
Astralar yarı bağımsız. Bazı modellerinde watts var. Tam bağımsız değil ama. -
quote:
başlıkta belirttiğim gibi (MAX 60.000TL ADAPTİF BI-XENON, + TAM BAĞIMSIZ ARKA SÜSPANSİYON) araç almayı düşünüyorum. astra ve golf haricinde hangi araçlarda bu özellikler var yardımcı olur musunuz? teşekkürler.
Benzinli mi dizel mi?
Manuel mi otomatik mi?
HB mi Sedan mi yoksa coupe falan mi?
Bunlari belirtmeden yardimci olmak pek mumkun degil -
quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
Benzinli mi dizel mi?
Manuel mi otomatik mi?
Bunlari belirtmeden yardimci olmak pek mumkun degil
+1
ayrıca benzinli manuel golf'e 60 bin lira vermek de pek akıl karı değil. -
Golf varken baska aracı düşünmeyin bile
Benim araba alma mantığım vw alabilecek param varsa baska modele yönelme -
astra alarak belki ilk etapta karda olursun ama golfün yakıt verileri astradan az olacaktır . Astra 1.4 golf 1.4 tsi den bariz fazla tüketime sahip. Fabrika verilerine bakmadan bunu söylüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: hard_hacker
Golf varken baska aracı düşünmeyin bile
Benim araba alma mantığım vw alabilecek param varsa baska modele yönelme -
100km de ortalama 2 litre fark kesinlikle olacaktır . yıllık 10.000 km de 200litre fark eder . bunlar önemli değilse astra alınız daha yakışıklı daha dolu daha ucuz.quote:
Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz
astra alarak belki ilk etapta karda olursun ama golfün yakıt verileri astradan az olacaktır . Astra 1.4 golf 1.4 tsi den bariz fazla tüketime sahip. Fabrika verilerine bakmadan bunu söylüyorum.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Umut T.
quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
Benzinli mi dizel mi?
Manuel mi otomatik mi?
Bunlari belirtmeden yardimci olmak pek mumkun degil
+1
ayrıca benzinli manuel golf'e 60 bin lira vermek de pek akıl karı değil.
55.000'e micra verelim -
1-Golf 1.4 122 hp olabilir. Ancak 1.2 105 ve 1.6 tdi olanlar bağımsız değil unutmayın. Bir de comfortline alırsanız hız sabitleyici ve park sensörü de ekletin bence.quote:
Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz
100km de ortalama 2 litre fark kesinlikle olacaktır . yıllık 10.000 km de 200litre fark eder . bunlar önemli değilse astra alınız daha yakışıklı daha dolu daha ucuz.
Alıntıları Göster
2-Focus da iyi bir seçenek olabilir. -
quote:
Bende olsam golf alırdım.
Bir Astra J ve Golf 7 kullanıcısı olarak. -
Golf ve Astra'yı deneyin ikisi de farklı kişiliklere sahip araçlardır. Hangisini beğenirseniz onu alın. İkisi de pişman etmez.
Benzer içerikler
- v kayışı kaç binde değişir
- ds 4 yorum
- tiguan 1.5 tsi yakıt tüketimi yorumları
- otomatik vitesi manuele çevirme maliyeti
- arabada uyumak
- chery euro ncap
- yanan togg
- range rover evoque 2024
- renault rafale 2024
- c200 all terrain
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X