Şimdi Ara

60.000TL ARAÇ TAVSİYESİ (ADAPTİF BI-XENON + TAM BAĞIMSIZ ARKA SÜSPANSİYON) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence golf parasının hakkını veren bir araca binmiş olursunuz.Eder mi deseniz etmez araç o kadar ama piyasasına göre parasının hakkını veren bir araç.
  • hangisi kafana daha yatıyorsa onu al ama golfün 1 adım önde olduğuda gerçek...
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    konumuzla micra'nın ne alakası var air cihan bey? onu alanın zaten hesapla kitapla işi yoktur, uzayın ücra köşelerinden falan gelmiştir.

neyse, sizin için açayım biraz sayın air: bu fiyata, km'de daha az yakacak daha iyi araçlar bence. otm. vitesle, lpg ile alınabiliyorlar vs. bir sürü seçenek var. hepsini geçtim, hiç şans kalmazsa tonla dizel var piyasada. ezan okumaya giden imam bile, camiden minareye gitmek için dizel araç bakar oldu güzel ülkemde.
  • Focus titanyum. Tam bagimsiz arka suspansiyon katlanir sinyalli isitmali aynalar ve xenon far. 60 kusure benzinlisini alirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bağımsız süspansiyon demiş bizimkiler hala astra diye tutturmuş gidiyor. Yarı bağımsız filan da değil bildiğiniz torsiyon işte. Yol tutuşu iyileştirmek için lotus mühendislerinden yardım alınarak üretildi adına da watts link diyorlar. Konuya gelince golf focus ve yeni mazda 3 bu kriterleri karşılıyor sanırsam.

•  60.000TL ARAÇ TAVSİYESİ (ADAPTİF BI-XENON + TAM BAĞIMSIZ ARKA SÜSPANSİYON)

Astra bildigin gelistirilmis torsiyon

Zaten disaridan amotisor alt uçları veya torsiyon barı gorunuyorsa; durum ortada.. focus bosuna etegi yukarida gezmemis senelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 3 Kasım 2013; 12:17:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

konumuzla micra'nın ne alakası var air cihan bey? onu alanın zaten hesapla kitapla işi yoktur, uzayın ücra köşelerinden falan gelmiştir.

neyse, sizin için açayım biraz sayın air: bu fiyata, km'de daha az yakacak daha iyi araçlar bence. otm. vitesle, lpg ile alınabiliyorlar vs. bir sürü seçenek var. hepsini geçtim, hiç şans kalmazsa tonla dizel var piyasada. ezan okumaya giden imam bile, camiden minareye gitmek için dizel araç bakar oldu güzel ülkemde.

Dizel arac satislari sanki biraz dustu gibi golf forumlarinda goruyorum 1.2 tsi daha cok tercih ediliyor

• cihanair kullanıcısına yanıt
    golf alacak biri için en iyisi manuel 1.2. opsiyon ile en azından golf'ler arasında mantıklı bir fiyatı var ama ben asla lpg'li focus powersift veya civic varken, benzinli golf almam. 1.2 alana da sesimi çıkarmam ama.
  • Ben olsam Focus alırım.
  • arkadaşlar cevaplar için herkese çok teşekkür ederim. alfa romeo giulietta için ne düşünüyorsunuz?
  • Ikimci elde sikinti cikar diye dusunuyorum

• Astra kullanıyorum ama golf derim.
  • bayılıyorum ya , 60.000 tl ye araç arayanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: playerpro

hocam bugün astra sedan cosmo 1.4 t için anlaştık.(eylül stoğu son araç 56.850 golften fazlası var donanım olarak standart) araç diğer şubeden satıldığı için nasip olmadı. doğru tercih mi yapıyorum astra için emin olmaya çalışıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Golf al

• Bağımsız olsa ne olur, olmasa ne olur? Araç alırken bakmayacağım bir kriter... Farkını anlayabileceğin birşey değil.

Bir araç iyi yol tutuyorsa, iyi yol tutuyordur, tutmuyorsa tutmuyordur, ben elimdekine bakarım. Aracın altında görmeyeceğim bir aksama değil... O haliyle işimi görüyorsa alırım.

4 disk fren iyi birşey mesela, hem görüyorsun gözünle güzel şekli var, hem de hissediyorsun araç fışş fışş kaymıyor... O olabilir bak.
  • neden bizim insanlarımızda vw kalitesi diye bi mantık var vw den başka araba yok mu bu piyasada arkadaş için söylemiyorum yani vw den çok daha iyi araçlar var piyasada bu kadar vw ci olmayın çokda kaliteli bi araç değil güzel ama abartmayın tadında bırakın..
  • adam astra ve golf haricinde akıl danışmış biri golf diyeri astra diyor
  • sevenpounds kullanıcısına yanıt
    Neden?? Doğrusu ne ?60.000 TL nin altında mı yoksa üstünde mi araç arasınlar bayılmamanız için??
  • Anladığım kadarı ile arkadaş benzinli araç bakıyor. Focus 1.6 125 HP Powershift titanium versiyonu bile 54.500 TL ama kendisi 1.4 Turbo Astra yı 56.500 TL ye alıyorsa o da iyi bir seçim. İki aracın da benzin sarfiyatı aynı. Hatta Astra kağıt üzerinde yarım lt kadr daha iyi. Ama performansta Astra çok daha önde. Watts arka salıncak bağımsız mı değil mi bunlar pek de kafaya takılacak şeyler değil .Şimdiye kadar Astra konforsuz diyebilen olmadı çünkü. Golf te de sadece 1.4 TSİ de bağımsız arka süspansüyon var. Bence 4 ay sıra bekleyip,arada gelen zamlara da razı olup bu fiyatlara Golf almak hiç mantıklı değil
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    AÇıkçası performansını bilmiyorum yeni astranın fakat iç mekan dizaynı olarak focus titanyumu şahsen benim çok hosuma gitti. O yüzden focus aldım ben.

Tabi bagımsız arka süspansiyonlar, sony ses sistemi katlanır ısıtmalı yan aynalar led iç ortam aydınlatması, 270 tork makul yakıt tüketimi de etkili oldu.

Ha bi de HB kasanın dizaynı. Bana V40 ı anımsatıyor yandan

60.000TL ARAÇ TAVSİYESİ (ADAPTİF BI-XENON + TAM BAĞIMSIZ ARKA SÜSPANSİYON)
     60.000TL ARAÇ TAVSİYESİ (ADAPTİF BI-XENON + TAM BAĞIMSIZ ARKA SÜSPANSİYON)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 3 Kasım 2013; 18:07:55 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.