Şimdi Ara

60-100 hp Motorlar Ile 220 Bastim Diyenler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
1
Favori
13.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rockabye

İbre 280 e dayanmış ama consumption 31 LT gösteriyor bu kafamı karıştırdı ayağını gazdan hafif çekmiş olabilir ama bilmiyorum.

golf gti in 255 gibi kesilmesi ama 220 beygir 1.4 Polo nun 280 e gelmesi

Neyse eğer gerçekse helal olsun gerçekten ve özür de diliyorum senden

O hızda zaten bir şey olursa gerek bile kalmaz diye emniyet kemerini takmayan arkadaşına da selam

araç stock değil yüklü diyorum hocam..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 238 düz yolda

160hp cruze
  • 1.4 polo gti ile 240 yapmıştım,şuan kullandığım 1.2 vti a 208 ile 190 yaptım düz yolda 82 hp araç ancak çok atik :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HümanistAdam kullanıcısına yanıt
    Yav he he kadran yanlış. Her vw arabaları söz konusu olduğunda çıkıyo senin gibi tipler. Arkadaşım araba otobanda eğimsiz yolda 205 görüyor. Bunda anlamak istemediğin kısım ne? Ben arabamın kapasitesini zaten biliyorum, hız konusunda iddialı olan ya da arabamı yer uçağı olarak gören biri de değilim. Vw ye ya da herhangi bir markaya sallamak için böyle saçma muhabbete girmeyin yeni nesil motorların çoğu zaten 200 görüyor. Olağanüstü bir hız değil yani. Ama hani bana diyosun ya jettayla 240 bastım tayfasından mısın diye yok ben o tayfadan değilim ama sen heralde kadranda 100kmyi görünce kendini O Conner zanneden tayfadansın. Azcık büyüyün.

Ayrıca arabanın azami hızında arabanın ağırlığı, motorun teknik özellikleri ve birçok belirleyici özellik var. Akülü araba sürüyosan sen aynen onlarda belirleyen sadece beygirdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 bmw 3.20i ile bile maksimum 240 yaptım ben, neyin kafası 100hp ile 220 :D 240'a çıkana kadarda bir tarafım yırtılmıştı ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentrassi -- 9 Mayıs 2017; 20:59:25 >
  • 1.2 symbol 75 hp rampa asagi max 170 km benzinli.

1.2 tsi 2016 jetta 105 hp yokus asagi 212. 220 gorurdu.

1.6 peugeot 301 5 ileri dizel ibre 200 max hiz 180 duz yol

Megane 3 1.5 dci 6 ileri 110hp manuel yokus asagi 215 km son

Peugeot 2008 1.6 92 HP dizel Otomatik 210 ibre 199 rampa asagi limitor.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Yav he he kadran yanlış. Her vw arabaları söz konusu olduğunda çıkıyo senin gibi tipler. Arkadaşım araba otobanda eğimsiz yolda 205 görüyor. Bunda anlamak istemediğin kısım ne? Ben arabamın kapasitesini zaten biliyorum, hız konusunda iddialı olan ya da arabamı yer uçağı olarak gören biri de değilim. Vw ye ya da herhangi bir markaya sallamak için böyle saçma muhabbete girmeyin yeni nesil motorların çoğu zaten 200 görüyor. Olağanüstü bir hız değil yani. Ama hani bana diyosun ya jettayla 240 bastım tayfasından mısın diye yok ben o tayfadan değilim ama sen heralde kadranda 100kmyi görünce kendini O Conner zanneden tayfadansın. Azcık büyüyün.

Ayrıca arabanın azami hızında arabanın ağırlığı, motorun teknik özellikleri ve birçok belirleyici özellik var. Akülü araba sürüyosan sen aynen onlarda belirleyen sadece beygirdir

Akülü arabalarda beygir olduğunu bilmiyordum . Aydınlattığın için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HümanistAdam -- 16 Mayıs 2017; 0:33:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Bu konuda en büyük yalancılar tartışmasız "Hz. 1.6 105 HP TDi Jetta" sahipleridir.

Bu araca binenlerin %50'si 240 yaptığını iddia ediyor. Geri kalan %50'nin %40'lık kısmı arabanın limitli olduğunu söyleyip 190'ın üstüne çıkmadığını, diğer %10'luk kısım ise zaten hızla işi olmadığını belirtiyor.

Çok ilginç bir durum, aynı psikolojik sıkıntı aynı VAG grubu araçlara binenlerde yok. Mesela bir Golf, Passat konusunda olmuyordu böyle şeyler.. Ama bu forumda ne kadar uçan kaçan varsa altında hep Jetta oluyordu.

Neyse konuya gelirsek 100-140 HP arabaların bile gideri belli, 180-220 arası makas oynar.. Oda göstergede ki hız.. GPS'de çok daha düşüktür tabii.

150 bg 1.6 jetta sahıbıyım 220 yı gecemedık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcngzhn34

1.6 atmosferik 115 hp Astra J 210kmh yol bitti ciğerli gidiyor 230-235 civarı kesiciye girer.

1.6 tdi ile 240 yapmaz diyor herkes.

RSA Motosport yazilimli 1.6 tdi 140 hp golf 247 de tıkanıyor dahada çıkmıyor.Manuel araç.

1.6 136 hp Astrada 247 basan var.

1.4 140 hp Astrada 261 gören var.

1.4 TSI GTI Polo 220 hp 272de gaz kesiyor.

Basan var , gören var , basan var , gören var ...

Sıkıntıda burda başlıyor , gören var . Sen görmedin, büyük ihtimal kulaktan dolma bilgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HümanistAdam -- 16 Mayıs 2017; 0:37:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HümanistAdam

quote:

1.6 atmosferik 115 hp Astra J 210kmh yol bitti ciğerli gidiyor 230-235 civarı kesiciye girer.

RSA Motosport yazilimli 1.6 tdi 140 hp golf 247 de tıkanıyor dahada çıkmıyor.Manuel araç.

Sıkıntıda burda başlıyor , gören var . Sen görmedin, büyük ihtimal kulaktan dolma bilgiler.

niye takıldınki bu kadar ? fotoğrafları gördüm, he bayır assa bayır yukarı onu bilmem.

• Çeşme otobanında geçen sene Doblo'yla 180 km/h'i gördük. GPS ile iki telefondan sürekli yol boyu kontrol ettim, gösterge sapması yok. Neyle gidiyorsa hatasız gösteriyor. Adam gibi lastik bulabilsem daha devir bandının büyük kısmı duruyordu.

4 bijonlu jantlarla 175/70 r14 88T lastiklerle bundan fazlasına cesaret etmedim 88H lastiklerle otobanda rahatlıkla 200+ üstünü görür. Tabi burada motor şanzıman etkeni de var. Benim doblo'da kaputun altına soktukları motor marea ile aynı görünüyor ancak aynı değil. Fabrika da baya bi üstünde oynamışlar. Fiat yetkili servisinde çalışan ustalar bile tanımıyor.

Diğer doblolara gelirsek 160'ı görürse anca görür. Hadi olsun olsun 170 olsun üstü diğer motorlarla zor. Arada benimki gibi muhtemelen gece vardiyasında uyuyarak topladıkları varsa onlarda görür

Edit: Doblo gibi ticari araçlarla hız yapmayın. Ilk nesil doblonun maksimum kapasitesi 120 km/h fazlası değil. Test amaçlı birkaç dakika haricinde bu araçlarla bu hızlar güvenli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Raptor.. -- 16 Mayıs 2017; 0:59:27 >

• quote:

quote:

quote:

niye takıldınki bu kadar ? fotoğrafları gördüm, he bayır assa bayır yukarı onu bilmem.

270 HP 308 GTi, 250 civarlarında ölüyor. Siz 140 HP arabalarla 240-250 yapıyorsunuz bide yol yetmiyor. Hahaha, Dilovası gibi bir inişte mümkündür. Diğer türlü her söylenene inanmaya gerek yok. Fizik kurallarının dışına çıkıyorsunuz çünkü. Çok gördük o 250 yapanları. İş realiteye gelince geri vites yaparken vtec açıyorlar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

quote:

quote:

270 HP 308 GTi, 250 civarlarında ölüyor. Siz 140 HP arabalarla 240-250 yapıyorsunuz bide yol yetmiyor. Hahaha, Dilovası gibi bir inişte mümkündür. Diğer türlü her söylenene inanmaya gerek yok. Fizik kurallarının dışına çıkıyorsunuz çünkü. Çok gördük o 250 yapanları. İş realiteye gelince geri vites yaparken vtec açıyorlar. :)

anladım

• Düz yolda tüpte 205 gördüm bora 105 hp 16v

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

120-130hp altı arabalarla 200'ü geçemezsiniz düz yolda. Yokuş aşağı boş iş, önemli olan araba düzde kendi kaç yapabiliyor. Fabrika verisi 195 olan arabanın sürücüsü 220 yaptım diyor, bir de gps ile ölçün bakalım kaçla gidiyorsunuz o an. Düz yolda fabrika verisinin birkaç km üstüne çıkmanız bile mucize. O adamlar defalarca deneyip ulaşabildikleri en yüksek hızı sunuyorlar.

Düz yolda fabrika verisinin bir kaç km üstüne çıkmanız bile mucize

Marea 1.6 2006. Geçen sene yazın yaptım

Fabrika çıkış beygiri: 103

Maksimum hız: 185

İyi günler

O fotolar kendinizi tatmin için geçerli...

Fabrika verisi son hız kadran hızı değildir. GPS verisi hızıdır.

Senin çektiğin resimdeki kadran hızının gerçekte bir anlamı yok. Çünkü kadran sapması aracın gerçek hızını göstermiyor..

200 kmh gördüğün ibre de gps hızı ortalama 180 kmh çıkar ancak...

• Ortalık yıkılıyoooooo

136 Hp Cdtı Astra ile 247 kmh yapan ciğerpareler...

140 Hp Turbo Benzinli araç ile 260 kmh yapan koçyiğitler ...

Sonra da diyoruz ki MTV düzenlemesi yapılsın yüksek hacimli motorlardan yüksek vergi alınmasın...

Bizim bu koçyiğitler 1.6 Dizel motorlu araçla 247 kmh yapmış , mazallah 2.0 D motorla 300 ü rahat görür

Ayrıca otomobil firmaları bu Koçyiğit ve Ciğerparelerin bu cücükkk hacimli makineler ile bu hızlara ulaştığını görünce hot hatch modelleri getirmezler zaten...

Misal Opel GTC veya OPC versiyonlarını getirmesin. Adamların OPC versiyonunun çıkamadığı hıza cücükk motorlu Astra ile çıkmış bizim babayiğitler

Coşmuş millet... salladıkça gaza geliyor ...

Yakında 1.0 TSI ile hafif yokuş aşağı 280 gördüm diyeni de çıkar...

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

120-130hp altı arabalarla 200'ü geçemezsiniz düz yolda. Yokuş aşağı boş iş, önemli olan araba düzde kendi kaç yapabiliyor. Fabrika verisi 195 olan arabanın sürücüsü 220 yaptım diyor, bir de gps ile ölçün bakalım kaçla gidiyorsunuz o an. Düz yolda fabrika verisinin birkaç km üstüne çıkmanız bile mucize. O adamlar defalarca deneyip ulaşabildikleri en yüksek hızı sunuyorlar.

Düz yolda fabrika verisinin bir kaç km üstüne çıkmanız bile mucize

Marea 1.6 2006. Geçen sene yazın yaptım

Fabrika çıkış beygiri: 103

Maksimum hız: 185

İyi günler

O fotolar kendinizi tatmin için geçerli...

Fabrika verisi son hız kadran hızı değildir. GPS verisi hızıdır.

Senin çektiğin resimdeki kadran hızının gerçekte bir anlamı yok. Çünkü kadran sapması aracın gerçek hızını göstermiyor..

200 kmh gördüğün ibre de gps hızı ortalama 180 kmh çıkar ancak...

Bana kadranın gösterdiği hızdan 20 km düşük gps hızı gösteren bir araç bul (resim video fark etmez) sonra pmden bana hesap numaranı yolla tamammı birader bak ciddiyim bu kadar net konuşuyorum

Burda hangi üyeydi hatırlamıyorum o cahil arkadaşta senin gibi 20 km(ütopik) bir sapma olabilceğini iddaa etti ama attığım gpsli ss lere pek cevap veremedi şikayet butonuna gitti eli yediremeyince

https://forum.donanimhaber.com/ibre-kadran-sapmalari-hakkinda--21145865

Bu konu o 20 km lik sapma bilgini umarım siler. 20 km gibi koca bir sapma olabileceğini nasıl düşünüyorsunuz ya 6-7 km hadi en fazla 10 km dersiniz anlarımda yani pes yazıkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 16 Mayıs 2017; 2:30:3 >

• Her saniye bir G ile yani yaklaşık 10 m/s ile hızlanabilen bir araç bir süre sonra ışık hızının yarısına ulaşabilir. Sanıyorum fındık motorlar bu iş için yeterlidir. Ben ikna oldum. Ha ışık hızının diğer yarısı ile zorumuz nedir bilmiyorum. Sanırım kadran yetmiyor.

• 70 HP Palio 1.3 Multijet 200 görüyor.
  • BIXI MAN kullanıcısına yanıt
    Al hocam,facebookta 2 gun once paylasildi. Kanit sunuyor bu hizlara cikanlar,sizler agliyorsunuz. 230 km hiza opc ile 1.4un ulasma sureleri onemli belki bilmiyorsunuzdur :)

Ilk fotoyu paylasan lpg'de diye not dusmus,2.fotografi paylasan ise 5.vites oldugunu.

http://www.hizliresimyukle.com/image/2jYrUhttp://www.hizliresimyukle.com/image/2jOBO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talharo123 -- 16 Mayıs 2017; 11:59:41 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.