Bildirim
60-100 hp Motorlar Ile 220 Bastim Diyenler (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MeGaDave06
quote:
Orijinalden alıntı: Rockabye
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk
120-130hp altı arabalarla 200'ü geçemezsiniz düz yolda. Yokuş aşağı boş iş, önemli olan araba düzde kendi kaç yapabiliyor. Fabrika verisi 195 olan arabanın sürücüsü 220 yaptım diyor, bir de gps ile ölçün bakalım kaçla gidiyorsunuz o an. Düz yolda fabrika verisinin birkaç km üstüne çıkmanız bile mucize. O adamlar defalarca deneyip ulaşabildikleri en yüksek hızı sunuyorlar.
Düz yolda fabrika verisinin bir kaç km üstüne çıkmanız bile mucize
Marea 1.6 2006. Geçen sene yazın yaptım
Fabrika çıkış beygiri: 103
Maksimum hız: 185
İyi günler
Adamın dediğini okumamışsın ki
Gerçekte kaç ile gidiyorsun o an ? Kadranda %10 sapma olsa 180 km/h yapar 185 in altında
%10 mu yavaş at arkadaşım. Bence gerekli cevabı aldı boşuna yeltenme
Ne yani 100 le giderken aslında 90 lamı gidiyoruz saçmalama %2-3 dersen neyse anlarımda o kadar sapma arabaya koymazlar o kadar para veriyorsun ve %10 sapmalıkla km gösteriyorsun sen bile olmaz öyle şey dersin
%10 sapma olduğunu varsayalım 82 radarından 90 ile geç bakalım cezayı yiyomusun yemiyomusun
Hız arttıkça sapma artar diyeceğim de onu da anlamayacaksın ki.
O kadar para veriyorsun diyorsun da aracın göstergelerinden çok para verdiğin belli oluyor allah daha çok versin.
Bide hala cevap veriyorsun %10 diye . Bak bakalım buna cevap ver bay çok bilmiş.
290 la bile giderken arabanın gps hızı 280 gösteriyor. Hız arttıkça sapma artarmış ya hani hesaplayalım. 290 ın yüzde 10 ununu alırsak 29 olur dimi. 290 la giderken 29 çıkarırsak 271 kalır yani araç aslında 271 le gidiyor dimi sana göre. Ama aracın gps hızı bile 280 gösteriyor ?
290 la bile giderken aracın sapması topu topu %3 ken sen diyorsunki %10 sapma olur. Ulan arabanın son kadranı 300 zaten 290 da bile %3 sapıyorsa bu araba ne zaman %10 da sapıcak 600ü falanmı görmesi lazım
Ha şimdi sen kadranıda gpside yalanlarsın dimi. Hay aksi bmw gibi bi arabanın gps hızı bile yanlış gösterirmi ya tüh tüh tüh
Bu cevap yeterli sana. %10
Kardeşim hakikaten boş adamsın
Konu başlığına bak Kaç beygir araba diyor ? Bu arabada kullanılan ivme ölçer, yaw rate accelerometer falan bunlar hep daha pahalı ve daha keskin veriler sunar.
Harbi diyorum boş adamsın . 90-100 beygirlik arabada zaten son hız belliyken kullanılan aletler daha ucuz olacak ve belli hızdan sonra sapma oranları artacak.
Yani şu basit olaya bile aptalca örnekler sunuyorsun ya . Pırpır uçakla Boeing 747 malzemeleri aynı mı sence ?
Keser misin tatavayı ? Aldın cevabını oturup bilgilenmek yerine şimdi "Konu başlığında adam ne diyor sen ne diyosun hakkaten boşsun"
Ulan %10 sapma mevzunu açan sensin hızlandıkça sapma artıyor diyen sensin Konunun dışında bi konudan sen bahsediyorsun. Kim boş kim dolu gayet ortada
oturup bilgilen hala yanlışlarını kabul etmiyosun bide yüzsüz yüzsüz cevap veriyosun
Yine söylüyorum boş adamsın .
MEsela ivmeölçer düşün fiyatı ucuz olsun bunun ölçüm aralığı 1 kHz ile 5 kHz olsun 5 kHz ten sonraki her ölçümün hata payı gittikçe artacaktır .
Bmw M5 M3 M6 örnekleri atıp da ama bak hata yok diyorsun kardeşim senin dandik arabanla onlar bir mi ?
Tamam senin araban 190 ı görüyor helal olsun tamam süper
Kadranın son hızındaki sadece ve sadece %3lük sapma umarım senin o boş beynini %10 doldurmuştur.
%10 sapma mı ? Hiç bu kadar nirvanaya ulaşmamıştım
Kardeşim git bir MR çektir .
Senin arabanla hala BMW yi kıyaslıyorsun ya
-
Net yalandır. 1.4T astra ile denedim. Tamam 200-220 yapıyor ama kendini yırtarak yapıyor araba. Arabanın allahım canımı al bitsin bu çile seslerini duyuyorsun. Bu arabada hal böyleyken diğerlerini siz düşünün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.4 egea ile eğimli otobanda ( osmangazi köprüsü devamındaki yeni otoban ) ıkına ıkına 191. Yol bomboştu tabi. Aynı yerde 1.4 125 lik passatla 220 . Düz yolda hiç denemedim ama görmez herhalde 220.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
120-130hp altı arabalarla 200'ü geçemezsiniz düz yolda. Yokuş aşağı boş iş, önemli olan araba düzde kendi kaç yapabiliyor. Fabrika verisi 195 olan arabanın sürücüsü 220 yaptım diyor, bir de gps ile ölçün bakalım kaçla gidiyorsunuz o an. Düz yolda fabrika verisinin birkaç km üstüne çıkmanız bile mucize. O adamlar defalarca deneyip ulaşabildikleri en yüksek hızı sunuyorlar.
İyi günler
Gerçekte kaç ile gidiyorsun o an ? Kadranda %10 sapma olsa 180 km/h yapar 185 in altında
Ne yani 100 le giderken aslında 90 lamı gidiyoruz saçmalama %2-3 dersen neyse anlarımda o kadar sapma arabaya koymazlar o kadar para veriyorsun ve %10 sapmalıkla km gösteriyorsun sen bile olmaz öyle şey dersin
%10 sapma olduğunu varsayalım 82 radarından 90 ile geç bakalım cezayı yiyomusun yemiyomusun
O kadar para veriyorsun diyorsun da aracın göstergelerinden çok para verdiğin belli oluyor allah daha çok versin.
Bide hala cevap veriyorsun %10 diye . Bak bakalım buna cevap ver bay çok bilmiş.
290 la bile giderken arabanın gps hızı 280 gösteriyor. Hız arttıkça sapma artarmış ya hani hesaplayalım. 290 ın yüzde 10 ununu alırsak 29 olur dimi. 290 la giderken 29 çıkarırsak 271 kalır yani araç aslında 271 le gidiyor dimi sana göre. Ama aracın gps hızı bile 280 gösteriyor ?
290 la bile giderken aracın sapması topu topu %3 ken sen diyorsunki %10 sapma olur. Ulan arabanın son kadranı 300 zaten 290 da bile %3 sapıyorsa bu araba ne zaman %10 da sapıcak 600ü falanmı görmesi lazım
Ha şimdi sen kadranıda gpside yalanlarsın dimi. Hay aksi bmw gibi bi arabanın gps hızı bile yanlış gösterirmi ya tüh tüh tüh
Konu başlığına bak Kaç beygir araba diyor ? Bu arabada kullanılan ivme ölçer, yaw rate accelerometer falan bunlar hep daha pahalı ve daha keskin veriler sunar.
Harbi diyorum boş adamsın . 90-100 beygirlik arabada zaten son hız belliyken kullanılan aletler daha ucuz olacak ve belli hızdan sonra sapma oranları artacak.
Yani şu basit olaya bile aptalca örnekler sunuyorsun ya . Pırpır uçakla Boeing 747 malzemeleri aynı mı sence ?
Keser misin tatavayı ? Aldın cevabını oturup bilgilenmek yerine şimdi "Konu başlığında adam ne diyor sen ne diyosun hakkaten boşsun"
Ulan %10 sapma mevzunu açan sensin hızlandıkça sapma artıyor diyen sensin Konunun dışında bi konudan sen bahsediyorsun. Kim boş kim dolu gayet ortada
oturup bilgilen hala yanlışlarını kabul etmiyosun bide yüzsüz yüzsüz cevap veriyosun
MEsela ivmeölçer düşün fiyatı ucuz olsun bunun ölçüm aralığı 1 kHz ile 5 kHz olsun 5 kHz ten sonraki her ölçümün hata payı gittikçe artacaktır .
Bmw M5 M3 M6 örnekleri atıp da ama bak hata yok diyorsun kardeşim senin dandik arabanla onlar bir mi ?
Kadranın son hızındaki sadece ve sadece %3lük sapma umarım senin o boş beynini %10 doldurmuştur.
Yok bence sen idrak edemiyosun. Ulan hadi %10 sapmalı kadranla gps arasındaki hızın %10 farkı olduğu bi araba resim video vs göster diyorum gösteremiyosun neden çünkü bi taraflarından güzel uyduruyosun. Yol al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
yolun eğimi hızı yapar araç değil, eğimi yakaladığında 50 beygir araçla da 220 basarsın, eğim yoksa 200 beygirlik araçla zar zor 220 ye çıkarsın, birçokları düz yolda hız yaptıklarını zannediyorlar bu da gözün yanılması, aracı kullanırken eğimi doğru anlamak zordur
200 beygirlik araba dumduz yolda 220ye zormu cikar hayatinda 200 beygirlik araba kullandinmi. Ben kullanmadim ama 1.6 102 beygirlik arabayla 5 kisi 170 km hiza ciktim arabadakiler korktu yoksa 180e dogru gidiyodu ibre. 200 beygirlik araba havada karada 220yi bulur egim meğim dinlemez.
Araba 1.6 jetta duz motor. Lpg'li haliyle 170e cikti
sen onu yaptın mı sen bunu yaptın mı diye sidik yarıştırmanın gereği yok, ben araba işi yapıyorum, süper spor araçlar da dahil yığınla farklı araç kullandım, şu an da 75 ten 185 beygire kadar 6 farklı aracım var, emin ol hangi güçteki aracın hangi hızlara ne şekilde çıkabileceğini gayet iyi biliyorum
ayrıca o hıza çıkamaz demedim zar zor çıkar dedim, hafif eğim görüp uçup kaçanlar hayal görüyor o kadar, 105 lik vectrayla eğimde 240, aynı eğimde 102 lik audiyle de 230 u geçtim ona bakarsan, aracın en hafif haliyle tek şoförle elde edilmiş resmi maksimum hız rakamını geçtiğini iddia edenler sallıyor o kadar, yoksa eğimi yakalarsan el arabasını da boşa atıp sal kendi kendine 200 ü geçer önü açıksa
standart binek araçlarda güçlü olanların da belirgin farkı ara hızlanmasıdır, 240 maksimum sürat bilgisi verilen aracın da rahat rahat 220 ye çıkmasını beklemek hata
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
İyi günler
Yok bence sen idrak edemiyosun. Ulan hadi %10 sapmalı kadranla gps arasındaki hızın %10 farkı olduğu bi araba resim video vs göster diyorum gösteremiyosun neden çünkü bi taraflarından güzel uyduruyosun. Yol al
SEninki kadar dandik bir araba kullanmadım ne bileyim benimkiler hep %4-5 falandı 200 ile giderken.
Anlamamaya yeminlisin kardeşim ilkokuldan başla tekrar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockabye -- 2 Mayıs 2017; 22:27:39 >
-
1.4 140 hp astra ile düz yolda 214 km/h gördüm. yalnız dyno da 260 görüyor :) -
2000 model 1.4 peugeot 206 tam otomatik
230.000km deki aracimla 120 yaptim tabi sonra hemen 90 a geri indim halen pisikolojim bozuk.
Not: Hız öldürur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimsonikimsi -- 2 Mayıs 2017; 23:22:43 >
Yapma ya... hayal goruyorum ben heralde yaşlandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 3 Mayıs 2017; 1:22:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepinizin elinde akıllı telefon var. Açın bir gps uygulaması bir kadrandaki hıza birde telefondaki hıza bakın. Ayrıca altimetreden rakım değerlerine bakarak eğim var mı yokda gerçekten düz mü anlarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkkarakartal1903 -- 3 Mayıs 2017; 1:34:59 >
hız yükseldıkçe , kadran sapması da artıyor ,kadrana göre hızımı 132kmH sabitliyorum ,
GPS 128kmH gösteriyor , -
quote:
Orijinalden alıntı: 18XET01
Bir Opel kullanıcısıyım, Jetta için konuşamam ancak Golfün 240 yapabildiği yalan değildir (Bu durumda Jetta için de yapabilirlik ennihayetinde doğuyor.)
İnanmazsanız buyrun video, bu arkadaşı çok severim uğraşmayı sever arabasıyla;
https://www.youtube.com/watch?v=7yiZxk9emfs
Ayrıca limitör de mevcutur Volkswagen araçlarında, sadece Volkswagen değil VAG grubu diyeyim hatta,
Bir çok Octavia kullanıcısından arabanın 200ü geçmediğini (Dijitalde 199 gösterdiğini), gaz kestiğini söylüyor. Golf kullanıcıları da var. Diğer araçları bilmiyorum bu iki araç 200ü geçmeyen iki araç, lifte kaldırıldığında da 200ü geçmedi, gaz kesiyor. Limitör mevcut yani. Yalan değil
Hatta limitör iptal edilmiş Passatın da videosu mevcut. Türkiyeden bir uygulama.
https://www.youtube.com/watch?v=sByU-_QMObg
Ayrıca başka forumlarda da başlıkları mevcut. Google'a Volkswagen Hız limitörü yazarsanız birçok kullanıcı bunu nasıl kaldıracağını soruyor..
O yüzden bunlar bir psikolojik sıkıntı değil. Binmediyseniz burda kullanıcıların yaşadığı durumları bilemezsiniz. Ayrıca bu durumdan dolayı arabasını satan arkadaşım var. Çok tehlikeli olduğunu, birinden kaçsanız ve araç o an 200ü geçmese, afedersiniz b*ku yediğiniz andır demişti. HAKLI.
Konu sahibi arkadaşa cevabı da bu posttan yazayım, son hız arabanın ağırlığına, aerodinamik sürtünme katsayısına, arabanın boyutuna, lastik iz genişliğine, vites oranlarına ve motorun torkuna da oldukça bağlıdır. Bu yüzden, uygun 60 değil 40 beygir araba bile yolunu bulursa 200-220li hızlara teorik olarak çıkabilir. Fakat o hızlarda (50-60 beygirlik arabaların eski olduğunu varsayarak söylüyorum) durabilir mi, yoksa havalanır mı (ki bu da sürtünme katsayısına bağlıdır) onu bilemem
İyide Golf'e yazılım yapılmış 105 HP değil araç.. Onu geç, emin ol o göstergede fazlalığın fazlası var.. Birde eğim yakalanmış belli ki.
Çok basit bir örnek vereyim 220 HP Clio RS'in Top Speed'i 235 Km/h. :)
220 HP Polo R'ın 240 Km/h
Hepsinden öte Fizik kuralı denen bir şey var.. 105 HP standart bir arabayla arabayla 220 yapılıyorsa eğer tüm fizik kurallarının baştan yazılması gerekebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 3 Mayıs 2017; 15:45:47 >
-
1.6 atmosferik 115 hp Astra J 210kmh yol bitti ciğerli gidiyor 230-235 civarı kesiciye girer.
1.6 tdi ile 240 yapmaz diyor herkes.
RSA Motosport yazilimli 1.6 tdi 140 hp golf 247 de tıkanıyor dahada çıkmıyor.Manuel araç.
1.6 136 hp Astrada 247 basan var.
1.4 140 hp Astrada 261 gören var.
1.4 TSI GTI Polo 220 hp 272de gaz kesiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: onurcngzhn34
1.6 atmosferik 115 hp Astra J 210kmh yol bitti ciğerli gidiyor 230-235 civarı kesiciye girer.
RSA Motosport yazilimli 1.6 tdi 140 hp golf 247 de tıkanıyor dahada çıkmıyor.Manuel araç.
Polo dedi 272 dedi
Arkadaşım sen bunu hangi gezegende hangi alternatif evrende yapıyorsun ? Polo'nun aerodinamiği yetmez.
Hız arttıkça rüzgar kuvveti hızın karesiyle orantılı olarak artar . HB arabadan bahsediyoruz burada Yağmur damlacığı şeklindeki arabadan değil öyle bile olsa 1.4 motorla 220 beygirle yapamazsın bunu
Şu 272 nin bir kanıtı sunarsan güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockabye -- 3 Mayıs 2017; 17:35:34 >
-
Bu videoların altındaki açıklamada genelde "downhill" yazar.
quote:
quote:
Polo dedi 272 dedi
Arkadaşım sen bunu hangi gezegende hangi alternatif evrende yapıyorsun ? Polo'nun aerodinamiği yetmez.
Hız arttıkça rüzgar kuvveti hızın karesiyle orantılı olarak artar . HB arabadan bahsediyoruz burada Yağmur damlacığı şeklindeki arabadan değil öyle bile olsa 1.4 motorla 220 beygirle yapamazsın bunu
aracda hard yazılım ve vw racing filtre var daha bilmediğim çok şey var.Yeni yapılan köprüde 272de gaz kesti dedi.Radar cezasını bulursa atarım sana
dur bi saniye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcngzhn34 -- 3 Mayıs 2017; 18:28:32 >
-
quote:
quote:
Polo dedi 272 dedi
0-100 6.2 sn. Gelıo 100-200 16sn. Falan koşuyor
Gti 250-260 a kadar kesılmeden gelıor ztn, ondan sonrası yolun akışına gore degıısyor devam hızlanması
Hb olduğu için çok yüksek hızda arkada ufak bir trubulans oluşur bu da yolda güven hissini azaltır ama bu araba 300bile görür
-
İbre 280 e dayanmış ama consumption 31 LT gösteriyor bu kafamı karıştırdı ayağını gazdan hafif çekmiş olabilir ama bilmiyorum.
golf gti in 255 gibi kesilmesi ama 220 beygir 1.4 Polo nun 280 e gelmesi
Neyse eğer gerçekse helal olsun gerçekten ve özür de diliyorum senden
O hızda zaten bir şey olursa gerek bile kalmaz diye emniyet kemerini takmayan arkadaşına da selam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockabye -- 3 Mayıs 2017; 19:20:19 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X