Şimdi Ara

60-65 k arası 0 araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar peder 0 araba almaya karar verdi 60-65 arası limit var eğer çok hoşumuza giderse 70bine kadar yolu var kriterlerimiz
    c sınıfı olmalı
    Yılda 12-13bin km yaparız ben benzinli alalım diyorum ama babam illede dizel diyor dizel olcak
    Manuel düşüncemiz ama otomatikte olabilir
    2.el piyasasıda canlı olmalı yarın bir gün satmaya kalkarsak zarar etmeden satacağımız bir araç olmalı.
    Önceki aracımız 2012 aveoydu arabayı 42ye aldık 2 sene sonra malüm olaydan 34e zor sattık bu yüzden aynı talihsizliği bir daha yaşamak istemiyoruz

Kafamda 3-4 tane model belirledim Seat Leon Pego 308 Yeni Astra
    Gelelim eksilere artılara

Seat Leon
    Görünüş olarak en güzel araç led paket + sunroofla 70'e kadar çıkıyor ama iç mekanını bir türlü beğenemedim birde dsg şanzımandan ötürü biraz çekiniyorum bulunduğum şehirdede seat bayisi yok bu yüzden aracı test etme imkanımda yok

Pego 308
    Yılın otomobili diyorlar az yakması ve iç mekanının tasarımı +'ları ama aracı doldurmaya başlayınca 70'de aşıyor her ne kadar güzel araba olsada pegoya o kadar para verilirmi soru işareti

Opel Astra
    Aslında en mantıklısı bu gibi duruyor en son kasa olması ve 136 beygir 320 tork olması performansta illaki tatmin edecektir ön konsolda gayet hoş tek sorun fazla yakar mı korkusu arkadaşımda 1.3 astra vardı şehir içinde 7 litre yakıyordu 8-9 litre yakarsa vay halimize

Evet arkadaşlar sizin düşüncelerinizi alayım

• yeni astra en iyisi ama yeni motor için biraz beklemelisiniz. ilk uretimlerden alirsaniz olası hatalı motorlardan birine denk gelebilir, servislerde uğraşa bilirsiniz. mutlaka her üretimde olan eksiklikler zamanla kullanıcı geri dönüşleri ile düzeltilir. bu opele has bir durum değil. yakıt tüketimini 1.3 motorla kıyaslamayın. tamamen farklı ve kasaya güç olarak daha uygun bir motor. seat da ikinci el zayıflığı ve dsg dışında güzel olurdu ama servis yokluğu da seatı zayıflatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• astra alırsanız aveoda yaşanan olayı yaşarsınız çünkü yeni astranın eli kulağında,şu sıralar test sürüşleri yapılıyor.Direk eski kasa olacak bi araba alacaksınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • astranın yeni kasası çıkacak.

al bir 1.2 TSI comf. manuel içine donanım doldur.(ön arka led farları ve jantı unutma. onsuz hiçbir halta benzemiyor dışı)
  • hocam leon 1.4 tsi fr 61.000 'e led+sunroof dahil kampanya vardı, bitmediyse kaçırmayın derim.
    Astra 1.6 dizel ile çok güzel bir seçenek olur. Ama leon'daki gibi en üst donanımları ekleyeceğiniz zaman anormal bir fiyat çıkacaktır diye düşünüyorum. leon 1.4 fiyat/performans olarak şu anda piyasanın en iyisi.

• ikinci el piyasasını düşünüyorsan

HİÇ DÜŞÜNMEDEN

VW
    tercih edeceksin o zaman.
  • Yeni çıkacak c sınıflarını bekleyin yada mazda 3 ile 308 arasında karar verin. Neden derseniz şuan alacağınız araçlaro 2 sene önce şuankinden 15.000–20.000 ucuza aldı herkes. Bu yüzden ikinci elde kaybedersiniz. Yeni çıkacak olan araçlardan alırsanız satmak istediğinizde o modelin en ucuzlarından biri sizinki olur. Bu sözüme kulak verin.

Ayrıca yeni astra hafifletilirse çok iyi teknik verilerle karşılaşırız.
    Megane 4 aynı şekilde.

• Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler 2.el düşünmüyoruz uzun yol fazla yapmayacağımız için d sınıfı bir araca gerek duymuyoruz.

@ ogameci hocam wv iyi hoş ama sıfır fiyatları el yakıyor

@ BojanBogdanovic dediğiniz araç benzinliydi sanırım ve çok yaktığını duymuştum peder hayatta benzinli almaz yinede teşekkürler

Astra bana çok cazip gelmişti pazartesi gidip yerinde incelicektim ama herkes kasa değiştirecek diyor onuda listeden çıkarınca elde araç kalmıyor
  • Gosso G kullanıcısına yanıt
    65 e i30 un en dolusunu alabilirsiniz, astra kasa değiştirecek evet ama kasa değiştirince de bu 1,6 dizel motorlu yeni kasa olanları 65 e falan almak zaten hayal...
    yeni kasası 80 bin falan olabilir, bence astrayı düşünün yine de
  • astranın şöyle bir artısı var ve bu diğer hiç bir arabada yok 2004 de çıkan h kasa astra 2013 modele kadar satıldı ve 98 yılında çıkan g kasa 2009 a kadar satıldı , j kasada öyle olacak 2011 de çıktı 9 sene koysan 2020 ye kadar insanlar sıfır olarak alıp binecekler ve güncelliğini daha fazla koruyacak

h kasa

2004
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-72.000-de-hatasizzz-opel-astra-enjoy-twinport-173758524/detay

2013
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-reis-otomotiv-den-2013-opel-astra-1.6-essentia-confort-pk-173938814/detay

g kasa

1998
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ruhsat-sahibinden-masrafsiz-173798962/detay

2009
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2009-opel-astra-classic-ii-1.6-twinport-133909852/detay

• Hayret kimse golf dememiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.