Şimdi Ara

60-70-80.00 TL ye dizel araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımı maddi nedenlerden dolayı satılığa çıkardım.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2013-borusan-cikisli-bmw-320d-luxury-plustekno-pluscomfort-plusgeri-gorus-136607248/detay/

80.000'e kadar dizel araç olarak ne tavsiye edersiniz.

inceleyip deneme sürüşü yaptığım araçlar

1-) corolla
    2-) ford focus 1.0 (1.6 dizel test aracı yoktu)
    3-) c-max 1.6 TDI

• 80000 liraya çıkıyorsanız Passat bakın derim.
  • lifeanddead L kullanıcısına yanıt
    önceki aracım passat idi.. zaten passat kasa değiştirecek.
  • otomatik olmayacaksa renault latitude olabilir ...

otomatik şart ise superB olabilir ..
  • superb'ye baktım..araç çok geniş...Test sürüşü yapmadım..
    Hem skoda markası algısı hem de DSG şanzımana olan ön yargı nedeniyle pek alıcı gözle bakmadım
    ama test sürüşüne çıkmakta fayda var diye düşünüyorum..
  • Sonra daha iyilerine sahip olursunuz inşallah.

Ford mondeoyu sadece inceleyin derim.Ben çok beğendim sizin de hoşunuza gideceğini düşünüyorum.Bunun dışında 508 de olabilir.
  • atom239 A kullanıcısına yanıt
    İyi temennileriniz için teşekkür ederim..sizlerde ,inşallah daha iyilerine sahip olursunuz.
    mondeo kasa değiştirecek..
    alınacak araç en az 3 sene kasa değiştirmemeli, biraz performanslı olmalı, yakıt tüketimi düşük, 2. eli iyi olmalı...
    sanırım bu kriterlerde araba çok zor..
    kaç gündür araştırıyorum. Bir türlü karar veremedim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peugeot nun yeni çıkacak 308 modeline bakın derim ben onu bekliyorum 1.6 dizel 115 hp.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman gelecek, bilginiz var mı?
    önceki kasa 308 pek tutmadı..
  • Hocam böyle bir sürüş canavarından sonra alt sınıfta sizi bir tek focus keser , 1.5 sene focus 2.5 kullandım. Yeni focus da direksiyon hissi dışında çok güzel olmuş, direksiyon hissi olarak focus 2'yi arattı ama.
  • bu yılın sonunda ülkemizde olacağı söyleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    aynen haklısınız... Ford focus 1.6 TDI ağır basıyor.. Aracın en donanımlısı yıl sonunu bulur dedi bayi..
    çevre illerdeki bayilere bakacağım.. sonuçta araçsız olmuyor..
  • DarkLord97 kullanıcısına yanıt
    yılsonuna kadar bekleyemem..
    sanırım ford focus TDI alacağım.. Başka bir alternatif yok..
  • volvo s60 bakın
  • seven44 S kullanıcısına yanıt
    onuda düşündüm aslında.. s60 makyajlı kasası/yeni kasası geldi mi bilmiyorum !
    bu konuda sizin bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isatil

aracımı maddi nedenlerden dolayı satılığa çıkardım.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2013-borusan-cikisli-bmw-320d-luxury-plustekno-pluscomfort-plusgeri-gorus-136607248/detay/

80.000'e kadar dizel araç olarak ne tavsiye edersiniz.

inceleyip deneme sürüşü yaptığım araçlar

1-) corolla
    2-) ford focus 1.0 (1.6 dizel test aracı yoktu)
    3-) c-max 1.6 TDI

Bu araca bindikten sonra sizi memnun edecek bir araç zor daha düşük segmentte, performans olarak en atak + ekonomik dizeller Volvo, Focus, Mazda 3, PSA grup otomobillerde kullanılan 115 Hp 270 NM tork değerine sahip motordur. Reno da yeni 130 Bg lik süper bir motoru var ama yol tutuş ve sürüş zevki olarak beğeneceğini sanmıyorum. Bunun dışında 105 Hp 250 Nm torkuyla Golf gelir ki konfor olarak çok iyi olduğu söylenip durur zaten. Bu segmentte araç düşünen biri olarak ben de 3 aydır karar veremedim. Sürüş zevki iyi olan bir aracım var Mazda 3. Ancak otomatikdizel HB seçeneği yok. Eğer sedan düşünüyorsanız tavsiyem şu olur: Hem D sınıfı, hem uygun fiyat.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ihtiyac-sebebiyle-acil-satilik-otomatik-dizel-e-hdi-150kmde-2013-137013337/detay

• qbvokal kullanıcısına yanıt
    tespitleriniz çok doğru...Fransız araçları sevmiyorum.. o nedenle peugeot ve citroen den uzak duruyorum..
    Bir ara otomatik c4 test ettim.. vites geçişlerinde araç yığılma yapıyor.. Berbar bir araç..
    katalogda belirtilen beygir ve tork gücünü göremedim araçta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: isatil

tespitleriniz çok doğru...Fransız araçları sevmiyorum.. o nedenle peugeot ve citroen den uzak duruyorum..
    Bir ara otomatik c4 test ettim.. vites geçişlerinde araç yığılma yapıyor.. Berbar bir araç..
    katalogda belirtilen beygir ve tork gücünü göremedim araçta..

Evet MCP şazımanı biz de DS4 te test etmiştik, vites geçişlerinin sarsıntılı olduğu doğru ancak sorunlu bir şanzıman değil.

C5 e bir kez binmiştim. Araç hem çok geniş iç mekanda hem de çok sessizdi. Konfor üst düzeyde. Ayrıca aracı ne kadar yüklerseniz yükleyin airmatic benzeri bir sistem var araçta.

BVA tam otomatik şanzımanlı olanları da 2.0 HDI sanırım. Yüksek HP li motorlarda bu şanzıman kullanılıyor diye biliyorum.

Bence bir C5 test sürüşü yapın, şaşıracağınızı düşünüyorum. Citroen seçenekler arasında değilse,bu araçları kullanmadım ama birçok test videolarını izledim, özünüze dönüp 1.6 dizel yine PSA grup motorlu BMW 1 serisi yada ikinci el 5.20 serisinde kullanılan motorla 170 Hp 118i beniznli (yakıt tüketimi oldukça iyi- yanlaya yanlaya gidersiniz:) iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.

Bunlar da olmaz dersen başka seçeneklerle geliriz

• qbvokal kullanıcısına yanıt
    c5 tasarım olarak çok güzel.. performans olarak nasıl bilemiyorum test sürüşü yapmak gerek. ama öncelikle aşağıdaki sorulara cevap bulmam gerek.
    1-) c5 kasa değiştirdi mi değiştirecek mi bilmiyorum? e-alacağım aracın en az 3 yıl güncel olması gerekiyor.
    2-) c5 lerin 2. eli nasıldır ?
  • isatil İ kullanıcısına yanıt
    http://futurecars2014.com/2013/06/2014-citroen-c5-release-date-and-price/
    http://www.oopscars.com/wp-content/uploads/Future_Citroen_C5_2014.jpg

böyle birşeyler gördüm.

İkinci el bi BMW değildir tabi ama Citroen son yıllarda ikinci elini eskiye nazaran düzeltti, ikinci eli düşünüyorsan VW al, sıraya giriyor millet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.