Şimdi Ara

60 Hz Monitörü 75 Hz Olarak Kullanmak:) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
26.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mur88

quote:

Orijinalden alıntı: Mefrak

Metro LL ve AC4 kabullenmiyo 75hz'i ama diğer oyunlarda işe yarıyo

BF4 te mesela çok iyi işliyor ac3 te oluyordu hatta biraz önce baktım 75 fps ye sabitlemişti oyun ama ac4 hala iniyor metroda evet olmuyor ama 75 fpsde çok az görüyordum oyunda nede olsa metro

Bende AC4 ve Metro LL'ta direk 60hz muamelesi yapıyo 75e sabitlenmiyo, ama farcry ve batman'de işe yaradı. Bi de nvidia kontrol panelden pikseller falan da ayarlanıyo 2k deniyim nasıl olcak dedim yaptım her şey küçüldü ama netlikleri çok azaldı, hertz meselesi de öyle deildir inşallah dicem ama sanki işe yarıyo gibi bilemedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mur88

quote:

Orijinalden alıntı: Mefrak

Metro LL ve AC4 kabullenmiyo 75hz'i ama diğer oyunlarda işe yarıyo

BF4 te mesela çok iyi işliyor ac3 te oluyordu hatta biraz önce baktım 75 fps ye sabitlemişti oyun ama ac4 hala iniyor metroda evet olmuyor ama 75 fpsde çok az görüyordum oyunda nede olsa metro

Bende AC4 ve MetroLL'ta 60hz gibi davranıyo 75e sabitlemiyo, ayarları düşürüp bi denesene sabitleniyo mu 75e metroda. Bi de kontrol panelden çözünürlüğü 2k yaptım yemedi her şey küçüldü ama netlik çok azaldı, hertz meselesi de çözünürlük gibi çakma deildir inşallah, gerçi işe yarıyo gibi ama bilemedim :)

• bazen masaüstünde görüntü bozulabiliyor. mesela 75 ile bugün açtım sanki pixelleri saydım ekrandaki. tabii bu olayı unutunca ekran kartından sandım, sonra 60 fps ye geri alınca görüntü kendine geldi.

ben daha denemiycem isteyen devam etsin oc li kullanmaya
  • ben de 27" philips ile şimdi denedim de 70-75 de testi geçemedi.
    65 de geçti ve bu şekilde kaldı.

nvidia kontrol panelinden yaptım. evga pres kurarsam onda 75 olur mu acaba ?
  • Hiç bir sorun olmadı arkadaşlar ne pixel nede görüntü bozulması.Bu sorunları yaşıyorsanız standart ayarında kullanın monitôrünüzü.60-75 hz arasında bu kadar akıcılık farkı varsa şimdıki alacağım 144 hzi düşünemiyorum bile.
  • Şuan kullandığım asus 27 mx279- 69 hertz eski samsung 23- 81 hertz Tv ise 101 hertz kadar çıkıyor beni üzen asus oldu bildiğin patates çıktı Ofisteki leptoplar 75 hertz rahat görüyor galiba IPS panellerin bu olaya yatkınlığı yok.60 ile 75 arasında göz ile görülür bir fark cidden var imkan varsa 144 hertz monitör düşünüle bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Şuan kullandığım asus 27 mx279- 69 hertz eski samsung 23- 81 hertz Tv ise 101 hertz kadar çıkıyor beni üzen asus oldu bildiğin patates çıktı Ofisteki leptoplar 75 hertz rahat görüyor galiba IPS panellerin bu olaya yatkınlığı yok.60 ile 75 arasında göz ile görülür bir fark cidden var imkan varsa 144 hertz monitör düşünüle bilir.

Zaten aradaki farkı görüp bugün gittim asus vg248qe 144 hz monitör aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun bas o.c bas o.c 160 yap 160
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Hayırlı olsun bas o.c bas o.c 160 yap 160

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.