< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
60 NETTEN İLK 1000 GELİR Mİ ?
-
-
olmaz calismayi birak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
saka yaptim tabiki olur dostum sen güzel sekilde calismaya bak kimse senenin basında 90 la baslamıyodur zaten
Hayir gelmez
-
gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olmaz olur diyeni de dinleme ama 20k için geç değil
-
forumda 11 görünce girip yazmaktan bıktım artık ama ben de geçen sene sürekli birinden umut aradığım için yazıyorum.
ben de 60larla başladım yaza şuan 100-110 yapıyorum. yazın 1 ay ara verdim çalışmaya ve ayt için çok yavaş ilerledim ona rağmen 65-72 ayt yapıyorum. benim o verdiğim molalar kadar büyük mola vermezsen benim netlerimden daha iyisini bile yapabilirsin. ha bu demek değil ki o zaten yükselecek diyip çalışmamak arkadaşlarımdan ya tyt kek 90 üstü kesin çıkar denemeye alıştıkça diye çoğu konuya bakmayıp halen onla cebelleşenler var. çalışmaya başla devamı gelir
-
Tavsiyeler için çok sağol. Günde ortalama kaç saat çalışıyordunuz peki ?
hocam inanın saat olarak hatırlamıyorum ama yazın şuanki çalıştığımdan kat be kat fazla çalışıyordum çoğu zaman 8-10dur büyük iht* hatta bazı günler kendime meydan okuyordum 13+ gibisinden.
eksiğim çok olduğu için ve bunun farkında olduğum için öyleydim ama. zaten o başlarda motivasyon yüksekken istek varken halledebildiğini halletmek gerekiyor. bu zamanlarda çalışmak çok daha zor o hale göre
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
olmaz calismayi birak
|
saka yaptim tabiki olur dostum sen güzel sekilde calismaya bak kimse senenin basında 90 la baslamıyodur zaten
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X