Şimdi Ara

60 tl lik mp3 player mi yoksa cep telefonuna devammı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

üniversiteden beri doğru dürüst müzik dinlemiyordum nereden esti bilemiyorum tekrar müzik şevkim oluştu.

bugün bir audio technica sj11 aldım. şu an bu kulaklığı motorola razr xt910 player pro programı ile birlikte kullanmaktayım.

çok fazla bütçem yok malesef. siz konunun uzmanlarına ufak bir sorum olacak.

forumda bir arkadaşım philips ragga yı tavsiye ettiğini çok iyi ses verdiğini okudum. (fiyatına göre tabi)

ama malesef deneme şansım yok.

sizce yaklaşık 50-60 tl lik philips ragga motorola razr a göre fark edilir derecede ses kalitesinde iyileşme sağlar mı?

yurt dışında getirilecek ürünlere ve 2. el tavsiyelerine kapalıyım. bütçemde en fazla 60 tl.

ama 60 tl ye kadar" evet bak o fark yaratmaz ama bu fark yaratır" diyebileceğiniz mp3 player önerilerine açığım.

kısaca sormak istediğim 60 tl ye philips ragga versiyon 4 almak parayı sokağa atmak mı olur yoksa daha güzel müzik dinlememi mi sağlar?

bir de şu an elimde atıl durumda nokia 5800 music mevcut. bir ara bu telefon müzik konusunda efsane idi malum.

soruma şayet ever philips al diyecek çıkarsa philips mi yoksa 5800 mı diye ek bir paragraf eklemek istiyorum.

ilginize teşekkür ederim.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Nisan 2013; 21:55:48 >

• yokmu cevap veren arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla motorola razr ile ilgili bilgim yok ama şunu söyleyebilirim 5800 den iyi olarak nokia n81 kullanıyorum sadece müzik için ve çok memnunum philips işine hiç girme derim.
  • teşekkür ederim ilginiz için. umarım baskalarida cevap verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.