Şimdi Ara

600.000 - 650.000 TL Aralığında Araç Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç haftaya 600-650.000 bandında araç almayı düşünüyorum. Bütçeyi eğer biraz daha artırırsam mevcut borçlarım çoğalacak. 400.000 TL birikim üstüne 200-250 koyacağım ve belirttiğim rakamda bir araç alacağım. Alacağım arabayı min 2014 model ve 150.000 km civarında düşünüyorum. Aklımda bir kaç araç var. Hem bir kaç sorum olacak hem de araçlar konusunda fikirlerinizi almak isterim.

Düşündüğüm araçlar;

- Fiat Egea 95 HP (1.3 ve 1.6 Multijet ya da üst paketleri bu fiyatlara bulamıyorum)

- Renault Clio 2014 sonrası (65 bg hariç)

- Renault Taliant

- Opel Astra Sedan/HB(115 Hp Benzin/LPG olan)

- Opel Corsa

- 301/C-Elysee

Bulabilirsem de polo alabilirim. Şirket aracı gibi oldu belki yukarıda saydıklarım ama en azından 1 yıl kadar ayağımı yerden kessin istiyorum. O sebeple düşündüklerim bunlar.

Soru: Mevcut fiyatlarda tavsiye ettiğiniz başka araçlar varsa yazarsanız çok sevinirim.

• Fiestoç yazayım fp . Az yakar çok kaçar :)
    301 tavsiye etmem. Uzun süre kullandım güven vermiyor. Egea daha güven verici. En azından duruyor araç :)
    Lpg benzin de tavsiye etmem. Direkt benzin bakın. Lpgye az para ödeyeceğim diye yakıt püskürtme sistemleri bozulunca fena masraf çıkacak. Ateşleme sistemleride aynı şekilde.
    Taliant=301

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok klasik olacak ama dizel clio alın geçin düşünmeden. Parçası, bakımı, arızasızlığı vs.

Sıfır aldığımız 2012 170k de clio 3 kullanıcısı olarak yazıyorum :) Aracı değiştireceğim ama korkuyorum sorunsuz ve az yakan başka araç nasıl bulacağım diye :)

• Listenize karışmak gibi olmasın ama eğer otomatik almayacaksanız Seat Ibiza, polo, fabia 1.2 TSI hocam. Ancak 2015 sonrası olan kasadan almanızı tavsiye ederim. Bu model ve üstünde kayış var. Motor 4 silindir. Temiz araç bulursanız eğer bir sorun yaşamazsınız. Tekrar satma düşünceniz var ise polo yu öneririm ancak ibiza, fabia poloya göre fiyat olarak biraz daha uygun bulabilirsiniz. Ben iç trim olarak sevmesemde 1.5 dci olan araçlarda clio captur gibi sorun çıkaracağını düşünmüyorum düşünebilirsiniz.

• Golf6 1.6 dizel manuel. Chip tuning yap 150bg sorunsuz kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar max 650 civarı olursa sevinirim. Örnek linkler varsa incelemek isterim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.