Mrb arkadaslar 600 650 tlye dokunmatık telefon alıcam. Androıdlı olursa iyi olur. Internet ve muzık benım ıcın onemlı kafamda bı kac model var ama bı sızede danısıyım dedım. Ayrıca netten sıparısle alma gıbı bı durumum yok magazalardan alıcam ona gore soylersenız sevnırım. Eger bu fıyata adam akıllı bı androıdlı telefon bulamassam nokia c6-01de alabılırım.
?????????????????????? yardmm
i5700
Samsung i5510 android 2.2 yanlış hatırlamıyorsam
Lg GT540 optimus (500 tL) android 1.6
Bu telefonlara bir göz at istersen
sony ericsson x8
Yok arkadaş bu fiyat aralığında adam gibi Android telefon yok.
Gayet güzel modeller önerilmis
Samsung i5510 tavsiye ederim..
Dokunmatık ve qwerty klavyeli android 2.2 üstünde geliyor.. Ufak bir kod girerek kolayca markete de girebiliyorsun.. Rom mom falan uğraşmadan.. Dokunmatiği hassas..
Motorola Milestone alcaktım gittim bunu aldım memnunum ;)
Quemoy i5510u ınceledım nette felan guzel telefon sen ınternet uzerındenmı aldn yoksa magazadan felanmı sanırım bu telefon cıkalı cok olmadı magazalarda yok heralde varsa hangılerınde var bılıyomusn.
quote:
Orijinalden alıntı: Quemoy
Samsung i5510 tavsiye ederim..
Dokunmatık ve qwerty klavyeli android 2.2 üstünde geliyor.. Ufak bir kod girerek kolayca markete de girebiliyorsun.. Rom mom falan uğraşmadan.. Dokunmatiği hassas..
Motorola Milestone alcaktım gittim bunu aldım memnunum ;)
Deneyimlerini biraz paylaşabilir misin ?
motorola mılestone bıraz artırırsan mıkatarı uygun fıyata bulursun.Kullanıyorum suan ben ınanılmaz memnunum sorun olursa seve seve yardımcı olurum
quote:
Orijinalden alıntı: pazareko2
Quemoy i5510u ınceledım nette felan guzel telefon sen ınternet uzerındenmı aldn yoksa magazadan felanmı sanırım bu telefon cıkalı cok olmadı magazalarda yok heralde varsa hangılerınde var bılıyomusn.
Electro world satıyor orda görmüştüm bende.. Ben normal telefoncudan aldım. Telpa garantili.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme