Şimdi Ara

600 - 800 bin tl arası önerilecek arabalar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar direkt konuya giriyorum elimde yaklaşık 600 bin tl para var. Bütçeme göre piyasayı araştırınca Golf 6 , 2008 - 2011 Corolla ve Civic fd6 kasalar var . Aracı daha çok şehir içi kullanacağım benim için önemli olan ekonomik olması bu yüzden Corolla alacaktım ama biraz Golf araştırması yapınca Golf 7 kasalar çok hoşuma gitti şuan kararım kesin diyebilirim 600 bin bütçenin üzerine 100 150 daha koyup Golf 7 almayı düşünüyorum ama kesinlikle ağır hasarlı veya 1 den fazla değişeni olan araç istemiyorum bir diğer düşüncem de 200 bin kilometreyi geçmemiş olması. Sizin bu bütçelere uygun bi araba öneriniz var mı? Bu arada Benzin&Lpg alacağım dizel düşünmüyorum.

• Benzin lpg li düşünüyorsan toyota auris nokta atışı tercih olur, sorunsuz masrafsız ekonomik ve konforlu bir modeldir.

Örnek ilanlar:

https://www.sahibinden.com/s/5yfxrbh8

https://www.sahibinden.com/s/6MpTufXV
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

Golf 1.4 yerine bunu mu tercih edersiniz?

• kuyumcu761 K kullanıcısına yanıt

Hocam golfün hem motoru hem de otomatik olacaksa şanzımanı sıkıntı, başınızı ağrıtır, tsi motorlar yağ yakabiliyor kronik problemleri olabiliyor, dsg şanzıman malum saatli bomba, hele bir de eski vw ler çok yorar diye düşünüyorum,

Golfü manuel düşünmem bile, çünkü aynı segment sorunsuz masrafsız ekonomik ve konforlu bir c segmenti otomatik arabayı alabiliyorken neden manuel ve motoru sorun çıkarabilen kronikleri bol bir manuel araba alayım.

Ben auris tercih ederim, benzer bütçelere auris tercih ettim zaten kesinlikle tavsiye ederim.

• kuyumcu761 K kullanıcısına yanıt

Bu arada 2. Elde de toyota her zaman çok daha değerlenir ve prim yapar, sorunsuz masrafsız yürütme maliyetleri düşük ekonomik ve konforlu olduğu için talep çok oluyor haliyle. Bu durum da bir sonraki aracınıza geçeceğiniz zaman avantajlı olmanızı sağlar.

• Golf 7 alınıyorsa o paraya temiz alınır. Astra J 1.6cdti bakılabilir auris de olur tabi de son makyajlı kasa denk geliyor mu bilmiyorum bana gereksiz pahalı geliyor auris. Daha yeni model Clio bakılabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.