Şimdi Ara

600 TL'ye kadar Makine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 600 TL'ye kadar makine arıyorum bu zamana kadar daha düşük modellerle acemiliğimi attım diyebilirim.

Canon tercihimdir, 400 D vs..

Önerileriniz benim için çok önemli, bir kaç abim yurt dışından al dedi.

Akrabalar var yurt dışında (Almanya, Avusturya vs..) ancak nasıl olacak o iş ? Para işi problem değil de oradan buraya nasıl yollayacak..

Yardım lütfen :)

• Pentax K100D Super ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecmarne

Pentax K100D Super ;)

Teşekkürler yanıtın için :)
  • İstersen bir araştır buluruz sana temiz bir tane
  • bütçeni biraz daha çıkarmalısın o fiyat aralığında 2.el makinalar bulursun.. Yurt dışından pentax kx e bakabilirsin fiyatlar ülkemize göre birazdaha uygun yada nikon d5000 canonda 450d ve 1000d var.. 1000d nin neden çıkarıldığını anlamış değilim 450dnin kırpılmış versiyonu..eğer akraban getirecekse veya sen getireceksen sorun yok ama kargo ile yollanacaksa gümrük derdi var dikkatli olmak lazım...

http://www.mediamarkt.de/angebot/digitalkamera/detail-nikon-d5000vr-kit-18-105-mm.php?ansichten#info

mediamarktta d5000 666 euro yani 1300 lira civarlarına denk geliyor ülkemizde zaten 1400-1500tl.. spot hayyamdada 1100tlye alan var ama 18-105 lensli bunuda eklemek lazım..ayrıca mediamrkttan daha ucuz veya sadece foto. mak satan yerler olabilir akrabaların daha iyi bilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

bütçeni biraz daha çıkarmalısın o fiyat aralığında 2.el makinalar bulursun.. Yurt dışından pentax kx e bakabilirsin fiyatlar ülkemize göre birazdaha uygun yada nikon d5000 canonda 450d ve 1000d var.. 1000d nin neden çıkarıldığını anlamış değilim 450dnin kırpılmış versiyonu..eğer akraban getirecekse veya sen getireceksen sorun yok ama kargo ile yollanacaksa gümrük derdi var dikkatli olmak lazım...

http://www.mediamarkt.de/angebot/digitalkamera/detail-nikon-d5000vr-kit-18-105-mm.php?ansichten#info

mediamarktta d5000 666 euro yani 1300 lira civarlarına denk geliyor ülkemizde zaten 1400-1500tl.. spot hayyamdada 1100tlye alan var ama 18-105 lensli bunuda eklemek lazım..ayrıca mediamrkttan daha ucuz veya sadece foto. mak satan yerler olabilir akrabaların daha iyi bilir..

Dostum bu spot hayyam dediğiniz yer nerede ?

Aslında yurt dışı ile burası arasında pek bi fark yok, bütçemi de 900 TL'ye kadar çıkarabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Extreme -- 30 Eylül 2010; 14:59:23 >

• Hayyam sirkeci tren istasyonunun orda hemen üst tarafında. Trenway önünden geçiyor. Trenway yolunu takip edersen çok rahat bulursun. Sirkeciden cıkınca sola dönüyor hemen o sokakta. Sorsan gösterirler hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecmarne

Hayyam sirkeci tren istasyonunun orda hemen üst tarafında. Trenway önünden geçiyor. Trenway yolunu takip edersen çok rahat bulursun. Sirkeciden cıkınca sola dönüyor hemen o sokakta. Sorsan gösterirler hemen

İstanbulda yani xD , ben Ankaradayım. İstanbulda da tanıdık yok :(
  • Ankaradada benzer bir yer var diye biliyorum karanfilin oralarda bi yerde tam yerini ve ismini öğrenemedim henüz :)
  • arkadaşım merhaba. bende panasonic fz28 var. sıfır gibi. bir lekesi dahi yok. yanında ekstraları da var. almayı düşünürsen mesaj at ayrıntıları konuşuruz.
  • 600TL ye 2.el makina alabilirsin ancak . sıfır makina imkansız ...
    ancak 850-900 e spottan alırsan sıfır. o bile zor aslında

SLR_like bakın siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

600TL ye 2.el makina alabilirsin ancak . sıfır makina imkansız ...

SLR_like bakın siz

Normalde bütçem 1300 falan ancak 700 ile başka birşeyler yapmayı düşündüğümden 600 dedim, madem siz öyle diyorsunuz 1000 TL'ye kadar çıktı bütçem. :)

1000 TLYE KADAR hangi model olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Extreme

quote:

SLR_like bakın siz

Normalde bütçem 1300 falan ancak 700 ile başka birşeyler yapmayı düşündüğümden 600 dedim, madem siz öyle diyorsunuz 1000 TL'ye kadar çıktı bütçem. :)

Spot bir Pentax K-x,Dslr-Like istiyorsanız S200 EXR.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Extreme

quote:

SLR_like bakın siz

Nİkon d5000 veya Pentax KX modellerini incele ama unutma gövde almkla bitmez önemli olan lenstir..

http://www.bizamerikadayiz.com/PENTAX-K-X-DIJITAL-SLR-Lens-SET-DA-L-18-55mm-Lens-KOYU-YESIL,PR-392.html

bu linke bak satıcı çok güvenilir ve dürüst fakat .. sony nex , kx , canon 550d ve olympustan bir model var daha çok model getirmeliler

birde canonda 450d modeli ve kırpılmışı 1000d var .. 450d büyük ihtimalla yakında yenilenecek 1000d ülkemizde 1000tl amerikada 600-700e bulursun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.