Şimdi Ara

600 tlye fotograf makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Özellikle çocuğum olduğu için sürekli hareket halinde olduğundan hem resim hem video çekimi istiyorum flası kör edecek kadar patlamasın mezuniyet törenlerinde kullanacağım gecede çekim yapabileceğim orta kalitede bi makina arıyorum, kompakt yada yarı profesyonelde olabilir bide neden önerdiğinizi yazarsanız sevinirim. yurtdışından ve 2. el önerisi istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Son fiyatını bilmiyorum ancak canon s90 iyi deniyor.Videosu varsa araştırın derim
  • canon s90 resim kalitesi iyi fakat videoyu 640*480 mono ses kaydı ki videoda yetersiz ve fiyatıda fazla. eğer video sürekli çekeceksen sony wx7-wx9-hx5 bu cihazlar mükemmele yakın video çeker ve sterio ses kaydına sahip fakat s90 kadar kaliteli resim çekemez ama iş görür.
  • Canon Ixus 300 HS
    Canon Ixus 220 HS

Fuji F80 EXR
    Fuji Z900 EXR

Sony WX7

Panasoniz Lumix TZ8
  • mali durumunuzu bilemem ama birazcık daha çıkarsanız tam istediğiniz gibi bir makine canon s95'dir.
  • Valla 600 tlyi geçmesek daha iyi olur . Bu yukardaki cihazların içinde yarı profesyonel görmedim özel bi nedeni varmı? Şarj açısından bataryamı daha iyidir yoksa şarjlı pilmi? Bikaç şarjlı pil önerisi geldide aklıma takıldı son olarak gece karanlık odada flassız iyi çekebilse bide ay ışığında manzara çekse süper olur. Benim sony t50 cihazım vardı flası adamı kör ediyordu el titrememe öz. sıfırdı karanlıkta vasatın altında çekiyodu kamerasıda soluk çekiyordu bu sıkıntıların olmadığı bi cihaz tercih etmeliyim.ve menüsü türkçe olmalı. Yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: praoh

Valla 600 tlyi geçmesek daha iyi olur . Bu yukardaki cihazların içinde yarı profesyonel görmedim özel bi nedeni varmı? Şarj açısından bataryamı daha iyidir yoksa şarjlı pilmi? Bikaç şarjlı pil önerisi geldide aklıma takıldı son olarak gece karanlık odada flassız iyi çekebilse bide ay ışığında manzara çekse süper olur. Benim sony t50 cihazım vardı flası adamı kör ediyordu el titrememe öz. sıfırdı karanlıkta vasatın altında çekiyodu kamerasıda soluk çekiyordu bu sıkıntıların olmadığı bi cihaz tercih etmeliyim.ve menüsü türkçe olmalı. Yardımlarınız için teşekkürler.

Yarı profesyonel dediğiniz cihazların sadece kasası yarı profesyoneldir, fotoğraf kalitesi fiyatlarına göre oldukça düşüktür. Boşu boşuna o kadar ağır ve kocaman makineleri taşımaya pek lüzum görmüyorum. Şarj açısından cihazın kendi pili olmasını tavsiye ederim, kalem piller boyutu artırıyor. Gece karanlık odada flaşsız fotoğrafı bütçenizi aşan en başarılı kompakt Canon S95 ile bile çekemezsiniz. Canon S95 ile gece ışığın açık olduğu evde flaşsız çekimi yapabilirsiniz zar zor. Bence Canon Ixus 300 HS 1. tercihiniz, Lumix TZ8 ve Ixus 220 HS 2. tercihiniz olsun.

• Kafamda bayağı şekillendi size son sorum sony wx7 yi neden listeden çıkardınız? Kendimi wx7 yada canon 300hs arasında görüyorum şimdiden teşekkürler.
  • dolar yükselmeden önce dediğiniz fiyata alınıyordu.istediğiniz makinaların hepsinden daha iyi foto kalitesi vardır ve manuel ayarı.

http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-lx3-lx3-dijital-fotograf-makinesi-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=42523
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

dolar yükselmeden önce dediğiniz fiyata alınıyordu.istediğiniz makinaların hepsinden daha iyi foto kalitesi vardır ve manuel ayarı.

http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-lx3-lx3-dijital-fotograf-makinesi-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=42523

gayet iyi bir öneri olmuş.bu makinayı tamamen aklımdan çıkarmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 3 Aralık 2011; 17:10:59 >
  • Lx3 önerilse de stokta yok sonuçta. Daha pratik olmak lazım öneride.

WX7 iyi makinedir ama 300 HS yanında zayıf gördüğümden çıkarttım. Yoksa alırsanız memnun kalacağınız bir cihaz. Gene de o paraya 300 HS derim.
  • hocam pazartesi 300 hs aldım bikaç gündür deniyorum aklıma takılan bazı sorularım olucaktı
    video ayarında hd kayıt yaparken sanki mercek hareket ediyo gibi videoda ozamanlar flulaşıyo bulanık gibi oluyo bilgisayarda izlerken de aynı şeyi rahatça gördük bunun bi ayarı varmı şuan herşey fabrika ayarında eğer kayıtı böyle ise geri vericem teşekkürler
  • quote:

hocam pazartesi 300 hs aldım bikaç gündür deniyorum aklıma takılan bazı sorularım olucaktı
    video ayarında hd kayıt yaparken sanki mercek hareket ediyo gibi videoda ozamanlar flulaşıyo bulanık gibi oluyo bilgisayarda izlerken de aynı şeyi rahatça gördük bunun bi ayarı varmı şuan herşey fabrika ayarında eğer kayıtı böyle ise geri vericem teşekkürler

Makinede video sırasında otomatik netleme özelliği var ise netleme anlarında hafif flulaşmalar normaldir
  • quote:

hocam pazartesi 300 hs aldım bikaç gündür deniyorum aklıma takılan bazı sorularım olucaktı

makine video modundayken çekime başlamadan önce deklanşöre yarım bas netlemeyi yap. daha sonra deklanşörden elini çekmeden sol yön tuşuna bas. afl'yi aktif hale getirmiş olursun. çekimi bu şekilde yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknosada geçenlerde samsung wb600 , 400 TL ye satılıyordu . wb 650 modeli çok iyiydi
  • Nikon Coolpix L120 ye bı göz at istersen. 14,1 Mp 21x optik zoom video çözünürlüğü de 1280x720... Fiyat olarak da 650 ye falan alınabilir.

Düzeltme: 550 diyecektim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majestic23 -- 22 Aralık 2011; 22:12:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msouac

quote:

makine video modundayken çekime başlamadan önce deklanşöre yarım bas netlemeyi yap. daha sonra deklanşörden elini çekmeden sol yön tuşuna bas. afl'yi aktif hale getirmiş olursun. çekimi bu şekilde yapabilirsin.

eyvallah hocam dediğin doğruymuş ama çok saçma geldi bana koskoca canon bu ben düğmeye bastımmı direkt çekmeli videoyu diye düşünüyorum, diğer önerilen kameralar içinde teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.