Şimdi Ara

6000 - 6500 LİRAM VAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
21.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emrekaynar

ABİLER BEN DOGAN L ALMAYA KARAR VERDİM SONUNDA BU KADAR UZUN YORUM VE FORUMLARDAN SONRA HERKESE YORUMLERINDAN DOLAYI TESEKKUR EDERİM. ŞİMDİ BILDIGI TEMIZ SOYLE92 MODEL BI DOGAN BILEN VARSA SOYLESIN

SLX alabiliyorsan al. yoksa L de iyidir
  • yok abi slx e gucum yetmez AMA ŞÖYLE TEMIZ BIR 92 VEYA 93 MODEL DOGAN L BULABILIRSEM IYI FIYATA ALACAGIM INSAALLAH.

ALLAH HERKESE GONLUNDEKI ARABAYI NASIP ETSIN
  • ABİLER BEN DOGAN L ALMAYA KARAR VERDİM SONUNDA BU KADAR UZUN YORUM VE FORUMLARDAN SONRA HERKESE YORUMLERINDAN DOLAYI TESEKKUR EDERİM. ŞİMDİ BILDIGI TEMIZ SOYLE92 MODEL BI DOGAN BILEN VARSA SOYLESIN
  • ABİLER BEN DOGAN L ALMAYA KARAR VERDİM SONUNDA BU KADAR UZUN YORUM VE FORUMLARDAN SONRA HERKESE YORUMLERINDAN DOLAYI TESEKKUR EDERİM. ŞİMDİ BILDIGI TEMIZ SOYLE92 MODEL BI DOGAN BILEN VARSA SOYLESIN
  • quote:

ABİLER BEN DOGAN L ALMAYA KARAR VERDİM SONUNDA BU KADAR UZUN YORUM VE FORUMLARDAN SONRA HERKESE YORUMLERINDAN DOLAYI TESEKKUR EDERİM. ŞİMDİ BILDIGI TEMIZ SOYLE92 MODEL BI DOGAN BILEN VARSA SOYLESIN

Doğan alma bence.
    Teneke arabalar...

Geçenlerde birine ~70km hızla sol burunla vurdum.
    Benim far kırıldı, burun biraz eğildi o kadar. (Volvo S40)

Ama Doğan'ın şaftı kaydı...
    Amortisörleri bile dağıldı.
    Arabalıktan çıktı.

Tam tenekeymiş, ben bunu gördüm orada.

6000 - 6500 LİRAM VAR

• bende broadway derim kesinlikle doğandan üstün benim gözümde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ototube

Broadway al

Kolay satarsın pirim yaparsın az yakarsın ama hız yapamazsın
  • ABİ BE SENDE MASAALLAH SAGLAM VURMUSSUN BUYUK GECMIS OLSUN.. AMA BEN VURMAK ICIN ALMIYORUM SONUCTA BRODWAYLE 70KM HIZLA VURSAN O DA TENEKE GIBI EZILIR BELKI DOGAN DAN DA KOTU OLUR NE BILECEKSIN
  • quote:

ABİ BE SENDE MASAALLAH SAGLAM VURMUSSUN BUYUK GECMIS OLSUN.. AMA BEN VURMAK ICIN ALMIYORUM SONUCTA BRODWAYLE 70KM HIZLA VURSAN O DA TENEKE GIBI EZILIR BELKI DOGAN DAN DA KOTU OLUR NE BILECEKSIN

Ben de arabayı vurmak için almamıştım. Ama ya sana vururlarsa? Ki bana öyle oldu. Benim vurduğum araca da öyle oldu doğal olarak...

Ben o ileride görünen polis otosunun oradan gelirken, sağdan tali yoldan gelen bi hatun kişi benim tampona yandan vurdu. Benim arabanın arka sağa savruldu. Ben de 1sn içinde kenarda parketmiş Doğana sol burunla vurdum. Doğan 10-15m kadar geri savruldu. Ben de o esnada kaldırıma çıkıp, bu sefer sağ burunla bina giriş duvarına geçirdim. Araba o esnada çapraz olduğu için de devrildi.

Çarptığım duvarla devrik bulunduğum yer arası 1-2m. Yani sürüklenmedim-takla atmadım.

Kaza sonrası aracı otoparka kaldırdılar.
    Benim doğana vurduğum sol burun hafif yamulmuş, far kırılmış. O kadar.

Doğanın hali ortada.
    Aracın Hatchback'e dönüşmesini bir kenara bırakın, amortisörler-süspansiyonlar dağılmış be... Şaftı kaymış arabanın.
    Broadway de çok farklı olmaz sanırım.

O yüzden tavsiyem, eski de olsa, biraz daha sağlam bir araç almanız.
    Siz ne kadar "ben usta şöförüm" deseniz de, biri görmediğiniz yerden gelir size vurur. Sonuçta takla atar kalırsınız. Hadi vurduğum Doğanı geçtim, benim araç Doğan olsa ben ne yapardım acaba... Volvo'dan ütüm bozulmadan çıktım ama, Doğan olsa acep çıkabilir miydim o arabadan...

• hocam geçmiş olsun valla sonuçta arabanız devrilmiş yarada alabilirdiniz ama gerçekten volvo çok sağlam araba

quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

ABİ BE SENDE MASAALLAH SAGLAM VURMUSSUN BUYUK GECMIS OLSUN.. AMA BEN VURMAK ICIN ALMIYORUM SONUCTA BRODWAYLE 70KM HIZLA VURSAN O DA TENEKE GIBI EZILIR BELKI DOGAN DAN DA KOTU OLUR NE BILECEKSIN

Ben de arabayı vurmak için almamıştım. Ama ya sana vururlarsa? Ki bana öyle oldu. Benim vurduğum araca da öyle oldu doğal olarak...

Ben o ileride görünen polis otosunun oradan gelirken, sağdan tali yoldan gelen bi hatun kişi benim tampona yandan vurdu. Benim arabanın arka sağa savruldu. Ben de 1sn içinde kenarda parketmiş Doğana sol burunla vurdum. Doğan 10-15m kadar geri savruldu. Ben de o esnada kaldırıma çıkıp, bu sefer sağ burunla bina giriş duvarına geçirdim. Araba o esnada çapraz olduğu için de devrildi.

Çarptığım duvarla devrik bulunduğum yer arası 1-2m. Yani sürüklenmedim-takla atmadım.

Kaza sonrası aracı otoparka kaldırdılar.
    Benim doğana vurduğum sol burun hafif yamulmuş, far kırılmış. O kadar.

Doğanın hali ortada.
    Aracın Hatchback'e dönüşmesini bir kenara bırakın, amortisörler-süspansiyonlar dağılmış be... Şaftı kaymış arabanın.
    Broadway de çok farklı olmaz sanırım.

O yüzden tavsiyem, eski de olsa, biraz daha sağlam bir araç almanız.
    Siz ne kadar "ben usta şöförüm" deseniz de, biri görmediğiniz yerden gelir size vurur. Sonuçta takla atar kalırsınız. Hadi vurduğum Doğanı geçtim, benim araç Doğan olsa ben ne yapardım acaba... Volvo'dan ütüm bozulmadan çıktım ama, Doğan olsa acep çıkabilir miydim o arabadan...

• BUYUK GECMIS OLSUN NE DIYIM
  • Konforu yakıta değişirim diyosan doğan al ama cebimi üzmesin zaten sürat yapmam diyosan broadway
  • YOK YOK BEN ONCELIKLE DOGAN LA BASLAMAYA KARA VERDIM ZATEN AMA SIMDI ARAYISTAYIM TEMIZ VE UCUZ BI DOGANI NASIL VE NERDEN BULURUM ONU DUSUNUYOR BIR YANDAN DA ARASTIRIYORUM.
  • O zaman 500 lira daha çıkar ve elektronik ateşleme 93-94 SLX al gerçekten bir MERCEDES E 200 kadar rahat TOFAŞın en iyi arabası bence
  • HADİ 500 DAHA VERDIK 7000 LIRA OLDU AMA 7000 E TEMIZ BI DOGAN SLX HAYAL EDEBILIYOMUSUN NE BILIM HIC SANMIYORUM YAA SLX IN KALITESINE KIMSE BI SI DIYEMEZ KOLTUGUNA OTURDUGUNDAKI O YUMUSAKLIK CCOGU ARABADA YOK SURUS KEYFI OLARAK TA BANA GORE COK IYI AMA DEDIDIM GIBI NERRDEEEEE ....
  • Acele etme bulursun araştır biraz dostlara yakınlara haber sal
  • Kardeş söylenenlere kulak asma. Evet doğan güvenlik anlamında yoksun olabilir, ama o fiyata ideal bir arabadır. Kendim kullanıyorum. Bu kaza olayındada şunu söyleyeyim. Hani doğanda kaza yapsaydım ölürdüm vs muhabbeti olmuş, öleceğin varsa Mercedes'te de ölürsün Volvo'da da ölürsün.Bunun tartışmasını yapmaya gerek yok. Arkadaş elindeki parayla Doğan ile başlamaya karar vermiş.

Bende Doğan L ile başladım ama şimdi süremeyeceğim çok az araç var. Çünkü zor olanında öğreniyorsun. Yeni araçlar çocuk oyuncağı gibi geliyor. Arkadaşım bende arabayı Haziran gibi satmayı planlıyorum. Şimdi üstüne koyacak fazla bir param yok Bende Vectra almayı düşünüyorum, birikmiş olsa sana satardım. Çünkü arabam temiz ve bakımlı. SLX'in koltuğu rahat demişler :) O döşemeye bağlı. Bizde 2004 Elantra var benim arabamın koltukları Elantradan rahat valla :D

6500'e temizlerini bulabilirsin. Fiyatı çok ucuzlara bakma Taksiden çıkma çoğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maerdir -- 2 Nisan 2008; 17:18:17 >

• Wall AHBİKAN kardeşim dogru soylemıssın agzına saglık dogru soze ne denir...

Bakalım abi nasip dua edin işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: ototube

Broadway al

Kolay satarsın pirim yaparsın az yakarsın ama hız yapamazsın

hahahhay
  • kardeş doğan aLacağına tipo aL bence çok daha rahat ve ii benden söLemesi iLk araba 98 doğan sLx 16 ie ama nasip oLmadı herneyse sonra tipo aLdım daha rahat sen tipo aL o parayada buLursun

saygıLar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.