Şimdi Ara

6000 - 6500 LİRAM VAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
21.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emrekaynar

HADİ 500 DAHA VERDIK 7000 LIRA OLDU AMA 7000 E TEMIZ BI DOGAN SLX HAYAL EDEBILIYOMUSUN NE BILIM HIC SANMIYORUM YAA SLX IN KALITESINE KIMSE BI SI DIYEMEZ KOLTUGUNA OTURDUGUNDAKI O YUMUSAKLIK CCOGU ARABADA YOK SURUS KEYFI OLARAK TA BANA GORE COK IYI AMA DEDIDIM GIBI NERRDEEEEE ....

hocam yaklaşık 2 ay önce kayseride otopazarında 93 slx'i arkadaşa 7000'e aldık,araba gerçektekten çok temizdi,çürük-pas vb.olmayan bir arabaydı,(sadece çamurluklar değişmiş)aynı model aralıklarında (93-94),7250-7500civarlarında birkaç tane daha slx vardı,ki arabayı aldığımız bölge iç anadolu yani en çok tofaşın tutulduğu bölgelerden birisi,varın gerisini siz hesab edin.yani 7000-7500 aralıklarında çok rahat 93-94 doğan slx bulabilirsiniz.yeter ki acele etmeyin.eğer elinizde peşin para varsa muhakkak bayilerin 2.el satışı yapan yerlerini de gezmenizi tavsiye ederim.

• Arkadasım öncelikle elindeki paranı kesinlikle kuş serisi tarzı ( dogan,sahin...) tarzı araçlara baglama.Bunlar piyasada tutuldugu halde senin basına dert acar.Evet yedek parçası cok uygun.Cok cok uygun fiyatlara her yerde arızası halledilebilir ama bedava bile olsa arabanın arızasıyla ugrasmak orasını burasını düzeltmek bence hic iyi degil.Sana tavsiyem renault brodway.Bu arac beyaz renkli olursa vede gercekten temizi hor kullanılmamışını alırsan satma konusunda kesinlikle sıkıntı cekmessin.Her zaman alıcısı olur.Bununda parcaları ucuzdur arıza verdigi zaman cok kolay tamiri gerçekleşir.Motoru ataktır lpg liside oldumu cok cok az yakar.(km de 100 110 kurus ) daha ne o parayı gidip dogana sahine baglayacan km de en az 170 180 kurus yakacan bak buda en az en iyi kosullardaki deger.Arkadan cekisli,motor atak degil daha saymakla bitmez onun için arkadasım sen temiz bir brodway al lpg ni koy misler gibi kullan

• quote:

Orjinalden alıntı: Elbistan 46

Arkadasım öncelikle elindeki paranı kesinlikle kuş serisi tarzı ( dogan,sahin...) tarzı araçlara baglama.Bunlar piyasada tutuldugu halde senin basına dert acar.Evet yedek parçası cok uygun.Cok cok uygun fiyatlara her yerde arızası halledilebilir ama bedava bile olsa arabanın arızasıyla ugrasmak orasını burasını düzeltmek bence hic iyi degil.Sana tavsiyem renault brodway.Bu arac beyaz renkli olursa vede gercekten temizi hor kullanılmamışını alırsan satma konusunda kesinlikle sıkıntı cekmessin.Her zaman alıcısı olur.Bununda parcaları ucuzdur arıza verdigi zaman cok kolay tamiri gerçekleşir.Motoru ataktır lpg liside oldumu cok cok az yakar.(km de 100 110 kurus ) daha ne o parayı gidip dogana sahine baglayacan km de en az 170 180 kurus yakacan bak buda en az en iyi kosullardaki deger.Arkadan cekisli,motor atak degil daha saymakla bitmez onun için arkadasım sen temiz bir brodway al lpg ni koy misler gibi kullan

kuş serisini yerip karşılığında övdüğünüz araç broadway,diyecek hiçbir şey bulamıyorum.broadway kelimesinin geçtiği yere kadar okuyan birisi doğanın yerine mercedes-bmw gibi kaliteli bir araba tavsiye ettiğinizi zanneder.

• ikisinede bin bir bak hangisi içine sinerse al. görüntü olarak bile doğan öndedir. sonuçta elindeki para belli o fiyata japon arabası alsan bir dünya masraf edersin 15 yaşındaki arabanın masrafsız olacağını düşünebiliyormusun. ayrıca ne kadar temiz olursa olsun alacağın doğanında broadway inde bir yerlerine rahat 1000 ytl sıkışmıştır, bozulmasada göz kırpıyordur bozulacağım diye. ben olsam doğan alırdım.
  • CANIM ABİLERİM IKINIZDE KENDINIZE GORE HAKLI OLDUGUNUZ YANLARINIZ VAR BRODWAY AZ YAKAR COK KACAR DOGAN COK YAKAR AMA RAHAT ETTIRIR

BAKALIM ARTIK BU SAATTEN SONRA HANGISI HAYIRLI ISE O OLSUN DIYECEGIZ BRODWAY HER YONDEN HOS BI ARABA AMA ICERI VERDIGI SESI VE UFACIK CAKIL TASINA BILE ZIPLAMASI ADAMI UZUYOR. DOGAN ISE OYLE DEGIL.

AMA SIDE DUA EDINDE ARKADASIN DEDIGI GIBI SOYLE 93 94 95 NEYSE BI DOGAN SLX I DUSESE GETIRELIM 6500 7000 BINE ALALIM İNŞ.
  • Bizede hayırlısı olsun demek düşer ne alırsan al kazasız belasız kullan kardesim
  • bende ikisinide alma başka alternatifler bulmaya çalış

• quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

ikisinede bin bir bak hangisi içine sinerse al. görüntü olarak bile doğan öndedir. sonuçta elindeki para belli o fiyata japon arabası alsan bir dünya masraf edersin 15 yaşındaki arabanın masrafsız olacağını düşünebiliyormusun. ayrıca ne kadar temiz olursa olsun alacağın doğanında broadway inde bir yerlerine rahat 1000 ytl sıkışmıştır, bozulmasada göz kırpıyordur bozulacağım diye. ben olsam doğan alırdım.

Katılıyorum benimde arabamın kazası vs yok, ama masraf çıkartır sonuçta 16 yaşında..
  • Sizce 7000 civarına falan sağlam bi doğan slx bulunur mu yaw ?
  • arkadasım brodwayi hic düsünme bile dogan guzel. iş yerinde bi arkadasın 92 model dogan L si var hergun elimin altında guzel araba ne yapsan yakısıyor arabaya ama benim sana asıl tavsiyem 91 yada 92 opel vectra simdi diyecekler o fiyata nerdeymis opel sen internete aldanma ben daha 15 gun once arkadasa aldik 6,400 ytl ye 92 model 1.8 gls mavi renkli hd dreksiyon klima taş gibi araba en ufak kazası yok yine tamirci bi arkadasım aldı 91model 2.0 gl opel 6,300 beyaz renkli o beyazı aldıgımız yerde birde 92 model 1.8 opel kırmızı daha vardı oda 6,500 e dedi adam biz beyazı begendik onu aldık
    bende de 80 model murat 131 var insallah onu satıp alacagım bi opel
    eger istersen o aldıgımız opellerin yarın resmini çekip resmini de koyarım buraya
  • hyundai exel öneririm
  • ben sna baska bi altarnetif soyliyeyim mazda bakabilrsin 90-91 filan bulabilrsin

http://www.araba.com/860764.html

http://www.araba.com/896194.html sedanı ozellikle
    tavsiye ederim arkadasımın arabası 250,000 de motor bakım harici acılmadı ama parca yonunden sıkıntın olmaz buyuk segirdeysen eger rahattırır su anda sıfır araclarda olmayan ozellikler bile var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan54 -- 8 Nisan 2008; 11:34:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan54
    su anda sıfır araclarda olmayan ozellikler bile var

Mesela ?
  • O OPEL VECTRADAN BAHSEDEN KARDESIM RESIMLERI BI FORUMA EKLERSEN SEVİNİRİM. OPEL TAVSIYESI ICIN GERCEKTEN TESEKKURLER COK IYI BIR YONLENDIRME OLDU.

AYRICA BU MAZDA 626 DA 0 ARABALARDA OLMAYAN NE VAR MERAK ETTIM GERCEKTEN ????
  • haşöyle arkadaşım ya alman malı gibi saglam araba varmı ya taş gibi araba opel ve bu fiyatlarda yarın koyarım fotoları
  • abi ne sevindin yaa maşallah. Bakaalım abi bizim buraların piyasası cok pahalı sadece ınternetten bakmıyorum zaten keske olsada opel olsa 6500 dogana verecegıme gıder onu alırım ama nasip işte bakalım
  • bu biri öteki arkadas denk gelmedi bugun bunları cep telle cektim ama iyi cıktı ama boyutlar yuksek oldugu için buraya aynen koyamadim bende kb sini dusurdum
    N72

6000 - 6500 LİRAM VAR

6000 - 6500 LİRAM VAR

6000 - 6500 LİRAM VAR

• Bencede Broadway.Hem ekonomi hemde sınıfına göre kaliteli bir araç

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.