Şimdi Ara

6000 - 6500 LİRAM VAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
21.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• CLIO SEMBOL SKY VE NACHRAGEN KARDESIM DEGERLI YORUMLARINIZ VE GONDERMIS OLDUGUNUZ FOTOLARDAN DOLAYI ONCELIKLER COK COK TESEKKÜR EDERİM.
    ZATEN ARTIK BROADWAYI TAMAMIYLE LISTEMDEN CIKARTTIM İŞ TE ŞU SIRALAR ARAYISTAYIM INSAALLAH HAYIRLA SONUCLANACAK TEMIZ BI DOGAN YADA RESIMLERINI YOLLAYAN ARKADASIMIN TAVSIYESI UZERINE DENK GETIREBILIRSEK BI OPEL VECTRA..

BAKALI BEKLEYIP GORECEGIZ....
  • Bence Dogan veya sahin Broadway ile 1 saat şehir içi dolaş 2 saat bacak agrisi cekersin. her ikisinin iyi ve kötü yönü var, Broadway rampa yukari cekisi iyidir özellikle karli yolda,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erescan -- 14 Nisan 2008; 2:31:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FightClubNo7

broadway memur arabası ama bence doğanda onun kadar tasarrufludur.hem doğan çok konforlu bir araç.90 km nin üstüne çıkmadıktan sonra doğanda aynı yakar broadwayde nasıl istersen öyley yap.ama benm 6500 liram olsa ben yabancı bir araba almayı tercih ederdim.mesela bir sene daha para biriktirip 2000 model nissan alırdım ya da beklemeyip 7000 ytl ye toyota corolla alırdım bunlar sadece tavsiye.yabancı araç yerli malından daha iyi oluyor,yedek parçası pahalı diyeceksende yedek parça bindebir gerektiriyor doğan gibi araçlarda sürekli değişim yaptığın için zaten yabancı aracın ithal malzeme fiyatına geliyor...

budur

• ÜSTADLAR ŞU LİNKLERE Bİ BAKIVERİN NE DİR NE DEĞİLDİR. Bİ TANESİNDE AZ Bİ KABORTA BOYA MASRAFI VAR KAÇA PATLAR ?

http://www.sahibinden.com/aciiiiillllll_satilik_mazda_minubusle_takas_olurWQQaXQQ6089413WQQpXQQdispl
    ayitem

http://www.sahibinden.com/bu_fiata_kacmaz_motor_yeni_yaildi_40_000_deWQQaXQQ7632871WQQpXQQdisplayitem

SAYGILAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRR

• quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

O zaman 500 lira daha çıkar ve elektronik ateşleme 93-94 SLX al gerçekten bir MERCEDES E 200 kadar rahat TOFAŞın en iyi arabası bence

ciddi misin ??
  • MERCEDES E 200 KADAR
  • ....
  • eski renault'ların lakabı teneke'dir. doğan da pek sağlam sayılmaz ama broadway'den daha sağlam ve konforludur.tipo da olabilir ama tipo S tavsiye etmem tipo SL veya SLX
  • Ben de o civarlara araba bakıyorum ama Peugeot 106 XR nasıl olur?Bu aracın da 90 küsür modellileri 5-7 arasıydı yanılmıyorsam??
  • BULURUZ İNŞ. KARDESIM NE DIYIM
  • SELAM BURDAKİ CEVAPLARI OKUDUM , ŞİMDİ SANA SATIN ALDIĞIM TOLEDONUN RESMİNİ GÖNDEREYİM ARACI BİR MEMURDAN ALDIM PARAYA SIKIŞMIŞTI BİRAZ ONDAN HESAPLI NORMAL PİYASASI BU DEĞİL

BU ARACI ÇOK UCUZA ALDIM ÜZERİNDEKİ MOTOR VW MOTOR PARÇA SIKINTISI YOK , GERÇİ ALDIM ALALI DAHA SANAYİDE MASRAF ÇIKARMADI , DEYİM YERİNDEYSE TAŞ GİBİ ARABA , 5750 YE ALDIM BU ARACI DEĞİŞENİ YOK 1 PARÇA BOYANANI VAR SAĞ ÇAMURLUK , AZ PARAYA ALINABİLECEK EN İYİ ARABA BU BENCE 3000 DEVİRDE İKEN 120 KMH GÖSTERİYOR İBRE , ŞAŞIRTICI DERECEDE ÇEVİK VE DOĞAN ŞAHİNDEN AZ YAKIYOR , 2 VİTESTE 100 GÖRDÜM O DERECE DELİ BİR MOTOR YAPISI VAR , TAMİRCİME İLK ALDIĞIMDA GÖSTERDİĞİMDE BU ARABANIN KIYMETİNİ BİL DEMİŞTİ ,ŞİMDİ MERCEDESE DEĞİŞMEM :) , EV ALANA KADAR BUNA BİNECEĞİM ARTIK

6000 - 6500 LİRAM VAR

hemde alman teknolojisi vw adı yeter

6000 - 6500 LİRAM VAR

6000 - 6500 LİRAM VAR

4 cam elektrikli
    yan aynalar ısıtmalı
    abs var
    makyaj aynaları bile ışıklandırılmış
    bagaj vede depo kapağı uzaktan kumanda ile kilitleniyor
    arka kolatuklar tek tek yatıyor ortada ise kol dayama adamlar dşünmüşler
    yan aynalar elektrikli ayarlanıyor
    gecikmeli sönen iç lamba tesisatı
    motor enjeksiyonlu vede bakımı çok kolay enjektörler kolay çıkıp temizleniyor
    hidrolik direksiyon
    sis farları
    far yükseklik ayarı var
    iç aydınlatma şiddettini açıp kısabilirsin
    DAH SAYAMADIĞIM Bİ ÇOK ÖZELLİK VAR İNSAN KULLANIRKEN KEYİF ALIYOR RESMEN , TEMİZİNİ BULURSAN SEAT AL BAŞIN AĞRIMASIN TOFAŞ GRUBU SANAYİDEN ÇIKMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 30 Nisan 2008; 16:18:36 >

• BU ARAÇ DİZEL Mİ ???
  • BİDE BU ARACIN YEDEK PARCALARININ FIYATI NEDIR SATISINI DUSUNMUYORUM AMA DIOYELIM ILERDE ACIL IHTIYACIM CIKTI SATMAM GEREKTI ELIMDEN CIKARABILIRMIYİM..
  • Broadway derim ama sen bilirsin tabi. Sonradan çıkan masrafları karşılarım diyorsan 21 serisine bak al keyfine bak, çoğu sıfır arabayla dalga geç derim ben ama seçim senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 30 Nisan 2008; 1:23:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekaynar

BİDE BU ARACIN YEDEK PARCALARININ FIYATI NEDIR SATISINI DUSUNMUYORUM AMA DIOYELIM ILERDE ACIL IHTIYACIM CIKTI SATMAM GEREKTI ELIMDEN CIKARABILIRMIYİM..

geçen yağ müşirini değiştirdim 7,5 ytl zaten vw parçası satan yerlere gidersen hepsini bulursun , hava filtresi 10 ytl onuda keyfi olarar değiştirdim golfle aynı filtre zaten , ön yan sinyalleri kararmış birindede çatlak var 2 adet sipariş verdim 35 ytl , yağ filtresi 5 ytl bujiler zaten broadwayle aynı buji , zaten arıza çıkarmıyor kolay kolay , 2. elinde ise hastası çok bu aracın vw yapımı olduğunu bilenler gözü kapalı alıyor , içindeki cam açma kumandalarına kadar polo larla aynı , yinede dostum son karar senin , bende broadway arıyodum ucuz bişey doğan şahin aklımdan dahi geçmedi (daha öncede 92 şahin,93 slx im vardı sanayiden çıkmıyordu) , bugün iyikide broadway almamışım diyorum ,2 eline bişey diyemem ben eşşek niyetine binmeye aldım

BU ARADA ARABA DİZEL DEĞİL ESKİ DİZEL ALINMAZ ,ARABA LPG Lİ , ZATEN LPG ŞU ANDA DİZELDEN DAHA İYİ Ş. İÇİ 180 KRŞ Ş. DIŞI 160 KRŞ YAKIYOR YAKITINDAN MEMNUNUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 1 Mayıs 2008; 3:03:11 >

• MENDEL PAYLASIMLARIN ICIN SAGOL VALLA KARDESIM SEN ARABAYI IYI DENK GETIRMISSIN COK IYI FIYATA ALMISSIN YANI O KLASSTAKI BI ARABA O FIYATA COK IIYI ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

Orjinalden alıntı: emrekaynar

ABİLER BEN DOGAN L ALMAYA KARAR VERDİM SONUNDA BU KADAR UZUN YORUM VE FORUMLARDAN SONRA HERKESE YORUMLERINDAN DOLAYI TESEKKUR EDERİM. ŞİMDİ BILDIGI TEMIZ SOYLE92 MODEL BI DOGAN BILEN VARSA SOYLESIN

Doğan alma bence.
    Teneke arabalar...

Geçenlerde birine ~70km hızla sol burunla vurdum.
    Benim far kırıldı, burun biraz eğildi o kadar. (Volvo S40)

Ama Doğan'ın şaftı kaydı...
    Amortisörleri bile dağıldı.
    Arabalıktan çıktı.

Tam tenekeymiş, ben bunu gördüm orada.

6000 - 6500 LİRAM VAR

aracın sırf görünen yerinde 2 ytane sıva var zaten.. demekki araç çürümeye maruz kalmiş..

her şahin - doğanda 70km ile çarpmayla böyle olacak diye bir durum yok..

10-15 yıllık araçlar kullanımdan kullanıma,, dağlar kadar fark meydana getirilir..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.