Şimdi Ara

6000 - 6500 LİRAM VAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
21.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en iyisi alma bırak,, paran cebinde dursun,, şimdi zırt bırt masraf açar canını sıkar paranla kepaze olursun
    alma alma boşver
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

Orjinalden alıntı: emrekaynar

ABİLER BEN DOGAN L ALMAYA KARAR VERDİM SONUNDA BU KADAR UZUN YORUM VE FORUMLARDAN SONRA HERKESE YORUMLERINDAN DOLAYI TESEKKUR EDERİM. ŞİMDİ BILDIGI TEMIZ SOYLE92 MODEL BI DOGAN BILEN VARSA SOYLESIN

Doğan alma bence.
    Teneke arabalar...

Geçenlerde birine ~70km hızla sol burunla vurdum.
    Benim far kırıldı, burun biraz eğildi o kadar. (Volvo S40)

Ama Doğan'ın şaftı kaydı...
    Amortisörleri bile dağıldı.
    Arabalıktan çıktı.

Tam tenekeymiş, ben bunu gördüm orada.

6000 - 6500 LİRAM VAR

Hocam önde takla atmış araba senin mi? yoksa resmi internetten mi buldun?

• bence 6000 6500 araba alcana ddahada biriktir iyiybir araba al daha iyi hiç yoktn doğanın kahrını çekmessin
  • yerli ve lüx bi araba istiyosan tempra sxa olabilir çünkü motoru doğanla aynı sayılır parça sıkıtısı yaşamassın vede parça fiyatı ucuzdur
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Doğan gibi bir kütüğe binmektense,Broadway tabiki..

Arkadaşım yapma Allah aşkına ya... brodway tam anlamıyla bi takoz. ne bijim pedalları vitesi var öye zorla basılıyo.. küçücük zaten içi kafam tavana deyiyo zsürüş zevki bile yok arabada.... Doğan süper araba heryeri yumusacık dokundun mu alıyo yağ gibi kayıp gidiyo yolda.....

Birkaç arkadaşta doğanın sağlamlığına laf atmış. arkadaşım her araba bir değil. o arabada çelik birşey yok mu ki öyle katlanıp gidecek.?? sırf teneke olsa niye 1 tondan fazla bu araçlar??
    Ayrıca her arabanın arkası katlanır gider. darbeyi emmek için. Önleri ise daha sert ve sağlam olur. Şöyle örnek vereyim. bizim kuzen geçenlerde berlingo ile clio ya arkadan çarptı. berlingoda 3 bin lira hasar çıktı clio da 7 8 bin lira ?? clio zaten kaç para düşünün artık hasarı.. e şimdi clio tenekeyi bırak karton gibi birşey o zman

• quote:

Orjinalden alıntı: b_duman

yerli ve lüx bi araba istiyosan tempra sxa olabilir çünkü motoru doğanla aynı sayılır parça sıkıtısı yaşamassın vede parça fiyatı ucuzdur

Tempra alma bence doğan al. tempra arıza yaparsa çok uğraşırsın eloktronik sistem çok temprada ve gelişmişte değil sürekli arıza yapar
  • hocam daewoo nexia kullanıyorum çok memnunum. piyasası olmaması tek dezavantajı parça sıkıntısı yok (istanbuldayım) hatta elimdeki aracı satabilirsem yine üst model daewoo düşünüyorum...

http://www.sahibinden.com/nexia_glx_16v-22WQQaXQQ14893201WQQpXQQdisplayitem
  • quote:

Orjinalden alıntı: m3hm3tozc4n

quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Doğan gibi bir kütüğe binmektense,Broadway tabiki..

Arkadaşım yapma Allah aşkına ya... brodway tam anlamıyla bi takoz. ne bijim pedalları vitesi var öye zorla basılıyo.. küçücük zaten içi kafam tavana deyiyo zsürüş zevki bile yok arabada.... Doğan süper araba heryeri yumusacık dokundun mu alıyo yağ gibi kayıp gidiyo yolda.....

Doğan'a bak sen be..
  • fikirlerinize aynen katılıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: cygor06

arkadaşım sen doğan al brodway e göre yedek parçası daha ucuzdur hem daha konforlu ve geniş brodwayin iç hacmi dardır doğana göre

• gene hort bir konu.
  • Doğan derim ancak bence doğan alma biraz daha para biriktir sorun çıkarmayanından alırsın bi tane
  • Arkadaşlar böyle konuları niye hotlatıyorsunuz.Adam açalı 1 seneyi geçmiş.Hiç mi cevap yazdığınız konunun tarhine bakmıyorsunuz?
  • Lada Samarra al bence.
  • Adam arabayı aldı eskitti be yaw
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.