Bildirim
600CC SÜPER SPORT ÖNERİLERİNİZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SIFIR DÜŞÜNÜYORUM UNUTMUŞUM 2010 - 2011 MODEL DÜŞÜNÜYORUM
600 cc kawasaki mi honda cbr 600 rr mi ?
yakıtta 1 depo ile dip gaz kaç kilometre giderler ,sakin kullanımda kaç kilometre giderler ?
26 milyar kawasaki zx-r6 nın sıfır fiyatı ALDIKTAN SORA ÇOK ZARARIM OLURMU ?
BU MOTORLARIN KAZA BELA OLMADAN ÖMRÜ NE KADARDIR KOMPLECE ? KAÇ SENE
SON OLARAK ELDEN ÇIKARMASI ZORMU ALDIĞIM FİYATLARA VEREBİLİRMİYİM 2. ELDEN UZAK DURUYORUM DA
ÇOK TEŞEKKÜRLER -
2 teker üzerindeki tecrübenizi sorabilir miyim?(Motosiklet üzerindeki)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tjedrea -- 29 Ekim 2010; 10:45:09 > -
benim sorduklarınızdan cevaplayabileceğim tek şey uzun süre kullanımdan sonra ikinci elde yarı fiyatına satacağınızdır elinizden çıkarmaktan zorluk çekmezsiniz bu motorlar piyasada peynir ekmek gibi ama fiyatıda ona göre ayarlamalısınız he unutmadan motorcu bir arkadaş yamaha xt660r modelinin motorunun 200.000 km gittiğini söyledi bu dediğim motor dağ motoru ama japon kalitesi hakkında ön görü sahip olmamıza yardımcı olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Tjedrea
2 teker üzerindeki tecrübenizi sorabilir miyim?(Motosiklet üzerindeki)
bence pek yok gibi görünüyo ama banlamışlar.. -
Evet bana da öyle geldi,zaten çizmişler arkadaşı -
honda 600 rr -
quote:
Orijinalden alıntı: Tjedrea
Evet bana da öyle geldi,zaten çizmişler arkadaşı
-
Yamaha r6 -
Yamaha nın racing motorları katildir, kıyaslamaya gerek yok, tehlikeli bir motordur ve motor gücü olarak sınıfının en zayıfıdır.
Honda ile kawasaki motor gücü ve hızlanma olarak aynı sayılır ama honda daha az yakar ve yetkili servisi yaygındır. kawasaki servislerine değil gitmek, kapısının bile önünden geçmeyeceğim için, memnun kalacağım bir honda servis kalitesi ve fiyat avantajından dolayı honda cbr600rr alırdım. hem honda cbr600, kawa ninja dan daha ucuzdur.
ama kawasaki ninja 200 bg. iken, honda cbr1000rr 177 bg. güç üretir. bu da önemli bir faktördür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X