Şimdi Ara

600lük Motosiklet Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, daha önceden yeteri kadar motor deneyimim oldu, yaklasık 2 3 sene ara vermiştim şimdi tekrar motora geri dönüyorum. 30 bin tl ye kadar 2. el motor araştırıyorum ve ducati monster 696 , mt 07 ve er6n modelleri arasında kaldım. Bu motorlar hakkında bilgi sahibi olan ve yardımcı olabilecek birisi var mı ? Genel olarak sakin bir sürücüyüm ve şehir içinde kullanacağım yılda vakit buldukça uzun yola çıkmayı düşünüyorum. Bunlar arasında sürüş, güvenlik vs açısından hangisi daha uygun olur? Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba daha önce mt-07 kullanmış birisi olarak sana tavsiyem mt-07 abs alman yönünde olacaktır.
    30 bine 2016 model abs li model alabilirsin hatta biraz daha çıkarsan 2017 bile alabilirsin.
    Fakat alacağın motor kesinlikle abs li olsun. Abs ne işe yarar diyenleri sakın dinleme.
    Yıllarca abs siz motora bindim, hep duramama hissini yaşadım.
    Taki mt-07 abs 2015 model motor alana kadar. O zaman anladım ki frene ne kadar basarsam basıyım o motor kaymaz.
    Monster ve er6n kullanmadım. Fakat mt-07 hem piyasa hemde yedek parça olarak ulaşılabilirlik daha kolay.
  • ABS'li modellere bakmıştım belirtmemişim. Mt 07 nin frenlemeyle ilgili sorunu olduğunu motorun durmadığını duymuştum. Açıkcası aklımı karıştırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: snek77

ABS'li modellere bakmıştım belirtmemişim. Mt 07 nin frenlemeyle ilgili sorunu olduğunu motorun durmadığını duymuştum. Açıkcası aklımı karıştırdı
    Ben abs li motoru tecrübe ettim, tavsiyede ederim.
    Sen milletin ne dediğine bakma gidip bir tane mt-07 abs li motor bul bir yerden, dene test et öyle karar ver.
    Abs li motoru karalayan bir sürü insan gördüm zamanında, binince aslında milletin boş boş konuştuğunu anladım.
    Bizim insanımız abs li motor kullanmadan bile abs hakkında yorum yapmayı seviyor.
    Mt-07 den bir önceki motorum r25 di. Abs yoktu ve ne kazalar atlattım.
  • uzun yol için ,kawasaki versys 650 tam motoru , ama herşeyi uçuk fiyatı gibi. yada honda ncx az yakar ideal yol motoru.,

mt07 ile uzun yol işkence olacaktır. er6n belki , ducati bilmiyorum.

mt-07 çok sevilen ama üretim hatası bir motordur :D

genelde ölenlerin mt07 ile öldüğünü görürsün , bunun sebebi motorun amortisörlerinin ve aldığı virajların ,ürettiği güce oranlar yetersiz olduğudur bence ,

frenleri iyi veya kötü buna biz karar veremeyiz, önemli olan hızlanması değil zaten gerektiğinde çabuk durması ,

ön lastik motorun aerodinamik yapısı , ön amortisörler, fren kaliperleri ve disk çapları , hepsi etken ,

30bine düzgün motor yok şuan , er6n mtden daha dengesiz , amortisörleri daha berbat.

naked mı olacak acaba ?

bence agresif sürüş yapmayacaksınız istediğinz parçası ucuz motoru alabilirsiniz.

yada hem güç hem parçası ucuz bir motor tercih edilebilir. parça : hava filtresi ,yağ filtresi ,yağ , olası bir düşmeden sonraki parça fiyatları bunlar çok önemli ,

kawasaki kesinlikle almayın , yahama belki , bu işte en iyi honda ama :D

bütçe varsa neden ducati olmasın :D

bence önce tam olarak ne almak istediğinize karar verin , milleti dinlemeyin.

sonrasında yaşanacaklar zaten üzecektir. artık motora binmek çok pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 22 Mart 2019; 11:20:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.