Bildirim
600Tl Sistem tavsiyesi. lütfen bak...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
frimaların kampanyalı bilgisayarları oluyor geçen arkadaş forum istanbuldan aldıaldı teknosada
700 tl ye
e5700
2gb ram
320hdd
dvdrw
klavye-mouse
hoparlör
18,5 monitör
win7 basic tr
hemde 12 taksit
markası aklıma gelmiyor ama üzerinde hd intel ekran kartı var metin2 çok rahat açar
tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: enyz
frimaların kampanyalı bilgisayarları oluyor geçen arkadaş forum istanbuldan aldıaldı teknosada
700 tl ye
e5700
2gb ram
320hdd
dvdrw
klavye-mouse
hoparlör
18,5 monitör
win7 basic tr
hemde 12 taksit
markası aklıma gelmiyor ama üzerinde hd intel ekran kartı var metin2 çok rahat açar
tavsiye ederim
bu siteme para verilmez -
quote:
Orijinalden alıntı: enyz
700 tl ye
e5700
2gb ram
320hdd
dvdrw
klavye-mouse
hoparlör
18,5 monitör
win7 basic tr
hemde 12 taksit
tavsiye ederim
Sağ ol kardeş dusunup yazdigin icinde ben toplama istiyorum. Senin dediğin ram'ler ddr3 Falan mi bilmiyorum.
Amd Sistemli pc istiyorum ben konu guncel. -
up -
-
-
600w ibaresi gözüken güç kaynağı gerçek 600w güce sahip olmaz, illaki iyi bir şey almak istiyorsanız alttaki ürünü alın. İşlemci x3 olarak kalsın, x4 serisi Athlon işlemcilerin üretimi durdu, piyasada olanlar ise çok pahalı yada FM1 soket olanlar, kısacası alınmazlar.
http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-vs-4-550w-oyuncu-kasasi.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X