Geçen konuda yardımlarınız sayesinde arkadaşıma ekran kartı alabildim. Bu sefer tekrar yardımlarınızı bekliyorum, özellikle yeni güncellemeler sonrası ekran kartları birbirlerine çok yaklaştı.
600TL'ye güncel oyunları ULTRA - HİGH seviyesinde FPS sorunu yapmadan ve özellikle FAN sesini hissettirmeden hangi ekran kartlarını önerirsiniz. yarın son yarın almam gerekiyor.
Ben 2 kart çıkardım bu kartlar hakkında da önerinizi bekliyorum.
"AMD FX 6300 KULLANIYORUM" VE HERHANGİ BİR MİNİNG VS AMACIM YOK SADECE YÜKSEK OYUN KALİTESİ ALMAK İSTİYORUM
600 liradan pahali kartlar yazmissin sanki ha yaziyormus yaninda.asus 7870 al 500 liranin biraz uzerinde.270x dedigi isim degistirmisi.7950 sanirim referans onu gec.760 iyi olur ama zotac marka.asus filan olsaydi daha iyi olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
guc kaynagini da yazmalisin.
600 liradan pahali kartlar yazmissin sanki ha yaziyormus yaninda.asus 7870 al 500 liranin biraz uzerinde.270x dedigi isim degistirmisi.7950 sanirim referans onu gec.760 iyi olur ama zotac marka.asus filan olsaydi daha iyi olurdu.
PSU sorun çıkarmaz 750 watt mevcut, ben bunları örnek olarak yazdım tekliflere açığız yarın alacağım öneriniz nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: phantomrui
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
guc kaynagini da yazmalisin.
PSU sorun çıkarmaz 750 watt mevcut, ben bunları örnek olarak yazdım tekliflere açığız yarın alacağım öneriniz nedir?
dedigim gibi bunu al niye isim degistirmis karta 140 lira fazla veriyorsun gerek yok.7950 de referans sogutma diye olmaz 760'a islemcin tam yetmeyebilir geriye 270x'ler kaliyor onlar da alttakinin isim degistirmisi.