Şimdi Ara

60EX700 60PK250 karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar plazma tv alcam ama çok kararsızım 60EX700 60PK250 ürünleri arasında, 60ex700 plazma tv sony nin, 60PK250 plazma tv ise lg nin yani sonuçta sony iyi bir marka ama lg nin de ürünleri çok süper tasarımları harika ne yapcam hiç karar veremedim özellikleride birbirlerine yakın bir yardımcı olursanız sevinirim ürünün fiyatları ve özelliklerini gösteren bi site buldum ordan baktım ben özelliklere sizde bakıp bi fikrinizi paylaşırsanız sevinirim

http://www.akillifiyat.com/Product/lcd_tv/sony/en-ucuz-kdl-60ex700-fiyati/2-3-107339

http://www.akillifiyat.com/Product/plazma_tv/lg/en-ucuz-60pk250-fiyati/3-14-112848

arkadaşlar ürünü alcam ama gerçekten düşüncelerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var..

• benim sana önerim sony modeli olur ne olursa olsun sony'den şaşma tamam lg'de güzel tasarımlar yapıyoru ama her açıdan sony
  • ama işte arada da dağlar kadar fark var ya 60EX700 sony plazma tv 6000 tl civarındayken 60PK250 lg plazma tv 3000 4000 tl civarlarında yaa ne yapacağım hiç bilemiyorum
  • sONY Plazma üretmiyor. Bahsettiğin Sony modeli lcd. Lg olan ise plazma. Asıl fiyat farkı bundan kaynaklanıyor. Plazma mı, Lcd mi konusuna ise girmek istemiyorum. Forumda ortak noktada buluşulamayan kim hangisini kullanıyorsa ona iyi dediği bir konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

sONY Plazma üretmiyor. Bahsettiğin Sony modeli lcd. Lg olan ise plazma. Asıl fiyat farkı bundan kaynaklanıyor. Plazma mı, Lcd mi konusuna ise girmek istemiyorum. Forumda ortak noktada buluşulamayan kim hangisini kullanıyorsa ona iyi dediği bir konu.

ewt doğru sölüyosun tam araştırmamın sonucu işte malesef ama ben yine de bu 60EX700 60PK250 ürün arasında gidip geliyorum plazma ile lcd nin farkınıda tam olarak bilmiorum ne yapcam hiç bilmiorum

• biri led digeri plasma
    biri sony digeri lg
    biri 700 serisi kendi icinde üst seviye, digeri pk250 kendi icinde alt seviye

gerek varmi acaba hangisi demeye.
  • quote:

sONY Plazma üretmiyor. Bahsettiğin Sony modeli lcd.

Edge Led degil mi bu model?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips Fw855C Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Satılık Sony BDV-N9200WL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

sONY Plazma üretmiyor. Bahsettiğin Sony modeli lcd.

Edge Led degil mi bu model?

Bir süredir modelleri takip etmiyorum. Ama 700ex, edge led lcd olarak aklımda kalmış. Sonuçta arka aydınlatma hariç lcd temelli olduğu için, hepsine ben lcd diyorum.

@smiley

Eğer 5 seneden fazla kullanırım, alırım sonrada arkama bakmam diyorsan Sony'i al. Ama yok ben de teknoloji merakı var, 2-3 seneye 3d'ler iyice ucuzlayınca, bilmem oledler yaygınlaşınca duramam bir de onlardan alırım diyorsan ucuz olana yönel.

Çünkü 2 bilemedin 3 sene sonra iki tv arasındaki fiyat farkına bile şu anda alacağın ex700'den daha iyisini alabiliyor durumunda olacaksın. Bu tv işleri pc dünyasına benzedi. Sürekli yeni tv'ler çıkıyor ve sürekli fiyatlar aşağı düşüyor.

• Sony ne zaman girmiş yeniden plazma işine En son 2006'da bırakmıştı sanırım kendisi üretemediğinden gelecek LCD'de diyerek plazmadan elini eteğini çekmişti. Hayret
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.