Şimdi Ara

60km/gün Boy: 1.85 Kg 100 (motor tavsiyesi lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2008 2012 arası Asya 150 T1 scooter kullandım. 4 yaz 10 000 km yol yapmışımdır. Sadece 1 gün kask takmadım. Ve kask takmadığım o gün kaza yaptım. Rölantisi düşük. E-5 te kamyonlar minibüsler tarafından taciz edilen. Kayış koparan. akü bitiren. sürekli ateşleme yenilettiren, ayak marşıyla asla çalışmayan, dandik bir motordu. Aldığım günden polise kaptırdığım güne kadar 4 sene de rölantisi düzelmedi. Sadece eksozuna matkapla açtığım 6 delikten sonra sesi güzelleşti biraz. Onun dışında iğrenç bir deneyimdi.

Şimdi taksitle bir "Commuter" motor almak istiyorum. Haftaiçi işe gidip gelirken kullanacağım. Haftasonları İstanbul Civarı geziler falan işte.

Güzergah: Küçükyalı - Şekerpınar 35 km x 2 = 70km / Günde (Mayıs-Ekim)
    Boy : 185 cm
    Kg :100 kg
    Sele :Mümkünse rahat olsun. Yada değiştirebilme alternatifi olan bir model
    Bütçe: Plaka+Ruhsat dahil max 5000 TL
    Titreşim: 5000'e zor olsada bu özelliği de olmasın.

Altınelbiseli adamı izledim. Bir kaç forum okudum. Yolda bir iki arkadaşa sordum. Sizden (motorsiklet kullanan arkadaşlardan) ricam aşağıdaki modellerden hangisi bana uygundur. Ya da " Dur sakın alma! Şu model gelcek" "dur şu model var" dediğiniz.

1) Honda 125 E
    2) Yamaha YBR 125
    3) Bajaj Discover 125
    ------------------------------
    4) Asya Swift R-170
    5) Motoran Fabio 150
    6) Motoran Dante 139
    7) Mondial 150 MCX Roadracer
    8) Kanuni GT 170
    9) Kanuni Puma 150
    10 Bisan Tornado
    11) Küba CR1
    12) Küba Pars
    13) RKS Titanik

4 ile 12 arasındakilerden "Kullanacağın yol yapacağın km belli. Honda'ya Yamaha'ya gerek yok. Şu güzeldir dediğiniz varmı ?

Teşekkürler yorumlarınız için. Güvenli sürüşler.

• Motoran Fabio tecrübesi olan var mı arkadaşlar?
  • cbf150 senin icin uretilmis resmen. butceni asiyorsa 2. eline bak. Yygun fiyatli illaki bulursun. kazasiz, belasiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discover al, mikroişlemcili ateşleme, çift buji, 4 valf, düşük tüketim... Daha ne olsun İkinci eli de uygun fiyata.

Salcano Wolf (Jianshe JS125-A) modelinde eski tip YBR motoru var, balansörlü, YBR'nin parçaları uyar.

http://www.jianshetrade.com/wm/en/products_content.aspx?pid=11&id=23

Mondial Drift olabilir 135cc,

Bajaj Boxer 150cc, Mondial Vulture 162cc de olabilir.

Son olarak Lifan em150L iyi diyorlar, motoru CBF 150'ninkine çok benzer imiş, balansörlü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 30 Mart 2015; 13:26:26 >

• 2.el Cbf150 alınabilir.
  • Cbf 250 ancak keser seni... Ya da o sınıf bir motor.. O güzergahı çok kullanıyorum sıkıyorsa taciz etsinler..
  • hachiko kullanıcısına yanıt
    eğer cbf den üst segmente geçecekse inazuma 250 daha mantıklı bir seçim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadCatShero

eğer cbf den üst segmente geçecekse inazuma 250 daha mantıklı bir seçim olur

Yedek parçası servisi biraz tuzludur diye düşünüyorum..Ama güzel seçim..
  • hachiko kullanıcısına yanıt
    CBF250 2ci elleri 7 9 bin tl arası o fiyatlara inazumada buluna bilir fakat arkadaş 5bin tl bütcesi var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadCatShero

CBF250 2ci elleri 7 9 bin tl arası o fiyatlara inazumada buluna bilir fakat arkadaş 5bin tl bütcesi var sanırım

3ten başlar cbf250ler he ne derece sağlıklı olur o başka ama 5 gibi bulunur temiz bir cbf..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-2004-model-cbf-250-195429811/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-yeni-motorlu-250-cbf-ay-sonuna-kadar-4000-tl-202767463/detay

bunlar mesela 4 kağıtmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 30 Mart 2015; 20:25:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

cbf150 senin icin uretilmis resmen. butceni asiyorsa 2. eline bak. Yygun fiyatli illaki bulursun. kazasiz, belasiz.

0 km almayi dusundugum icin cbf yi eliyorum malesef. Ayda 600 tl ye geliyor. Butcem yetmez. Yoksa benimde gozum onda.

• Arkadaslar tskler.

Soylediginiz modeelere bakip kiyaslicam ve 0 km bir motor alacagim

• mondial drit tavsiye ederim

60km/gün Boy: 1.85 Kg 100 (motor tavsiyesi lütfen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Cbf 250 ancak keser seni... Ya da o sınıf bir motor.. O güzergahı çok kullanıyorum sıkıyorsa taciz etsinler..

Senin motorunun markasi ne dostum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: safakous

quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Cbf 250 ancak keser seni... Ya da o sınıf bir motor.. O güzergahı çok kullanıyorum sıkıyorsa taciz etsinler..

Senin motorunun markasi ne dostum ?

Suzuki burgman 400
  • Mondial drift - kuba razore - honda cb

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.