Şimdi Ara

<<6131 METAL KISIM ÇİZİLME VE SOYULMA SORUNU OLANLAR İÇERİ>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 613 zede dostlarım telefonumu 9 nisan 2007 tarihinde aldım telefonum 2 aylık olmasına rağmen 2 senelikmiş gibi duruyo sebebi ise 6131 imin fabrikasyon hatalı olarak üretilen her kapanış ve açılışta tuşlarının yanını ve ekranın alt kısmını çizen açılır kapanır mekanızması bu benim suçum değil tüketici haklarına göre bu ayıplı mal bende bu ayıplı malın değişimi (başka modelle) için nokia ya mail attım bakalım cvpı ne gelcekk...onlar bilirler değiştirmeslerse tüketici hakem heyetine başvururum sonuçta ben haklıyım çünkü 2 yalık telefon ne halde bu benim suçummu kapak açıp kaparken korkar oldum maşallah harita gibi oldu metal kısım ..... bu nokia ya hiç yakışmadı bence nokia artık müşteri memnuniyeti yerine sırf çıkarmış olmak için model çıkartır oldu bu kadar çok model çıkartırsa işte böle fabrikasyon hataları ortaya çıkar nese sizde 6131 zede iseniz bu başlıkta sesimizi duyura biliriz

• Bu Durumun Fabrikasyon Olarak nitelendirileceğini sanmıyorum ama haberinizi bekliyorum ...
    saygılar
  • neden fabrikasyon hatalı olarak nitelendirilmesinki sonuçta kullanıcı hatası değil araya kapak mekanızmasına yeterli büyüklükte tıpa koymamasından kaynaklanıyor vede bütün 6131 lerde aynı sorun..sıfır araba aldın diyelim frene basınca rotlar ses çıkarıyosa bu kullanıcı hatasımıdır.fabrikasyon hatasımıdırbide üzüdlüğüm nokta telefonumu kvk nın ana bayisinden aldım kutusunda kvk banrolü var hologramlı...dışarda 420 iken ben 2 ay önce 450 ye aldım hafıza kartı felanda hediyeli değildi nokia hemen tabi fabrikasyon hatalı demicektir ama bunun için elimden geleni yapmaya hazırım çok sinir bozucu bir durum çünkü
  • o çoğu nokiada var dostum n71in tuşları ekranı çiziyomuş diye duydum bizdede 6101 var onunda tuş takımının şekli ekrana kazındı yani tuş takımı ekranı çizdi ayrıca senin olay kullanıcı hatası olmuş gibi biraz en azından nokia öyle diyecektir sen bu tel değiştirme olayından pek ümitlenme derim
  • değiştir messe telefonu ölece nokia ya hediye ederim kargoyla yollarım nokia nın olsun bana 450 ytl çok koymaz onunu olsun telefonu
  • benim ablamın teldede öyle iç taraftaki metalde soyulmalar oldu sonra orayı full kazımış artık neyle kazıdıysa şimdi daha iyi gözüküyo :D bide benim sınıftaki kızdada aynı şey olmuştu oda kazımış yani kazıyıncada pek belli olmuyor
  • Benim N73 de de habire ön kapaktaki cam köşelerde durduk yere çatlıyor bedavaya bu 4. değiştirişim oldu Nokia dan artık para iadesi istiyorum bakalım ne olacak 2 haftada bir ön cam çatlıyor ana kasayıda değiştirmiyorlar ana kasada yapıyor olabilir. Nokia marka telefonlar artık kalitesini yitirdi artık adi ürünler üretiyorlar, özellikleri olarak çok iyi ama kasa vs kalitesi olarak çok kötü. Böyle devam ederse Nokia 1. kaybedecek servislere iç ağrıza değilde kasa problemiyle gelenlerin sayısında büyük oranda artış varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midea_Rubenis -- 6 Haziran 2007; 16:43:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok doğal artık adam piyasayı elinde tutuyo nası olsa çıkarırım bizim gibi sazanlarda nokia diye gider alır adam gene kazanır bir süre sora nokia müşteri kaybetçek sora nokia düzelcek diğer markalar sapıtacak doğanın kanunu bu...
    quote:

Orjinalden alıntı: Midea_Rubenis

Benim N73 de de habire ön kapaktaki cam köşelerde durduk yere çatlıyor bedavaya bu 4. değiştirişim oldu Nokia dan artık para iadesi istiyorum bakalım ne olacak 2 haftada bir ön cam çatlıyor ana kasayıda değiştirmiyorlar ana kasada yapıyor olabilir. Nokia marka telefonlar artık kalitesini yitirdi artık adi ürünler üretiyorlar, özellikleri olarak çok iyi ama kasa vs kalitesi olarak çok kötü. Böyle devam ederse Nokia 1. kaybedecek servislere iç ağrıza değilde kasa problemiyle gelenlerin sayısında büyük oranda artış varmış

nokia ya

• arkdaşlar bu gün itibariyle telefonum değişti nokia yenisi ile değiştirdi bunu yapan teleservice arvato teknik servis 1 hafta içinde telefonumu yenisiyle dğeiştirdi burdan onlara koca bir alkış size tavsiyem eğer telefonunun teknik servise vercekseniz eğer ankarada iseniz mithatpaşa caddesindeki teleservice vermenizdirrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: KEREMBAKAL

arkdaşlar bu gün itibariyle telefonum değişti nokia yenisi ile değiştirdi bunu yapan teleservice arvato teknik servis 1 hafta içinde telefonumu yenisiyle dğeiştirdi burdan onlara koca bir alkış size tavsiyem eğer telefonunun teknik servise vercekseniz eğer ankarada iseniz mithatpaşa caddesindeki teleservice vermenizdirrr

KEREMBAKAL bana da yardımcı olabilirsen sevinirim.. benim de kız arkadasım 6131 aldı, daha doğrusu ben aldırdım 2006 ekim gibi.. 600 ytl verdik genpa garantili, İstanbul'dan.. bende senin gibi genpadan olsun, 3 kuruş fazla veririz ama garantide yardımcı olurlar dedik ama ne mümkün.. telefon 3 defa servise girdi, ekran sorunundan ve yanındaki siyah cercevenin kalkması yüzünden ve hicbirinde tamir etmediler.. en sonuncusunda ben değiştilmesini beklerken bana kullanıcı hatası diye cevap verdiler ve 175 ytl servis ücreti istediler.. Bende ücreti vermeden servisten telefonu geri alarak cıktım. bu telefonda da seninle aynı sorunlar var.. gri kısım cok cizik ve telefon aynen seninki gibi 2-3 yıllık gibi duruyor. Ankara'daki bu servisin tam yerini verebilirsen sevinirim veya İstanbul'da da var mi? bi de servise verirken ne sorun olduğunu söyledin? yardımcı olursan sevinirim, simdiden tesekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: Midea_Rubenis

Benim N73 de de habire ön kapaktaki cam köşelerde durduk yere çatlıyor bedavaya bu 4. değiştirişim oldu Nokia dan artık para iadesi istiyorum bakalım ne olacak 2 haftada bir ön cam çatlıyor ana kasayıda değiştirmiyorlar ana kasada yapıyor olabilir. Nokia marka telefonlar artık kalitesini yitirdi artık adi ürünler üretiyorlar, özellikleri olarak çok iyi ama kasa vs kalitesi olarak çok kötü. Böyle devam ederse Nokia 1. kaybedecek servislere iç ağrıza değilde kasa problemiyle gelenlerin sayısında büyük oranda artış varmış

Hepsiburada.com dan E65 siparişi verdim. Telefonu inceleyince kayan kapak sisteminde takılma olduğunu farkettim. Sebebini araştırınca ses tuşlarının olduğu sağ tarafın yamuk olduğunu gördüm. Telefonda bariz şekilde görünen bir eğrilik vardı. Telefonu geri gönderdim tekrar. Demek ki Nokia cozutmaya başladı. Hepsiburada'ya kızıyordum bende, eğri telefonu gönderdiler diye.

Aman dikkat Nokia yamultur

• quote:

nokia ya

KESİNLİKLE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 16 Haziran 2007; 15:23:26 >

• O kısmı gerçek metal yapmak yerine plastik gibi bi maddeyi dandik bi metal görünümlü kaplamayla kaplıyorlar. O da soyulma yapıyo.. Ne kaybederler ki metal yapsalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.