Başlangıç seviyesi için iyi gibi (Şuan ki kura göre) Yorumlarınıza göre bende sipariş etmeyi planlıyorum. |
6174 TL HP ryzen 5 4500U 8GB 500GB FHD
-
-
Ürünün eksisi TN panel olması. Lehimli ram yok ve 2 slot ram var. Bu güzel yalnız 4x2 toplam 8 GB ram var. Tek slot 8 GB olsaydı sonradan yükseltirken yanına bir tane 8 GB ram almak yeterliydi. Kur yükselir mi düşer mi bilmem ama ihtiyacı olan için fena değil. Ben bir tık daha üst seviye özellikli bilgisayar arıyorum. Biraz daha bekleyeceğim sanırım. İnşallah kurlar tekrar yükselmeden uygun bir bilgisayar bulabilirim.
-
Merhaba hocam,
Peki ikisi arasında hangisi sizce
-
Kur 9 10 arası iken 4500 5000 lere falan satılmıştı sanki.Kur buralarda oyalanırsa 1 k daha aşağı bir fiyat gelebilir.Tabii hangi ülkede yaşadığımızı da göz önünde bulundurulmak gerekli. -
kesinlikle hpyi tercih ederdim 1500 tl büyük fark + hp den 480 tl iade alınabilir belki
-
-
-
arkadaşlar başlıktaki leptop ile linkini verdiğim leptopu kıyaslarsak nasıl. leptoplardan hiç anlamam.bir adet almayı düşünüyoruz
boyut olarakta 14 inç düşünüyoruz her zaman taşınacak çünkü
https://www.hepsiburada.com/hp-14s-dq2006nt-g7-intel-core-i5-1135g7-8gb-256gb-ssd-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-4g6a5ea-p-HBCV00000P9N2S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 25 Aralık 2021; 21:16:59 > -
ben bunu 7 den aza almıştım nereye gelmiş :)
-
90lira daha aşağı çekmişler
-
hp den iade nasıl oluyor acaba bilgi verirmisiniz ?
-
forumda hp 480 tl indirim şeklinde ararsanız bulursunuz hocam.
-
Hocam bu ürün mü yoksa monster Abra A5 16.7 mi
-
-
8 GB ram olanı alsak yetmez mi hocam
-
Çok bi farkı yok hocam 16 gb tercih edin bence -
HP'de ethernet girişi yok, alacaklar dikkat etsin.
-
Fiyat hatası mı bu hocam
-
aynı fiyata bir sene önce 1650tilısını veriyorlardı heyt be
-
Yok hocam baya kisi aldi o gece, kullaniyorum memnunum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X