babam dün teli wc ye düşürmüş kabı ile beraber. sora çıkarıp kabı yıkamış biraz ama telin içine azda olsa su girmiş. sora elektronikçi abim teli açıp kuturup yapmaya kalktı. bide su baharında üstüne poşet geçirip bekletti bilmiom zararı var mı ama şimdi tel açılmıo.
1-tel tekrar kullanılabilir mi? 2- kullanılamadığı takdirde video resim vb bilgileri alabilir miyiz.
bu konuda biraz arama yaptım forumda 1 gün bekle olmassa şarj değiş falan yazmışlar ama bizimki buhara tutuldu yinede çalışma şansı var mı? tşk
su buharında üstüne poşet geçirip beklettimi??? geçmiş olsun kardeş. bir gün bekle bakalım pilni falan çıkart ama.
annem benim teli çamaşır makinesinde deterjanlı sulaaaarla yıkamıştı kapağını açtım saç kurutma makinesini çalıştırıp önüne koydum 1-2 saat kurudu sonra kaloriferin üstüne koydum sabah kalktığğımda çalışıyodu son 3 senedir hala çalışıyor
saç kurutma makinesine tutma demiş arkadaşlar :S bide bizim evde dahil koca sitede kurutma mak. bulamadık zaten sitenin bu kadar fakir oldunu bilmiodum biz taşınıoruzda evin bi kısmını taşımıştık mak. de gitmiş :S
hafıza kartın çalışıyorsa içindeki bilgileri alabilirsin.
arkadaş yukarda çamaşır mak. yıkandı hala çalışıo dio bizimkine su çok az değdi ama
quote:
Orjinalden alıntı: sanıl
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
Çalışması cok zor görünüyor.Geçmiş olsun
arkadaş yukarda çamaşır mak. yıkandı hala çalışıo dio bizimkine su çok az değdi ama
Küçük kardeşim benim LG markalı telefonuma bardaktan ( çay bardağının yarısı kadar filan ) su döktü.Telefon çalışmıyor ve telefoncularda yapamıyor.O yüzden evde kardeşimin oyuncağı oldu
Kardeşim 6230'unu tuvalete düşürmüştü ve çalışmadı... Ne yetkili servisi yapabildi ne başkası ... Geçmiş olsun
hoca seninki wc den çıkmış onunki ç.makinasından olcak o kdrBencede çalışması zor gibi ama inş çalışır
quote:
Orjinalden alıntı: sanıl
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
Çalışması cok zor görünüyor.Geçmiş olsun
GECEN SENE 7250 I YI WC YE DUSURMUSTUM KIMSE YAPAMADI SONRA TEK TEK TELEFONCULARI DOLASTIM TELEFONU ADAM ETTI SADECE EKRANI YAPAMADI BENDE EKRANI TELEFONU COPE ATDIYEN SERVISE GOTURDUM DEGISTIRTDIM YANI TAVGSIYEM SERVIS YAPAMADI DIYE UMUDUNU YITIRME PIYASADA SIRADAN GIBI GOZUKEN AMA ACAYIP BECERIKLI TELEFONCULAR VAR
kabı ile düşmüş kabını yıkıcam derken çok az su kaçmış tele. bi ark. daha konustum oda c55 i düşürmüş kimse yapmamış sırf wc ye düştü die. sora almış kendi yapmış. nese bakacam bu akşam bakalım tel ne alemde yapabilirsek tekrar bura yazarım.
ya arkadaslar benım tel de dun gece wc ye dustu ne yapcam bılmıyom yıkadık falan ekranada su gırmıs
ya bırı bana cevap versın hıc mı sansı yok bıde bugun pazar tel cılerde acık degıldır ban battım
arkadaşım merak etme abimde de vardo bi tel denize düştü 1 2 gün sonra tamir ettirdik çalıştı ama kamerası bozuk
ya bırı bana cevap versın hıc mı sansı yok bıde bugun pazar tel cılerde acık degıldır ban battım
quote:
Orjinalden alıntı: papatya407 ya bırı bana cevap versın hıc mı sansı yok bıde bugun pazar tel cılerde acık degıldır ban battım
telefonunu acabildigin kadar parcalara ayiracaksin ve direk gunes isigina degil, artik normal oda sicakliginda bekleticeksin. yada varsa elektrikli sobaniz hani cubugu kirmizi yananlardan yak sobayi 30-40 cm ilerisine koy telefonu beklet biraz ama yine dogrudan isi gelmesin dikkat devrelere zarar verebilirsin. bir sansta, bugun acik bir telefoncu bulabilirsin. satis yapan alisveris merkezlerinin icindeki veya herhangi bir islek biryerdeki telefoncularin belki iceride teknik servisi olanini bulabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme