Şimdi Ara

6230i, yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha ilk mesajımda yardım dileniyorum, kusura bakmayın.

6230i telefonum var, ne güzel. dün şöyle bişe oldu telefona.. hafıza kartından(32mb malesef) telefona bi iki şarkı attım. çok az boş yer kaldı telefonun hafızasında. sonra hafıza kartını da doldurup şarkıyla telefonu açtım. ve bembeyaz bi ekran. galeriyi açtım, hafıza kartındakiler sağlam fakat telefon hafızasındakiler yok. temalar, grafikler, melodiler... hiçbir şey kalmamış. mesajlar, rehberim, ajandam falan duruyor. nasıl olabilir hala anlamış değilim. çünkü daha önce de tıka basa doldurduğum olmuştur telefonumu..

garanti süresi bitmedi henüz. telefonla sormaya çalışıyorum, düzelir mi, bi yolu var mı belki kendimin de yapabileceği bişedir diye ama meşgul hep. çok ciddi bişe gibi gelmedi bana, düzelir muhtemelen ama bunun sebebini merak ediyorum daha çok. bi de tabi yardım edebilirseniz o da uyar gayet (:

bi hallolsun ben ona iyi bi hafıza kartı alıcam, ödül.

şimdiden teşekkürler...

• arkadşım valla sorununu bi arkadaşta dah görmüştüm.en kesin çözüm olarak servise ver garantisi varsa yaptır.o şekilde sorunun çözülür
  • versiyon güncellemesi gerekiyor galiba...garantiye malesef
  • teşekkürler ilginiz için.. yarın götürcem artık.. hazır 6230i'den bahsediyorken bişe daha sormak istiyorum.

web'i kullanamıyorum ben. turkcell hatla bikaç kere denedim, oldu, ama tabi kazıktı biraz. avea'da daha az kontör gidiyor(muş) diye onla denedim. ki bisürü ayar falan yapmam gerekti, o bişe değil. sonra girdim webe. mig33 indirmeye çalıştım ama o sırada bi hata verdi. o zamandan beri kullanamıyorum. gprs bağlantısı bulunamadı diyor. milyonlarca kez kontrol etmişimdir ama ayarları, doğru hata yok. ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum.

bi de msne girebilir miyim? ve nasıl? (tabi önce webi halletmek lazım)
  • arkadaşım versiyon güncellemesi yaptıktan sonra telefonun web ayarlarını tekrar yap msn e de bağlanabilyosun fakat programı pc suiteden yüklemen gerekiyor.dsoyayı paylaşıma atardım ama şu an nerde bilmiyorum bulduğum zaamn emailini verirsen sana oprogramı atarım.tabi sende bulabilirsin emsn diye bi program...
  • quote:

Orjinalden alıntı: celebrian

teşekkürler ilginiz için.. yarın götürcem artık.. hazır 6230i'den bahsediyorken bişe daha sormak istiyorum.

web'i kullanamıyorum ben. turkcell hatla bikaç kere denedim, oldu, ama tabi kazıktı biraz. avea'da daha az kontör gidiyor(muş) diye onla denedim. ki bisürü ayar falan yapmam gerekti, o bişe değil. sonra girdim webe. mig33 indirmeye çalıştım ama o sırada bi hata verdi. o zamandan beri kullanamıyorum. gprs bağlantısı bulunamadı diyor. milyonlarca kez kontrol etmişimdir ama ayarları, doğru hata yok. ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum.

bi de msne girebilir miyim? ve nasıl? (tabi önce webi halletmek lazım)

ayarları müşteri hizmetlerinden otomatik almayı dene...!!!

avea da fiyat konusunda turkcell den farksız haberin olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.