Arkadaşlar 6260 ım var ama 7610 da da gözüm kaldı...6260 ın bataryası da bana göre değil...çok çabuk bitiyo...Çelik batarya işimi görürmü?
7610 unda bataryasi az gidiyor symbian oldugu için.Belki biraz daha artirabilir süresini.
quote:
Orijinalden alıntı: Layblood
7610 unda bataryasi az gidiyor symbian oldugu için.Belki biraz daha artirabilir süresini.
tabiki 7610
quote:
Orijinalden alıntı: KeanuReeves
tabiki 7610
Alıntıları Göster
6670 alsana hem daha estetik.
7610 baba bende aldım memnunum bugun aldım sx1 le deyıstım
bana gore 7610..ne o oyle 6260 ile kamerayı yan tut fotograf cek tısların yarısı ekranda yarısı asagıda...bana gore 7610...tas gibi telefon..hem 6260 kapaklı ama bence kaba..
quote:
Orijinalden alıntı: benkadir05
bana gore 7610..ne o oyle 6260 ile kamerayı yan tut fotograf cek tısların yarısı ekranda yarısı asagıda...bana gore 7610...tas gibi telefon..hem 6260 kapaklı ama bence kaba..
Ya iyi de 7610 un Tuş takımı çok kötü...Ben habire msg yazan biriyim..küçük gelio yuşlar..kullanamıorum...
quote:
Orijinalden alıntı: BaBe ShaQ
Ya iyi de 7610 un Tuş takımı çok kötü...Ben habire msg yazan biriyim..küçük gelio yuşlar..kullanamıorum...
Alıntıları Göster
6260 ı hiç kullanamazsın oyleyse...
quote:
Orijinalden alıntı: benkadir05
6260 ı hiç kullanamazsın oyleyse...
Alıntıları Göster
nassı kullanamam yaa...bence bi bayana yakışan en ii telefon...üstelik msg ı şakır şakır yazıorum
quote:
nassı kullanamam yaa...bence bi bayana yakışan en ii telefon...üstelik msg ı şakır şakır yazıorum
Alıntıları Göster
walla ben de 7610 culardanım. 9500 alacaktım bu aklımı çeldi. 4 aydır falan kullanıorum ama çok kullanıorum en az 4 gün gidio. ama tavsiyem yeni çıkanlardan sony nin s 700 mü ne var ondan al özellik arıyosan.
quote:
Orijinalden alıntı: zibidi_gonzales
walla ben de 7610 culardanım. 9500 alacaktım bu aklımı çeldi. 4 aydır falan kullanıorum ama çok kullanıorum en az 4 gün gidio. ama tavsiyem yeni çıkanlardan sony nin s 700 mü ne var ondan al özellik arıyosan.
Alıntıları Göster
tamam iyi hoş ama ben nokia dan başka tel kullanamıyorum...aylarca yadırgıyorum ...tavsiye ediceksen nokia serisinden bişi önermeyi dene bence...
quote:
tamam iyi hoş ama ben nokia dan başka tel kullanamıyorum...aylarca yadırgıyorum ...tavsiye ediceksen nokia serisinden bişi önermeyi dene bence...
Alıntıları Göster
sacmalama abı dırek 7610 bence
quote:
Orijinalden alıntı: dozdoz
sacmalama abı dırek 7610 bence
Alıntıları Göster
[Deleted by Admins]
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
allaaaaaaaaaaaaaam kulaklarımı tıkıyorum ama hala kulağımda 7610 çınlıyo
quote:
allaaaaaaaaaaaaaam kulaklarımı tıkıyorum ama hala kulağımda 7610 çınlıyo
Alıntıları Göster
çelik bataryayla ile orjinal batarya arasındaki fark ne?ne kadar gidio?
quote:
çelik bataryayla ile orjinal batarya arasındaki fark ne?ne kadar gidio?
Alıntıları Göster
bende sakir sakir mesaj yaziyorum 7610umla ve cok rahat kullaniyorum.Insanin eli hemen alisiyo ztn.
quote:
bende sakir sakir mesaj yaziyorum 7610umla ve cok rahat kullaniyorum.Insanin eli hemen alisiyo ztn.
Alıntıları Göster
7610 bencede daha iyi 6260 dan dis gorunus olarak da daha sik
quote:
Orijinalden alıntı: __nikolaus__
7610 bencede daha iyi 6260 dan dis gorunus olarak da daha sik
Alıntıları Göster
6260 siyah çok kariza bişey bence ve radyo symbian birlikteliği var telefonda bayan için biraz kaab ama yani 7610dan bıkmışsan tavsiye eedebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: bir_bucuk_milyon
6260 siyah çok kariza bişey bence ve radyo symbian birlikteliği var telefonda bayan için biraz kaab ama yani 7610dan bıkmışsan tavsiye eedebilirim
Alıntıları Göster
7610 bayana daha cok yakisir.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Layblood
en az 3 gün gidio yuh daha ne istion gözün doysun be