Şimdi Ara

6280 VE N70 KARŞILAŞTIRMA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zaten herkes acık bi sekilde fikrini soluyor kmsenin fikrini zorlayarak deistiremessin
    Uslubunun kimseyi rahatsz etmicek seviyede kalmasını bütün forumdakiler emin ol istiyorlardır.

quote:

Orjinalden alıntı: CORELLI

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

quote:

Orjinalden alıntı: pala sam

-kızaklı üst kapağın deli gibi yaylandığından bahsetsenize
    -video seyrederken ileri geri alamadığınızdan bahsetsenize
    -yazılımda en ufak bir hata olduğunda servise gitmek zorunda olduğunuzdan, format bile atamadığınızdan bahsetsenize
    -6280de 1dk video için 10mb gerektiğinden bahsetsenize
    -fotoğraflarınızın gece çekiminde berbat olduğundan bahsetsenize
    -ekranın içinin toz dolduğundan bahsetsenize

6280miş

+3g kameraları da çalışmıyo 3g olmadığı için, ön kamera var ama kullanamıolar

son olarak herkes hangisiyle mutluysa onu kullansın diyorum

Yukaridaki sorualrin cevaplari verildi.Adam gibi tartisicaksaniz,somut ornekler vericekseniz, karsi tarafi dinlicekseniz var olun bu forumda.Yoksa birakin forumun duzeyi ust duzeyde kalsin hep...Buyuyun biraz ,aloooo ...!!

• quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

Zaten herkes acık bi sekilde fikrini soluyor kmsenin fikrini zorlayarak deistiremessin
    Uslubunun kimseyi rahatsz etmicek seviyede kalmasını bütün forumdakiler emin ol istiyorlardır.

quote:

Orjinalden alıntı: CORELLI

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

quote:

Orjinalden alıntı: pala sam

-kızaklı üst kapağın deli gibi yaylandığından bahsetsenize
    -video seyrederken ileri geri alamadığınızdan bahsetsenize
    -yazılımda en ufak bir hata olduğunda servise gitmek zorunda olduğunuzdan, format bile atamadığınızdan bahsetsenize
    -6280de 1dk video için 10mb gerektiğinden bahsetsenize
    -fotoğraflarınızın gece çekiminde berbat olduğundan bahsetsenize
    -ekranın içinin toz dolduğundan bahsetsenize

6280miş

+3g kameraları da çalışmıyo 3g olmadığı için, ön kamera var ama kullanamıolar

son olarak herkes hangisiyle mutluysa onu kullansın diyorum

Yukaridaki sorualrin cevaplari verildi.Adam gibi tartisicaksaniz,somut ornekler vericekseniz, karsi tarafi dinlicekseniz var olun bu forumda.Yoksa birakin forumun duzeyi ust duzeyde kalsin hep...Buyuyun biraz ,aloooo ...!!

zorla bi fikir degistirlmeye calisilmiyor burda...Tartisma nin duzeysizliginden bahsediyrum ben...Bunu sende anliyorsun heralde.De seninde gozunu fanatizm burumemisse tabii...Fikir kabul et ,etme ,degistir degsitrme ama tartisan iki tarftan biri bi cevap vermisse onla ilgili yorum yap yada kendi cevabini ver o cevabin utune.yada tartismadan cekil..Adamlar boyle tartisir,cocuklar baska turlu...Kafasi basan kimse bnim uslubumda bi art niye aramaz.Uslubum sertlesmesi adam gibi tartismaktan uzak bi kac kisiden.Kimse fikri degismedi diye birbirine kizamaz.. Ama gercegi gorduug halde at gozlugu takip ,hala mantiksizca seyelr soyliyen hatta daha da kotusu soylemeyen,gormezlikten gelen birine kizilir arkadasim...adam 6280 video su koyunda gorelim bende koyicam dedi... koyulmus 6280 videolarina bakmiyor bile havadan salliyor...bakiyorsa da yorum yapamiyor.Kotu de diyemiyor cunki gercegi biliyor.Iste bu adam gibi tartisma isteyen akl-i selim forum sakinlerini kizdirir arkadasim..Umarim derdimi anlatabilmisimdir...

• Derdini anladım ama sende cok sinirleniosun sanki ne gerek war bole seylere yani sakin ol bras
  • corelli, senin tartışmalarda kullandığın kelimeleri bildiğim için dikkat edersen senle muhattab olmuyorum
    sen de benim msjlarıma alıntı yapmazsan sevinirim...
  • @CORELLI Bıktım senin bu seviyesiz uslubundan ... forumda mesajların siliniyo farkında diilsin ..... Senle bu bu tartışmayı çoktan bitidim ben .... konuya attıgım mesajlara gitte bak bakalım videoyu izlemişmiyim izlememişniyim .....
    6280 inle çok mutlu mutlu yaşa ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

Derdini anladım ama sende cok sinirleniosun sanki ne gerek war bole seylere yani sakin ol bras

Arkadasim sinirlenmemek mumkunmu ? Oncede soyledim simdid e soyluyorum. Benim su yazdilarim telle alakali seyler degil temelde.6280 inde ,n70 nde umurumda degil bi bakima .Insanlarin nasil bu kadar iki yuzlu,fanatik olduklarina karsi bi ayaktadurus...Adam seyrettim diyor...Bi laf atiyor ortaya sonra savunma geliyor o savunma hic yapilmamis gibi hala atitgi camurun peisnden kosuyor.. Uc tane video orengi koulmus yukariya ,onu seyretti tabiiki hic bahsetmiyor ,resimler soyle boyle diyor..BU kizdiriyor adami.Yoksa dersinki seyrettim ama begenmedim.Insanlarda seyreder herkes bi fikir sahibi olur.Ama duyarsiz kalirsan insanlar senin iyi niyetinden suphe eder.Seyrettim dedigi video onceki benim stockholm sokakalri videom..otekileri de seyretti ama youm yapicak cesareti yok..bu kizdiriyor iste..neyse bu son mesajimdi..arif olan anlar...bu topigi sonradan ziyaret edicek arkadaslarda bu tartismali mesajalri bi yana birakip ornek verilen linkleri incelesinler sadece ve fikir edinsinler..
    ATOPRAK arkadasim mesajlarim falan silinmiyor forum da ben degistiriyorum...Cikar su atgozluklerini artik..Gozun hic birsey gormuyor fanatiklikten..n70 te ,6280 de gelip gecici ,hayata biraz objektif bak...

• Arkadaşlar tartışmaya gerek yok iki telefonunda birbirine göre artıları ve eksileri var bunu kabullenelim. Buda kullanıcıdan kullanıcıya göre değişiyor.
  • aanlamıs degilim bu tartısma neden hala suruyo kardesler acıklıga kavusmus bi konuyu surdurmek ancak yenilgiyi kabullenememektir bu acık bir ikinciside hepimiz forumun icinde arkadasız ve bir cogumuz birbirimiz tanımıyoruz ama birbirimizi kırıyoruz bunlara gerenk yok vede corellinin ustune oynamayın cunku o gercekleri soyluyo her insan gibi biraz sinirlenmis olabilir birbirimizi bu konularda yargılamak yerine yatıştırsak daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdalll

Arkadaşlar tartışmaya gerek yok iki telefonunda birbirine göre artıları ve eksileri var bunu kabullenelim. Buda kullanıcıdan kullanıcıya göre değişiyor.

Telefon konusundan cikti bu olay arkadasim yaw...Dha onemli bi konuyu dank etsin diye ustune basa basa dile getirdim.Neyse ,Gorunen koyun kilavuz istemedigi yukaridaki orneklerle bi kere daha kanitlanmis oluyor ve biz bu sig tartismayi noktaliyoruz.Ama camur at izi kalsin mantalitesinden cekti bu ulke ne cektiyse...

Klebinho ,arkadasim pozitif yaklasimin icin tesekkurler... Su forumdaki fanatik yazilardan harbi nefret ediyorum...Amacindan sapiyor forum.Bilgilenelim diye burdayiz ama ne mumkun.Cam bardaga bakip hala bu kultablasi deyince insanlar pek mumkun olmuyor...
  • Hahahhaha arkadaslar 6280 videosundan daha iyi dedikleri mpeg4 video ya bakin..Gulsemmi aglasammi...Bu video icin gunlerce cene caliyolar .Inanmasi cok guc..Hala guluyorum.Kendileri cekmis bide bu videoyu ,da er meydanina cikartamamislar

http://rapid-share.de/files/21850977/zebrabebek.mp4.html

Bide j-kay in 6280 le cektigi video ya bakin( yukarida verdik linki de, burda direkt karsilastiralim istedim )

http://rapid-share.de/files/21799728/Seda.3gp.html

BU ne yaman farktir ,bu ne yaman ezilmedir.. Ve bu ne cesit bi yuzdirki hala evet 6280 daha iyi video cekiyor diyemiyor insanlar.Ve yucelmiyolar objektif gozlerin onunde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CORELLI -- 1 Haziran 2006; 4:21:34 >

• Corelli kardeş olay açıklığa kavuşmuştur bu 2 video örneğinden sonra 6280 nin videosu tartışılmaz çok daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdalll

Corelli kardeş olay açıklığa kavuşmuştur bu 2 video örneğinden sonra 6280 nin videosu tartışılmaz çok daha iyi.

Erdal arkadasim,emin ol bunu kabul ediceklerini hala sanmiyorum...Artik gerisi hakkinda yorum size kalmis...:) Hala mpeg4 bana daha iyi geliyor diye komik olmaya devam ederler.Yada ben seyretmedim 6280 in videosunu diye yalan soylerler.Suraya gercegi yazicak cesaret ve olgunluktan bi haberler.
    Cok net acikliga kavustugu icin bu olay.Bu topikteki gorevim bimistir...Herkese saygilar.Surcu lisan ettiysek affola...
  • arkadaslar simdi sıra geldi resim kalitelerini tartısmayasaka saka bunuda tartısırsak kan cıkar heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: klebinho

arkadaslar simdi sıra geldi resim kalitelerini tartısmayasaka saka bunuda tartısırsak kan cıkar heralde

aman aman
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.