Şimdi Ara

6280 VE N70 KARŞILAŞTIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha önce 6280 kullandım video kalitesi çok iyiydi. (640*480 3gp) çekiyordu ve karelenme falan olmuyordu. N70 hakkında fazla bilgim yok N70 ile ilgilide bir sürü topic var ama ben sadece video ve resim açısından farkı anlamak istiyorum. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalll -- 24 Mayıs 2006; 12:30:40 >

• N70 daha düşük çözünürlükte.. ama çok daha kaliteli (mp4 formatında) video çekiyo ...
  • aradaki farkı ne yapacaksın almayımı düşünüyuorsun,eğer öyleyse belirtsen iyi olur, yoksa bende çok şey merak ediyorum her aklıma gelen için topic açamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turanoğuz

aradaki farkı ne yapacaksın almayımı düşünüyuorsun,eğer öyleyse belirtsen iyi olur, yoksa bende çok şey merak ediyorum her aklıma gelen için topic açamıyorum.

Ne alakası var burası bi paylaşım platformu değil mi ?
  • ya dostum kusura bakma haklısın tabi paylaşım platformu burası ona saygım var ama;

6280 inde n70 inde o kadar çok örnek videosu, fotosu ve yorumu varki hala bunları görüp de sırf değişiklik olsundiye topic açman bana tuhaf geldi o kadar yoksa istediğin gibi topiç açma özgürlüğün var.
    bende yorumda bulunuyum, 6280 çok kaliteli video çekiyor ama 3gp olduğu için mpeg4 kalitesini vermiyor,ama n70 deki mpeg4 de takılma olayı biraz kötü oluyor.
  • quote:

ya dostum kusura bakma haklısın tabi paylaşım platformu burası ona saygım var ama;

6280 inde n70 inde o kadar çok örnek videosu, fotosu ve yorumu varki hala bunları görüp de sırf değişiklik olsundiye topic açman bana tuhaf geldi o kadar yoksa istediğin gibi topiç açma özgürlüğün var.
    bende yorumda bulunuyum, 6280 çok kaliteli video çekiyor ama 3gp olduğu için mpeg4 kalitesini vermiyor,ama n70 deki mpeg4 de takılma olayı biraz kötü oluyor.

eğer çekerkenki takılmadan bahsediyosan ok ..
    ama takılarak celtiğini düşündüğün videoyu telefonda veya pc de izlerken takılma yaşamıyorsun (15fps ne kadarsa o kadar yani)...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben zaten konuda belirttim evet haklısın birsürü topic var. Ben 6280 kullandım ve 6280 topicinede uğrarım. Benim amacım 6280 kullanıcılarıyla N70 kullanıcılarını karşı karşıya getirmek değil ne 6280 ne N70 düşmanlığım var sadece arasındaki video ve foto farkını bi topic de toplamak istedim. Eğer burdan olumlu sonuç alırsam N70 almayı düşünebilirim tabiki döviz kurları düşünce.
  • esage arkadaşımız yukarda link vermiş oraya girersen bi sürü video ve resim örneği n70 için bulabilirsin...karar senin sonrasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 24 Mayıs 2006; 14:20:22 >
  • eyvallah, o zaman tamam dostum, yalnız şunu söyleyeyim her ne kadar 6280 videosu 3gp olsada video daha akıcı olması etkili, o yüzden 6280 in videosunu gören biri şu anki diğerlerinin videosundan pek haz alacağını sanmam. bu arada 6280 i satma sebebini merak ettim..
  • quote:

eyvallah, o zaman tamam dostum, yalnız şunu söyleyeyim her ne kadar 6280 videosu 3gp olsada video daha akıcı olması etkili, o yüzden 6280 in videosunu gören biri şu anki diğerlerinin videosundan pek haz alacağını sanmam. bu arada 6280 i satma sebebini merak ettim..

Ben bir düzeltme daha yapiyim..
    bunun bende simdi farkına vardım ..

6280, 640*480 de 15fps cekim yapabiliyo..
    ama 320*240 da (yani N70 in maksimum çözünürlüğünde) da ancak 15fps cekim yapabiliyo..
    yani aslında 6280 hiç bir koşulda N70 den daha yüksek fps (hızlı, akıcı) li çekim yapmıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoprak -- 24 Mayıs 2006; 16:10:40 >
  • quote:

eyvallah, o zaman tamam dostum, yalnız şunu söyleyeyim her ne kadar 6280 videosu 3gp olsada video daha akıcı olması etkili, o yüzden 6280 in videosunu gören biri şu anki diğerlerinin videosundan pek haz alacağını sanmam. bu arada 6280 i satma sebebini merak ettim..

Turan kardeş Pm attım.
  • beyler n70 i olanlar duygusal davranıp yok fps yok aynı kalite deyip kendini kandırmasın 6280 in video cekimide fotograf cekimide n70 i karbon kagıdına koyar 10 carpar 602 ye boler kimse kendini kandırmasın biraz objektif olalım lutfen bukemedigin bilegi opeceksin bi eger iki telefonu eline alıp karsılastırırsa bunu gorecektir ben bunu yaptım eger bundan sonra hala aynı diyen olursa o at gozluklerini cıkarsın derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: klebinho

beyler n70 i olanlar duygusal davranıp yok fps yok aynı kalite deyip kendini kandırmasın 6280 in video cekimide fotograf cekimide n70 i karbon kagıdına koyar 10 carpar 602 ye boler kimse kendini kandırmasın biraz objektif olalım lutfen bukemedigin bilegi opeceksin bi eger iki telefonu eline alıp karsılastırırsa bunu gorecektir ben bunu yaptım eger bundan sonra hala aynı diyen olursa o at gozluklerini cıkarsın derim

koy bi bakalım örnek video.. bende koyiyim .. bakalım yukarda dediklerimden farklı bişey çıkıcakmı
  • arkadasım hic merak etme ben en kısa zaman da koyucam aslında simdi koyardım ama ailemin icinde oldugu videoları koymak istemiyorum bilirsin ozel seyler onlar ama simdi sen diyosunya aynı diye ben sana bi oneride bulunuyorum git bş 6280 olan arkadasın varsa karsılastır eminim anlıcaksın he sen karsılastırdım aynı diyosan benim buraya koymama gerek yok aynıya hani bi farkı yokya neyse kardesim benim abimde n70 var o resmen asık oldu benim videoya dmemkki gozle ilgili bi sey bu o kalite farkını ayırabilyo sen ayıramıyorsun fark burda yanlıssam uyar
  • 6280 video olarak n70 ten geride,resim olarak az farkla da olsa ilerde
  • Ya arkadaşlar ben bu topici açtım objektif yorumlarınızı bekliyorum. 6280 kullandım video su gerçekten çok kaliteli ama resimlerde sanki biraz gren var gibime geldi. Ama şunu anlamış değilim topiclere göz gezdirdiğim zaman bakıyorum 6280 resimlerinin bazılarında gren var bazıları ise çok net sanki resimle oynanmış gibi. Yani işin içinden çıkmak zor gibi gözüküyo.
  • 6280 fotoları bazı zamanlar yağlı boyayla çizilmiş gibi duruyor.. Hele hafif zoom yapın PC de izlerken,
    mahvoluyor.. N70 daha doğal
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdalll

Ya arkadaşlar ben bu topici açtım objektif yorumlarınızı bekliyorum. 6280 kullandım video su gerçekten çok kaliteli ama resimlerde sanki biraz gren var gibime geldi. Ama şunu anlamış değilim topiclere göz gezdirdiğim zaman bakıyorum 6280 resimlerinin bazılarında gren var bazıları ise çok net sanki resimle oynanmış gibi. Yani işin içinden çıkmak zor gibi gözüküyo.

eger n70 fotoları ile ilgileniyorsan forumda bunla ilgili bir sayfa var ve ciddi sayıda örnek resim var.. bi kısmınıda ben koydum ... hiç bir oynama yok .. sadce küçültme var.. aklına takılan bi resim olursa orjinalinide yollarım ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

quote:

Orjinalden alıntı: erdalll

Ya arkadaşlar ben bu topici açtım objektif yorumlarınızı bekliyorum. 6280 kullandım video su gerçekten çok kaliteli ama resimlerde sanki biraz gren var gibime geldi. Ama şunu anlamış değilim topiclere göz gezdirdiğim zaman bakıyorum 6280 resimlerinin bazılarında gren var bazıları ise çok net sanki resimle oynanmış gibi. Yani işin içinden çıkmak zor gibi gözüküyo.

eger n70 fotoları ile ilgileniyorsan forumda bunla ilgili bir sayfa var ve ciddi sayıda örnek resim var.. bi kısmınıda ben koydum ... hiç bir oynama yok .. sadce küçültme var.. aklına takılan bi resim olursa orjinalinide yollarım ..

Saol bana N70 in fotoları olumlu geldi videosunu daha çok merak ediyorum doğrusu.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.