Şimdi Ara

6299 TL Monster A5 V15.5.6 Core i5 10300H 8GB 480GB SSD GTX1650 Freedos 15,6'' FHD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar bu model Monster'ın kendi sitesinde yok, n11'de şu an 6279 TL'den satılıyor. Normalde 256gb nvme ssd ile 6599 TL'den satılıyor bu model ama linkteki Adata 480gb sata ssd ile satışa sunulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 29 Haziran 2020; 20:40:7 >

• Monsterda fabrikasyon SSD gelmiyor talebe göre takıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Monsterda fabrikasyon SSD gelmiyor talebe göre takıyorlar.
    Bu modelin esprisi ne hocam peki, kuşkulandım açıkçası.

• paxal kullanıcısına yanıt
    Stokta 256gb m2 ssd kalmamış olabilir. Ram ve ssd konusunda esnek ve değiştirilebilir zaten Monsterlar.
    N11 ve Hepsiburada gibi sitelerde ucuza alternatif yaratmışlar M2-sata değişimi yapıp maliyeti düşürerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VectrAirliness -- 28 Haziran 2020; 19:2:45 >
  • Bana fiyat iyi geldi
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    T7'ler de hangi marka/model takıyorlar biliyor musunuz?
  • İslemciye i7 diyor aciklamada fiyat baya iyi gibi alinir mi bilgisi olan bu modeli kullanan var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşlemcinin i5 olması lazım, siz alt kısma baktınız sanırım yukar da i5
    Diyor
    6299 TL Monster A5 V15.5.6 Core i5 10300H 8GB 480GB SSD GTX1650 Freedos 15,6'' FHD

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mal iyi güzel de bunlar egpu takılıyor mu bilgisi olan var mı ?_
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmedim hocam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: crashris

mal iyi güzel de bunlar egpu takılıyor mu bilgisi olan var mı ?_
    Yok hocam takılmaz, onun için thunderbolt bağlantısı gerekiyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Yok hocam takılmaz, onun için thunderbolt bağlantısı gerekiyor diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    valla bi daha laptop alırsan ryzen 4700h gibi iyi işlemcili ve thunderbolt bilgisayar alırım en azından eskidi mi ucuza laptop satmak zorunda kalmam takarım yeni kartı keyfime bakarım
  • quote:

Bu modelin esprisi ne hocam peki, kuşkulandım açıkçası.

Alıntıları Göster
    Hocam monsterda anakartlar bellidir. İ5 ve i7 iki çeşit iki seri işlemci ile gelir genelde. Ekran kartları değişir. Zaten laptopun içi komple toplama. Soğutma sistemi klavye ekran vs kiminki iyiyse o firmalardan alıp oluşturuyorlar. Kasada monster yazıyor sadece. Ayni islemci ve ayni ekran kartlı modeli monster sitesinde bulun detayına bakın. Ya da direkt müşteri hizmetlerini arayın veya mail atın yardımcı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: crashris

valla bi daha laptop alırsan ryzen 4700h gibi iyi işlemcili ve thunderbolt bilgisayar alırım en azından eskidi mi ucuza laptop satmak zorunda kalmam takarım yeni kartı keyfime bakarım

Alıntıları Göster
    Bu özelliği içeren marka ve modller hakkında örnek ve bilgi paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Bu özelliği içeren marka ve modller hakkında örnek ve bilgi paylaşabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    thunderbolt notebooks yazarsanız google çok yer ama o parayı windows makinelere vereceğime macbook air ya da macbook 13 alırım rahat rahat taşırım. sabit yerde egpu kutusunu bırakırım keyfime bakarım ama apple ın ryzen 5 ve 7li laptopları gelsin diye bekliyorum onlar daha ileriye dönük çıksın bakaruız
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Hocam monsterda anakartlar bellidir. İ5 ve i7 iki çeşit iki seri işlemci ile gelir genelde. Ekran kartları değişir. Zaten laptopun içi komple toplama. Soğutma sistemi klavye ekran vs kiminki iyiyse o firmalardan alıp oluşturuyorlar. Kasada monster yazıyor sadece. Ayni islemci ve ayni ekran kartlı modeli monster sitesinde bulun detayına bakın. Ya da direkt müşteri hizmetlerini arayın veya mail atın yardımcı olurlar.

Alıntıları Göster
    İlk parti satış bitip stok kalmayınca kuskulanmistim hocam iade edilen ürünler vs diye ama sanırım firma online satış sitelerine özel böyle bir şey yapmış. Gerci hala markaya karşı önyargıdan dolayı sipariş vermedim, sanırım almayacağım.

• markaya olan ön yargım bir kırılmadı cünkü almak istedigim cihaz 10000₺gibi bir rakam tulpar serisine bakıyorum ama elektrinik kısmet işi diyenlerdenim çok kararsızım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: APoTHeKe

markaya olan ön yargım bir kırılmadı cünkü almak istedigim cihaz 10000₺gibi bir rakam tulpar serisine bakıyorum ama elektrinik kısmet işi diyenlerdenim çok kararsızım...
    Ben tavsiye etmem. Servise mousepad arizasi icin yollamistim. Adamlar daha kotu yapip yollamisti tuslari. Yine geri yolladim. Ariza cozemeyince ust kasayi komple degistiler. Urun cozumune ise mentese vs giderildi yazmislardi. Halbuki mentesede sorun yoktu. Benimle dalga gecmislerdi resmen. Direk ikinci el olarak sattim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlk parti satış bitip stok kalmayınca kuskulanmistim hocam iade edilen ürünler vs diye ama sanırım firma online satış sitelerine özel böyle bir şey yapmış. Gerci hala markaya karşı önyargıdan dolayı sipariş vermedim, sanırım almayacağım.

Alıntıları Göster
    Hocam hayat normale dönse monster ile konuşup detaylı bir kullanıcı incelemesi yapmak istiyordum fakat hayat normale donmedi. Ankara mağazaları gerçekten çok güzel ürünleri de kaliteli satış sonralari da güzel. Ben i7 9750 ve 1050gbli modeli aldım gercekten cihaz güzel. İmkan varsa gidip mağazalarında inceleyin on yargıniz kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Ben tavsiye etmem. Servise mousepad arizasi icin yollamistim. Adamlar daha kotu yapip yollamisti tuslari. Yine geri yolladim. Ariza cozemeyince ust kasayi komple degistiler. Urun cozumune ise mentese vs giderildi yazmislardi. Halbuki mentesede sorun yoktu. Benimle dalga gecmislerdi resmen. Direk ikinci el olarak sattim.

Alıntıları Göster
    bu yaşadığın apple dışında tüm markalarda olabilir. ayrıca 3 kere servise giden ürün için, para iade talep edebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.