Şimdi Ara

6300 mü e900 mü w810i mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam herkese. yarın bi telefon alacagım ama ikisi arasında kaldım. karizmaya önem veren biriyim ama bazı telefonlarda aptalca huylar var. sms uyarı sesini secemiyosunuz veya mesaj yanlıslıkla silindiginde hafızada kalmıyo... az mesaj alıyo gibi... bu iki telin sms hafızası ne kadar ortalama ? fikirlerinizi söylerseniz sevinirm. saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rIcoPaSHa -- 9 Şubat 2008; 19:59:22 >

• E900
  • sordugun soruya bak yaw tabiki e900 3.0 mp kamerası var
  • konusma sırasında ses net geliyo mu ? veya gidiyo mu ?
  • Madem karizmaya önem veriyorsun 6300
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.xos

sordugun soruya bak yaw tabiki e900 3.0 mp kamerası var

o d900 kardes e900 de 2.0 mp kamera
  • quote:

Ohannesburg desem yeridir sanırım.

Karizma için alıyosan E900 öneririm. Simsiyah. Güzel karizma yapıyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6200 mü 6600 mü???
    20 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • w810 i yi düsünmeye basladim bi de ama kullanan var mi huyu suyu nasildir ? mesaj yazarken yanlislikla silersek hafizada kaliyo mu mesaj?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rIcoPaSHa

quote:

o d900 kardes e900 de 2.0 mp kamera

pardon kardes d900i ile karıstırdım özur dilerim
  • quote:

w810 i yi düsünmeye basladim bi de ama kullanan var mi huyu suyu nasildir ? mesaj yazarken yanlislikla silersek hafizada kaliyo mu mesaj?

Valla huyu suyu pekçokşeyi iyidir. Çok uslu çocuktur abisi

Foto,müzik,stabilite,menu hızı, kullanım kolaylığı, sarj süresi, kutu içeriği olarak çok başarılıdır.

Mesaj yazarken yanlışlıkla silme tuşuna basarsan zaten soruyor taslağa kaydedeyim mi diye.
  • quote:

w810 i yi düsünmeye basladim bi de ama kullanan var mi huyu suyu nasildir ? mesaj yazarken yanlislikla silersek hafizada kaliyo mu mesaj?

W810i düşündüğün diğer iki telefondan da (E900, 6300) iyidir.
  • kesinlikle w810i öneririm..sağlam,tipi güzel, kullanımı rahat,karizma
  • Karizma için W810i'yi önermem ama özellik istiyorsan diğer iki telefonu at derim.
  • performansi anladik. dizayni anladik. peki bunlarin en dusuk fiyatlari ne?
  • W810i
  • e900
  • quote:

3.0 megapiksel kamera yok arkadaşım.Burası kesin çünkü e900'ü ben kullnıyorum.flaşlı 2 megapiksel kameraya sahip bir cihazdır .e950 3.2 megapikseldir.ve pilin performansı daha iyidir.
  • w810i
  • quote:

selam herkese. yarın bi telefon alacagım ama ikisi arasında kaldım. karizmaya önem veren biriyim ama bazı telefonlarda aptalca huylar var. sms uyarı sesini secemiyosunuz veya mesaj yanlıslıkla silindiginde hafızada kalmıyo... az mesaj alıyo gibi... bu iki telin sms hafızası ne kadar ortalama ? fikirlerinizi söylerseniz sevinirm. saygilar

e900 bence kullanışlılık yönünden berbat...ilk dokunmatik tuşlulardan çünkü..ben olsam w810 yada d900 e bakarım..bende w810i var..mesaj kapasitesi 160 civarı..d900 ise 200 kapasiteli..6300 hakkında bilgim yok..ayrıca mesaj yanlıslıkla silinince geri bulabildimiz bir tel var mı gerçekten??
    neyse herşey bi yana müzik dinlemeyi çok seviyorsan w810i derim..karizma onda da var d900 kadar olmasa da...ama karizmaya ve taşınabilirliğe daha çok önem veriyosan d900e bak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.