Şimdi Ara

6300 TL lik monitör dahil sistem olmuş mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6300 TL lik monitör dahil sistem olmuş mu?

Kendim oluşturmuş olduğum sistemde herhangi bir sıkıntı gözüküyor mu? Değiştirmemi istediğiniz bir ürün varsa belirtirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• toshiba hdd alma. sorunlu diyorlar. wd al.

rami 8gb yapıp 1070 ekran kartı alabilirsen öyle yap. 8gb şimdilik yeter, ileride eklersin.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Sorunlu olduğuna dair herhangi bir konuda mesajına rastlamadım, aksine herkes bu hdd yi önerdiği için bunu eklemiştim. Bütçem bu civarlarda olduğu için ve 16gb ram olsun istediğim için, gtx1060 da karar kılmıştım. Çok bir şey kaçırır mıyım gtx1070 almazsam?

• ses sorunu var o hddde. internette araştırırsan bulursun çok rahat

1070 ile 1060 arasında fark var. 20-25 fps civarı. bütçeyi ayarlayabilirsen al yoksa 1060 da yeterli. yerinde olsam rami 8 yapar, anakartı h310 seçer 1070 almaya çalışırdım.

• 8gb bellek ileride alınarak
    ekran kartı 1070 yapılabilir mi

https://www.eksenbilgisayar.com/asus-dual-gtx1070-o8g-gtx-1070-8gb-256-bit-ekran-karti
    Söylediğiniz 1070li sistem çok daha mantıklı tabii ki fakat bütçem elvermiyor.

Toplamış olduğum sistemde sadece hdd yi değiştirdiğim vakit alınabilir mi? Sırıtan bir parça görüyor musunuz? Monitör uygun mu?

• Ne yazık ki bütçemi aşıyor. 6200-6300 tl bir bütçem var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belki diğer parçalar daha ucuza getirilebilirse 1070 olur. olmazsa da sorun değil bu sistem de iyi. hayırlı olsun
    Açıkçası parçaları farklı farklı sitelerden almak istemiyorum montaj tecrübem olmadığı için, hepsini bir siteden alıp montajı ve testleri yapılmış bir şekilde bana ulaşmasını istiyorum. Umarım toplamış olduğum site bu konuda güvenilirdir. Bilginiz var mı bu konu hakkında, güvenebilir miyim?

• s,nerji bu konuda güvenilir. aynı özellikte parçaları inventusta toplamayı denediniz mi
  • Gayet güzel olmuş sistem.Ben de hdd yi wd 1tb modeliyle değiştirin dicektim zatne değiştirmizsiniz.Kasa olarakhttps://www.sinerji.gen.tr/coolermaster-masterbox-lite-31-500w-80-kirmizi-led-fan-usb-30-matx-mini-tower-kasa-pmu407218 bunu öneririm.Kullanmakta oldguum bir kasa 3 adet fanı bulunmaktadır ve sessiz bir kasa.Site güvenilirdir ben 3 hafta önce ordan sistem topladım bir sorun yaşamazsınız.
  • 6300 TL lik monitör dahil sistem olmuş mu?

Monitör ve kasa zevkinize kalmış

Biraz daha bekleyip b450 de alınabilir

• Poseidon4448 P kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler, intel toplama taraftarıyım.

• iRugged kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz kasa 500W, bu sistem için 600W daha iyi olmaz mı?

• Yeterli olacaktır. i5 8400 güç tüketimi 65W gtx 1060 önerilen psu 400W . Sizin kasanız da güzel ben sadece kullandıgım kasayı tavsiye ettim memnun kaldıgım için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.