Şimdi Ara

6310i ve 6310 Arasindaki Farklar Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6310 veya 6310i marka telefon satan arkadasimiz varmi? maille bana ulasmasini istiyorum.birde bilen arkad aslar arasindaki farklari yazarsa sevinirim...hepinize iyi geceler..

• ekinde teli gösteren link varsa yaz hatırlayamadım
  • Triband ve mavi ekran diye biliyorum..6310'da da var mı bilmiyorum ama 6310i'de Java mevcut..
  • Her ikisi de triband degil mi?
  • Sagolda,Bu triband dedigin olay nasildir ?
  • 6310 dual band..
    Triband cihazı Amerika'da da kullanmanızı sağlar..
  • arkadaşımda 6310 var mavi ekran javası da var ayrıca kızılötesi bluetooth falan var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutcan15

arkadaşımda 6310 var mavi ekran javası da var ayrıca kızılötesi bluetooth falan var

O zaman o 6310i
  • bluetooth her ikisindede var ama 6310i bluetooth 100 metre kapasiteli ve diger arkadaşların söyledikleri +
  • bluetooth bu telefonda aslında o kadar da önemli değil sadece internete gireceksen işe yarar
  • 6310 i gsm 1800 ü destekliyormu?
  • triband olduğuna göre 900/1800/1900 destekler
  • bencede ama telefoncunun teki bana avea da kullanamıyacağımı söyledi o yüzden sordum eminsin değilmi?
  • mavi ışık şarj süresi başka yok....
  • Mavi isik ve sarz suresi..peki sarz sureleri nedir pu telefonl arin ?
  • sarj z diil j
  • Mavi ışık, triband olayı + BT mesafesinin 100m olduğundan emin değilem; broşürlerine bakacak olursak aynı gibiler zaten
  • "Nokia 6310i tri-band telefonu, üç şebekede çalışmaktadır - EGSM 900 ve GSM 1800/1900 - beş kıtada kapsama sağlar." diye yazmış sitesinde.

6310i mavi ekran, 6310 yeşil ekran. 6310i bir üst modeli 6310'un. Bir eksiği daha vardı 6310'un ama neydi hatırlamıyorum.

Maksimum bekleme süresinin 17 gün olduğu söyleniyor. Tabii bu testleri sim kart takmadan yapıyorlar. Ben en fazla 12 gün beklediğini biliyorum. 5-6 güne düştüğü de oluyor. Kullanmaya göre değişiyor tabii süre. Batarya tam olarak boşalıp, cihaz kapandıktan sonra şarja takmak, bekleme süresini yüksek tutuyor. (Şarja takınca açın yine telefonu.) Ama aklınıza estikçe şarj ederseniz, bekleme süresi açısından iyi sonuçlar alamaz ve bataryanın hem verimini hem ömrünü düşürürsünüz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: y3el

bencede ama telefoncunun teki bana avea da kullanamıyacağımı söyledi o yüzden sordum eminsin değilmi?

Avea, Telsim, Turkcell. Hepsini kullanırsın.
  • 6310 da 2-3 günken 6310i de 1 haftaya kadar çıkıyor...mavi ışık başka fark yok....herşey aynı....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.