Şimdi Ara

6343 arcelik bulasik mk en ucuz nasil alinir yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 6343 bulasik makinasi alicam axes paraf kartim var en ucuz nasil alirim yardomci olursaniz sevinirim teaekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• internette en ucuz fiyat bulunur, arçelik bayisine gidilir.
    aradaki fiyat farkından dolayı satıcıya bağırılır çağrılır.
    Vay efendim nasıl insansınız böyle fark mı olur diye.
    Neyse 5dakika bu şekilde bağırdıktan sonra satıcı dayanamaz ve internet fiyatının 200lira altına size satar.
    hayırlı uğurlu olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacaksan acele et ÖTV indirimi bitti diye fiyatlar uçabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam %25 indirim taktiği veriyim size...

Önce en yakın arçelik bayisi bulunur.
    İçeriye Moon Walk yaparak girilir.
    Satıcıya Bana müdürünüzü çağırın dersin ve müdürün önüne lak diye koyarsın. Al sana %25 indirim güle güle kullan
  • Saol tesekkurker

• paro indirimi vardı çalışan tanıdık varsa bir nebze indirim daha yapabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantıklı öneri, bir nevi küfür gibi gelebilir Altus almak. Altus AL 435 XS modeli hem daha çok program hem daha ekonomik hem daha şık.
  • arkadaşım arçelik pek önermiyorum. Profili ya da samsung daha uzun ömürlü ve servisleri daha kaliteli. Bu yaz arçeliğe çok gıcık oldum anlatamam.

Kipanın büyük mağazalarında iyi fiyatlar oluyor. Ya da avmde olmayan bir bayiiye gideceksin.

Ben bu yaz profili ocaklı fırın alacktım. Nette 950 lira civarı, çek ve puanla 800 e kadar düşürebiliyordum. Gittim avmde olmayan profilo bayiine dedim adama ben bu fırını alacağım, şu fiyata kadar düşürebiliyorum altını vermek istersen senden almak isterim.

Adam 780 liraya düştü. Teb yaz başı %10 veriyordu herkese 50 lira öyle geldi 6 taksit yaptım 10 da öyle geldi 720 liraya gelmiş oldu mesela. Tabi senin pazarlığın ve satıcının niyetinede bağlı.

Netten beyaz eşya işini pek sevmiyorum. İlla bir yerde maraz çıkıyor çünkü.
  • Beyler kimi bayi 1099 dedi kimi zammi koydu 1250 dedi bende ayirtti yarin zam gecerliymis nette 1109 fakat chip para yok yarin zam gelir bette kac olur bilemedigime zam koymayan duzgun bayiden 1099 ayirttim tesekkurler

• Arcelik almamin sebebi buzfolabi camasir arcelik butunluk olsun diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.