Şimdi Ara

64 GB 6 mı 16 GB 6s mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynamicaksan telefonda 16 gb 6s fazla fazla yeter. Bendede 16 gb 6 var hiçbir şeyden kısmadan yüklediğim halde 5 gb daha boş alanım var dolduramıyorum aleti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Bu sefer kararımı hafızadan yöne değilde yeni cihazdan yöne vericem.6S 16GB alıcam.Gereksiz şeyleri cihazımda tutmayacam.Düzenli bir kullanım yapıcam.
  • 16 maalesef yetersiz

• 6S 64 GB Space Gray aldım kafam rahat. Almışken en iyisini alıcaksın tüh be demeyeceksin bir kere alıyorsun 4-5 yıl götürür bu seni.
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Nereden ne kadara aldınız bir fiyat öğrenebilirmiyim sizden.
  • Bu sorunun cevabını en iyi verecek kişi yine sizsiniz. Sık sık video çekiyor musunuz? Telefonunuzu sık sık yedekleyebiliyor musunuz? Büyük boyutlu oyunlar oynar mısınız? Müzik arşivinizin ne kadarını telefonunuzda taşıyorsunuz? Bu soruları yanıtlayarak hafıza ihtiyacınız ne kadar olduğunu az çok kestirebilirsiniz. Bu da tercih yapmanızı kolaylaştırır.
  • Sık sık video çeken biri değilim.
    Telefonu sık sık yedeklemiyorum doğrusu.Büyük boyutlu oyunları yükler bitirir silerim nadiren cihazımda kalır.Ama müzik arşivim çok onuda artık gereksiz olduğunu düşündüklerimi silerek eleyeceğim.
  • cihankc kullanıcısına yanıt
    Ben 16 GB 6 plus kullanıyorum. Aktif kullanıyorum. Gerçekten elimden düşmüyor diyebilirim. Ama benim kişisel kullanımım da çok hafızaya ihtiyacım olmuyor. Telefonda genelde 4-5 GB boş yer oluyor. Çünkü çektiğim fotoğraf ve videoları sürekli yedekliyorum. Telefonda duvar kağıtlarım dışında pek resim veya video tutmam. Büyük boyutlu oyunlar oynamam pek. Telefonumda en çok alanı Cydia'daki tweakler ve temalar kaplıyor. Yine de bi dünya boş alanım var cache dosyalarını sürekli temizliyorum. Böylece telefonumda sürekli boş yer kalıyor. Bu konu tamamen kullanıcıyla alakalı bence.
  • Ben 16 gb aldım 3 oyun yükledim 5 gb oraya gitti.

twitter , face , swarm mesela 50 mb ise boyutu ilerde 500 mb yer kaplamaya başlıyor onu düzeltebiliyormuşuz hocam pcden nasıl yapılıyor bilmiyorum ama büyük yer sağlar çok oyun yüklemiyorsanız spofity'e 6-7 gb ayırabilirsiniz.bende 200 fotoğraf çekili şuan ekran görüntüleri falanda dahil yani 138 mb yer kaplıyor.4 k video çekerseniz yetmez yer ama diğer türlü yettirirsiniz bence.6s'in ön kamerası 6'dan çok daha iyi geliyor bana ben olsam 6s alırdım.

50 gb 2.99 tl saklama alanı var 5 gb'de ücretsiz ama ben saklama alanınıda kullanmayı bilmiyorum:))

• quote:

Orijinalden alıntı: OreoNewAccount

Ben 16 gb aldım 3 oyun yükledim 5 gb oraya gitti.

twitter , face , swarm mesela 50 mb ise boyutu ilerde 500 mb yer kaplamaya başlıyor onu düzeltebiliyormuşuz hocam pcden nasıl yapılıyor bilmiyorum ama büyük yer sağlar çok oyun yüklemiyorsanız spofity'e 6-7 gb ayırabilirsiniz.bende 200 fotoğraf çekili şuan ekran görüntüleri falanda dahil yani 138 mb yer kaplıyor.4 k video çekerseniz yetmez yer ama diğer türlü yettirirsiniz bence.6s'in ön kamerası 6'dan çok daha iyi geliyor bana ben olsam 6s alırdım.

50 gb 2.99 tl saklama alanı var 5 gb'de ücretsiz ama ben saklama alanınıda kullanmayı bilmiyorum:))

Ohoo siz şimdiden böyle gb mb hesabı yaparsanız o iş yaş.

Dostum ben Avea'dan aldım tarifeye ek 120 lira 24 ay

2 yıl ediyor ama inan bu telefon beni 5 yıl bilir götürür s4 16 gb vardı o bile dandik androidle 3 yıl götürdü

Valla androidden sonra anladım asıl telefon buymuş

Bana 16 gb yeter hocam dha önce 5s'im 16 idi sadece arkadaşa yardım olsun diye dedim normalde oyun yüklemem ama 3 oyun yükledim bu telefona.

• quote:

Orijinalden alıntı: OreoNewAccount

Bana 16 gb yeter hocam dha önce 5s'im 16 idi sadece arkadaşa yardım olsun diye dedim normalde oyun yüklemem ama 3 oyun yükledim bu telefona.

Hocam oyun oynamasanız bile şişer o telefon.

Zaten 10 gb mı ne boş alanla geliyor. Hayati uygulamalar resimler videolar ram kullanımı falan şişirir telefonu asla rahat edilemez

Ever 500 lira fark var neydeyse ama maalesef dolar yüzünden böyle

• OreoNewAccount kullanıcısına yanıt
    4K video merakım yok.Yani alayımda hemen 4K video çekeyim vs..4K ekrana sahip bir televizyonum ya da 4K ekrana sahip bir cihazım yok.O yüzden 4K video konusunda bir problem yok.Saklama alanı olarak.BOX'ta 50 GB alanım var onu kullanırım büyük ihtimalle.
  • cihankc kullanıcısına yanıt
    Saklama alanında her istediğimiz şeyi saklayabiliyor muyuz? Misal bir oyunu yarıya kadar getirdim sonra o alana aldım geri yükledim kaldığım yerden devam eder miyim hocam?

• Herkes rame takmış kafayı kimse farkında değil sanırım 6ste en büyük yeniliğin işlemci tarafında yapıldığının, işlemciden bahsetmeden 3d toucha fln geçenler olmuş , garip

• Kesinlikle 6s 16gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ayda 120 TL iyimis hangi cihazı aldınız hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gb telefona heleki 4k çekim yapan telefona para kaptırmanızı önermiyorum, bence 16 gb iphone 1000 tl bile etmez

• Hocam ramin gercekten iosta aman aman bi farki yok onemli olan islemci ve gpu. A8 islemci gayet baswrili 16 gb telefon 2016 ya giriyoruz alinirmi Allah askina 16 nedir ya. Tabiki 6 64

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.