Şimdi Ara

64 GB 6 mı 16 GB 6s mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VSS Vintorez

Ayda 120 TL iyimis hangi cihazı aldınız hocam

6S 64 GB Space Grey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

6S 16GB hiçbir işinize yaramaz hocam

boş laf
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

6S 16GB hiçbir işinize yaramaz hocam

boş laf

Sistemin zaten sana bırakacağı 12-13GB
    Sen iki video çekeyim desen oda 1.5-2GB tutacak.
    Neresi boş laf

• quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: VSS Vintorez

Ayda 120 TL iyimis hangi cihazı aldınız hocam

6S 64 GB Space Grey

hangi tarife hocam web sitesinde bulamadım
  • Yarım saat 4k video çekersin 16 gb depolama alanı ile, h265 codec desteği gelirse 1 saat olur. Çektiğini buluta yükle. Oyun falan abartılmayacaksa, uygulamaların boku çıkarılmayacaksa 64 gb alıp 500 lira fazla vermek koyunluktan öte birşey değil.
  • iPhone 7 yi bekleyin diyorum ama korkuyorum 5000 tl 16 gb 5500 tl 64 gb 128 gb 6000 tl derler diye.apple cıdden sapıttı.telefonun 2500 bandına kadar fiyatlandırma anlarımda 3800 tl nedir 128 gb plus s.ucmuslar harbı.napıyoki kısmı konduruyor:) 6 plus kullandım güzel telefondu iş nedeni ile kalemli bir tel şarttı note 4 aldım oda aynı iş görüyor.üst segment %90 aynı çapta telefonlar apple tuzagına düşmeyin.benim telim elit o yüzden 4000 tl demesine kanmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün vodafone'a gittim ellerinde 64GB 6 yokmuş ve vodafone'da artık 64GB 6 yokmuş.(Sadece bir cep merkezine özel değil onu belirtmek istedim)

6s 64GB'de yok dedi sipariş üzerine getirtiyoruz dedi vodafone çalışanı.Ben iPhone 6s sorarken oradaki çalışanın bana note 5 alabilirsin z3+ alabilirsin vs önermesi sinirimi bozdu.Sanki bir şey bilmiyoruzda sorumuz dışı cevap alıyoruz.

Ellerinde şuan 6S 16 GB var ama oda gümüş rengi.İstediğim uzay grisi yok.Onun içinde beklemem gerekiyormuş.

Not:Ya benim bugün gittiğim vodafone cep merkezindeki çalışan her şey den bir haberdi ya da artık operatör üzerinden telefon alma imkanlarımızda iyice kısıtlandı.

Dip Not:Burada Vodafone'u kötülemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın.Sadece gittiğim cep merkezindeki çalışan canımı sıktı onu belirtmek istedim.
  • 64 6.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

64 6.

Hocam şuan 6S 16GB karar kıldımda onuda alamıyorum.Cevap yazan arkadaşlardan biri vatanbilgisayardan odeobank kredisiyle alabileceğimi söylemişti.Eğer vodafone bekle filan derse gider vatanbilgisayardan 64 GB 6s alırım.Sonuç olarak o para gidicek bari değsin.
  • cihankc kullanıcısına yanıt
    64 6 kullanicisiyim. Inan ki 6s olsaydi demiyorum. Force touch disinda kullanimini etkileyen hic bir fark yok emin ol. Kagit ustunde modifiye edilmis. Kameralari neredeyse ayni. Ram desen kullanimda hissedilmiyor. Sen bilirsin fakat sakin 16 alma. tavsiyem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snncbc -- 2 Kasım 2015; 3:13:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

64 6 kullanicisiyim. Inan ki 6s olsaydi demiyorum. Force touch disinda kullanimini etkileyen hic bir fark yok emin ol. Kagit ustunde modifiye edilmis. Kameralari neredeyse ayni. Ram desen kullanimda hissedilmiyor. Sen bilirsin fakat sakin 16 alma. tavsiyem

Fark cok ustam,ama elinde 6 varken 6s deymez.durumun musade ederse kesinlikle alinir ama.

• snncbc S kullanıcısına yanıt
    Şuan zaten benimde bir 6 64GB cihazım olsa bende 6s istemem.Fakat zaten o para gitmişken yeni teknolojiye gitsin istiyorum.
    Tamam iOS kasmıyor şuan 1GB RAM'de gani gani yetiyor fakat o 1GB RAM gelecek güncellemelerde serinin 2GB'ye yükseltilmiş olmasını göz önüne alırsak.Maalesef yetmeyecek.(Zaten güncelleme konusu eskisi gibi değil artık ticari bir oyundur bu.)Ben eminim 6 64GB alsam 16 GB 6S'ten daha önce satar ya da takaslarım.
    64GB 5'te olduğu gibi.Ama hafıza konusunda haklısınız fakat burada RAM yeni işlemci yeni teknolojiden bahsediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihankc -- 2 Kasım 2015; 20:28:51 >
  • 6s 16gb

3senedir s3 kullanıyorum oda 16 gb 7gb boş duruyo her türlü yeter

4k vidyo cekiyoda kaç tane cekicen ekran zaten 2k bile açmıyo atarsın pcye 16sı hertürlü yeter
  • cihankc kullanıcısına yanıt
    gereksiz şey dediğiniz nedir merak ettim. yarım saat video çeksen dolar o hafıza rahat rahat 3-5 saat video çekemeyeceksem ne yapayım o telefonun kamerasını. Benim iPhone 6 da 170 fotoğraf, 39 dakika video var toplam kapladığı alan 5.5 GB yani 39 dakika video 5 GB yer kaplamış
  • bunun cevabını sadece sen verebilirsin. ben olsam 6s alırım. sonuçta daha yeni cihaz . aradaki 1 gb ram belki şimdi farkettirmiyor ama program üreticileri önümüzdeki yıllarda 2gb ram oldugunu baz alarak program çıkartacaklar. geleceği düşünmek lazım. fotoğrafını videonu çeker evdeki bilgisayarına atarsın. bulut hesaplarına yüklersin. 50 gb hafıza için 400 lira vermek bana saçma geliyor.
  • Kesinlikle 6S derim. Hafıza kapasitesine gelince bu tamamen kullanıcı tercihine bağlı. Şahsen 4-5 oyun yüklü, 200e yakın fotoğraf vide vs ama halen 8 gb boş alanım var. 4 den beri iphone kullanıcısıyım ve hep 16 GB almışımdır. Hatta dünde gittim 6S aldım
  • 6S in kamera testlerine bakarsanız gelişim yok ortada. Geriye Cpu-Gpu ve 2 GB Ram geliyor, birde 7000 serisi alüminyum. Siz karar vereceksiniz. Paranız varsa alırsınız tabide, bana 6s ile ileriye gitmiş bir iPhone hissi getirmedi. 7 ve oturmuş bir iOS bekliyorum.

• 6 alirsaniz 6ste akliniz kalir mutlu olamazsiniz

• Komik gelecek ama aslında 16gb model sizi 64 gb yönlendirmek için yapılmış bir yem size direk bu model 4000 lira dememek için 3000 lira dan kapı açıp 3000 vermişken 400-500 lira daha verip bunu alırım dedirtmek için yapılmış bir strateji 16gb alıp şekilden şekle girmek size bağlı şöyle söyleyeyim 16gb hafızayı 14 küsür megabyte a indiren 1024 byte yerine 1000 byte hesaplanarak yapılmış belleğin hesaplama farkından kaybediliyor (bu bütün depolama birmlerinde vardır) birde ios'un kapladığı alan dan dolayı size kalıyor 9-10gb eskisi gibi uygulama boyutları düşük değil, 12mp kameranın çekeceği fotoğrafların boyutu daha büyük olacaktır canın hiç video çekmek istemeyecek mi, seneye ios dahada fazla yer kaplayacak, bana kalırsa 16gb diye bir model yok sadece bir tuzak hele ki bu kalitedeki bir cihaz için, O yüzden iphone'un türkiyedeki fiyatı 3499 tl dir böyle düşünün ama en geç 2 seneye değiştiririm dersen temkinli mb hesabı yaparak kullanırsan (3000 lira verip paranla rezil olmak) kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 4 Kasım 2015; 18:45:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ip6 dan 6s plusa geçen biri olarak arasında sistem dışında heyecanlandıracak bir farklılık göremedim benim tercihim iphone 6 64 gb almaktan yana olurdu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.