Şimdi Ara

64 GB 6 mı 16 GB 6s mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bunların hepsi zaten birer oyun.Çünkü akıllı telefon piyasasından ekmek yiyen insan sayısı eski cep telefonlarına göre bir hayli daha yüksek buda dolarında etkisiyle ülkemizde sadece iPhone değil tüm cihazların fiyatlarının tavan yapmasına ve bizleri fiyat politikalarıyla oynatmasına neden oluyor.

Ben eskisi gibi cihazı ağzına kadar doldurup kullanan biri değilim.Şimdi android tercihimdir aslında.Rom Root olsun.Cihaza hükmedebilmek olsun bunun tek cevabı android.Fakat nexus dışında bir android alırsam üzülürüm ki üzüldümde parama da acıdım.Şimdi Nexus 5X çıktı ve ağam şaham bir cihaz değil.Ama Huawei'n yaptığı Nexus 6P gerçekten taktire şayan bir cihaz.Çoğu kullanıcı her ne kadar tasarımını beğenmesede gerçekten performans olarak mükemmel bir cihaz.Ve saf android kullanmasıda cabası.

Ama baktığımızda ondada MicroSD kart girişi yok.iPhone'da da yok.İkiside aşırı pahalı diğer cihazlara göre.Ve ikiside çok hızlı yine diğer cihazlara göre.Şimdi biraz boş yaptım sanabilirsiniz.Fakat benim anlatmak istediğim ucuz etin yahnisi olmaz.iPhone sadece iPhone diye değil.iOS diye o parayı hak ediyor.Ve yine söylüyorum.Nexus nexus diye değil sadece saf android kullandığı ve direk güncellemeyi ilk aldığını için o parayı hak ediyor.Yani konu burada bir macbook hızına ulaşan 6s yahutta 1GB 2GB RAM değil.Önemli olan tek şey yazılım ve biliyoruz ki ticari bir oyun olarak sadece apple değil tüm firmalar yeni bir amiral gemi çıkardığında eski amiral gemiye gönderdiği güncelleme ile performansından kısar ve bir sonra ki güncelleme ile düzeltir yahutta düzeltmez bırakır öyle.Milette eski yazılıma geri döner.Fakat iPhone'da bu pek mümkün değil.Çoğu kullanıcı bende dahil olmak üzere iOS 6'da kaldık yani kafamız hâlâ iOS 6'da.Ve iOS 6'lı bir 5 iOS 7'li 5s'ten daha hızlı haberleri çıktı ve onaylandı.Bu kağıt üstü testlerle yapılan bir test değil.Gözle görülerek yapılan bir test.

Sadete gelicek olursak.64 GB 5 almıştım ve takılma vs oluyordu.16 GB 5s almadığıma pişman oldum.Şimdi de 3D Touch vs derken 6S resmen iOS 10 belkide 11'i garantiliyor.Ama 1GB RAM ile A8 işlemci ile sırf 64GB diye ben 6 ya para veremem.Ve hepimiz biliyoruz ki ''S'' modelleri bir önceki modelin hatalarının giderildiği ve iyileştirildiği bir modeldir.O yüzden ben konuya defalarca yazdım konuda kapansın burada 6S 16GB karar kıldım.Eğer alana kadar imkanım olursa 6S 64 GB tabii ki alırım.

Konuya göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.Forumu eskisi gibi böyle ilgili ve bilgili insanlarla görmek beni mutlu etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihankc -- 5 Kasım 2015; 0:53:32 >

• ya herkes 16 iş görmez bilmem ne demişte,2el cihaz satılan sitelere gir bak bakalım hocam bi kaç tane 64 gb 6 var? bu millet nasıl iş yapıyor? kimsenin sözüne uyma 6s varken 6yla çok pişman olur yine satarsın
  • Hocam yanlış anlamayın ama yukarıda yazdığımı okumadınız sanırım.Konu kapandı.Eski teknolojiye lüzum yok.6S karar kıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihankc -- 5 Kasım 2015; 4:39:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.