6449 TL AMD Ryzen 5 7600X AM5 4.7GHz (Turbo 5.3GHz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache İşlemci
-
-
Teknobiyotik ise uzak durun. aman diyim..
-
aslında benım gözümde su an yenıcıkan amd ıslemcıler 58003d olamazlar
-
Kapalı kutu Box işlemci hocam. Teknobiyotik olsa ne olur?
Anakart + Ram fiyatlarına bakınca soğuyor insan. 5800x3D olayından sonra ilk seri AM5 işlemcileri es geçeceğim.
-
Intel konusunda 13600k'nın dahi 5800x3d'yi geçtiği söylenmiş. Daha mantıklı bir seçenek mi olur hocam? Ram ve Anakart masrafıda çıkmayabilir. Daha da ileri gidelim gerekirse; 5800x3d nin bile altında geldi fiyat olarak 13700k ve cok daha iyi skorları. Sizce napmalı hocam?
-
Bence de eğer analart ve tam masrafı istemiyorsanız iyi fiyat 3d alın geçin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yurtdışında 400 dolara 32 gb ramle 7700x sattılar burada aynısını yapsalar keşke 7500 liraya satsalar ikili combo
-
Amd zen4 satis rakamlari beklenin cok altinda kaldigi icin yurtdisinda inanilmaz kampanyalar oluyor ki olmasi da lazim. indirimlerin devamı gelecektir ulkemize de umarım yansir.
En son 450 dolara 7800x alana 32gb ddr5 5600 mhz + am5 anakartlarda 50 dolar indirim promosyon haberini görmüştüm. Oyle birsey yapmazsalar neden intel yerine amd tercih edelim bilemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13.nesil intellerin anakart upgrade istememesi + performansinin beklenenden iyi cikmasi AMD yi zora sokacak...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14 çekirdekli 13600k/kf varken bunun bu fiyatla yüzüne bakandan şüphe duymak lazım.
-
bu ara hangısını genel manada ıyı fıyata nasıl alırız onu arastırıyorum ısı konusunda 13900 k nın durmunu arastırıyorum
-
www.incehesap.comAMD Ryzen 5 7600X 4.70GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 İşlemci - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/amd-ryzen-5-7600x-islemci-fiyati-58480
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Teknobiyotik ise uzak durun. aman diyim.. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X