Şimdi Ara

64bit kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba.ben de 64 bit vista kurmak istedim.ama cdyi takıp bilgisayarı yeniden başlattıgımda

''no emulation system type:00''
    şeklinde bi hata alıyorum.

bilgisayara cdyi takıp hızlı başlatta calıştır dedigimde ise ''kurulum bu işletim sistemi sürümünde çalışamaz.windows yüklemek için lütfen yükleme medyasından önyüklemeyi deneyin.''

diye bi hata cıkıyor.cd servisin yolladıgı cd.ama bildigin kopya.adamlar dvdye yazdırıp vermişler.

ne yapmam lazım ya aklım karıştı

şu an da yüklü işletim sistemi orjinal vista home premium 32bit.

bilgisayarım da casper p8600 işlemcili model.

• Bios ayarlarında cd'den başlat dediğinde mi bu uyarıyı alıyorsun meslekdaş? :)
  • servise git kan çıkart derim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: inshroud

Bios ayarlarında cd'den başlat dediğinde mi bu uyarıyı alıyorsun meslekdaş? :)

yok hayır biosla falan ugraşmadım.32 bit işletim sistemile format attıgımda dire cıkıo zaten cdden önyüklme yapmak için bilmem ne die.

@4FeS

olmazsa kan cıkarmicam da laptopu kafalarında kırcam
  • ben bu aralar fazla agrasifim :D milletede yansıtmak istemiyorum. ama sağlam vur da adam gibi yapsınlar işlerini ;) benim için patlatmayıda unutma ^^
  • up

güveniom sana en teknik ''teknik servis''
  • aga deliligime gelcek bütün istanbul için vurcam valla.deli oldum sabahtan beri
  • teknik servis yardım eder mi acep
  • Yapmanız gerekenler:

Önce bios ayarlarından kesinlikle first boot device olarak cd-rom ya da dvd-rom ayarlandığına emin olmak. Bu şekilde bilgisayar yeniden başlatıldığında da ilk ekran başarısız olursa başka bir windows cd'si edinmek. Yine başarısız olursa hard diski çıkartıp başka bir bilgisayarda formatladıktan sonra denemek. Bu da olmazsa internetten aranıp bulunan "sata sürücüleri entegre edilmiş windows" cd'si ile denemek. Bu da olmazsa başka bir hard diskle denemek ve bu da olmazsa servise göndererek "şunu yapın" demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inshroud

Yapmanız gerekenler:

Önce bios ayarlarından kesinlikle first boot device olarak cd-rom ya da dvd-rom ayarlandığına emin olmak. Bu şekilde bilgisayar yeniden başlatıldığında da ilk ekran başarısız olursa başka bir windows cd'si edinmek. Yine başarısız olursa hard diski çıkartıp başka bir bilgisayarda formatladıktan sonra denemek. Bu da olmazsa internetten aranıp bulunan "sata sürücüleri entegre edilmiş windows" cd'si ile denemek. Bu da olmazsa başka bir hard diskle denemek ve bu da olmazsa servise göndererek "şunu yapın" demek.

kardeş cok saol.su first boot device olayını nası ayarlıcam.
    bi de laptop kullandııgm için hdd yi söktüm mü garanti içimde patlicak büyük ihtimal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.