Şimdi Ara

64bit XP de 32bit internet tarayıcıları çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün itibariiyle kuruduğum 64bit lik windowsuma Epox kda3+ anakartımın, Nvidia'nın sitesinden indirdiğim 64bit dirverını kurarken otomatik olarak internete de bağlandığını farkettim. En azından setup halen ses kartını yüklerken windows da kendini update etmeye başladı. Sorun driver kurulumu bittikten sonra masaüstünden kullandığım 32 bitlik IE den internete girememem, windowsun update inin donması oldu. 32 bitlik fireworks yüklediğimde de sorun aynı. Bağlantı yok. (restart atmam fayda etmiyor tabiki)

Buraya kadar tamam taaaaaki 64bitlik explorer dan intenete girebildiğimi gördüm ve şok..

64 bitlik fireworks de harika çalışıo.

Bu sorunu yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun. yurtdışındaki forumlarda cevap bulmaya çalışıyorum. Bulduğumda burayla da paylaşacağım. Herkese kolaylıklar dilerim..

• Sorun tamamen ortadan kalktı1

Driverları yükleme esnasında dikkat etmediğim, Ndvidia'nın kendi firewall unu aktif hale getirmesiymiş. Firewall u kapatıcınca herşey canavar gibi çalışıo...
  • bugün bende benzer bir sorunla karşılaştım...Nvidia nın kendi firewall u derken tam olarak neyi kastettiniz ve nereden kapatılıyor ??

Edit: 2005 yazıyormuş, arama yaparken hiç dikkat etmedim çok özür

Benim sorunum 32bit tarayıcılar ile birlikte önceden çalıştığına emin olduğum 32 bit lik bazı programlarında artık çalışmaz hale gelmesi..Vista 64 bit. Sanki wow çalışmıyor gibi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 14 Kasım 2008; 0:03:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: clarion

bugün bende benzer bir sorunla karşılaştım...Nvidia nın kendi firewall u derken tam olarak neyi kastettiniz ve nereden kapatılıyor ??

Edit: 2005 yazıyormuş, arama yaparken hiç dikkat etmedim çok özür

Benim sorunum 32bit tarayıcılar ile birlikte önceden çalıştığına emin olduğum 32 bit lik bazı programlarında artık çalışmaz hale gelmesi..Vista 64 bit. Sanki wow çalışmıyor gibi yani

uyan uyan

• komik olan nedir ???

neyse arkadaşlar, varmı böyle bir sorunla karşılaşan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarion

komik olan nedir ???

neyse arkadaşlar, varmı böyle bir sorunla karşılaşan...

win7 ultimate kullanıyorum
    evvelden 32 bit ie 9 çalışıyodu lakin şu anda açılmıyor bile. sadece 64 bit açılıyor. 32 bit kullanmam lazım okul işleri için. yıl sonu yaklaşıyor. formatdan sonra düzelecek biliyorum ama format çözüm olmaması lazım...
  • Bendede aynı sorun mevcut cok ilginctırkı bu sorunu cok arastırdım cogu ınsan nısan basından berı bu tıp sorunlarla bogusuyor ben bılgısayarımda 64 bıt wın7 professıonal kullnıyorum ve tum update lerıde cekerım sanırım nısan ayının basında gelen updatelerden bırısı bu soruna yol acıyor ve mıcrosoft buna henuz hıc bır care bulamadı kendım yanlıs lıkla bır program yuklerken bozdumsandım ama bır cok ınsanda benımle aynızmanda aynı problemı aysamıs uzunlafınkısası explorer ı kaldırdım yenıdenkurdum resetledım sorun hep aynı bende msn messangerda calısmıyordu onuda kaldırıp kurmaya calısnca sorun ıyıcene buyudu bu sefer live essentıalsta kurulmamay abasladı wındows konusunda uzman bır arkadastan destek aldım kendısı hem bılgısyar muhendısı hemde wındows ssytem engıneer yanı oldukca bılgılı bır kısı bana regıstrydekı admınıstrator ıızınlerımın degıstyıgınden bahsettı kayıt kutugune gırıp tam yetkı verılmesıyle bırlıkte msn kuruldu ama explorer ısını cozemedık onunla ugrasmaya zman kalmadıydı sanırım bır guncekllemem hangısı oldugunu bılmemekle bırlıkte butun kayıt kutugundekı herseyı bozuyor bu sorunlarda ondan kaynaklanıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.