Şimdi Ara

65.000 TL bütçe var Lütfen Yardım!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 65.000 TL bütçe var ve aklımda birçok araba
    aklımdaki araçlar
    ---Kia Ceed Premium-1.6CRDİ-Otomatik(0 km veya 2.el)
    ---Toyota Auris Premium-1.4 4D-Manuel(0 km veya bulursam 2.el)
    ---Renault Latitude-1.5 DCİ-Executive-Manuel((Prestij paket-açılır tavan))(2.el)
    ---Opel Astra HB-Cosmo-1.3 CDTİ-Manuel((navi+Sunroof))(0 km veya 2.el)
    ---Seat Leon-Style-Manuel-1.2 TSİ-((Panoramik Sunroof-Ön Arka Park Sensörü+Optik Park Sistemi- Navigasyon+5,8 " renkli dokunmatik ekran+2 sd kart+ıpod bağlantı+bluetooth+8 hoparlör-Kış Paketi))(0 km veya bulursam 2.el)
    ---VolksWagen Jetta-1.6 TDİ-Highline-Manuel((0 km veya 2.el))
    ---Nissan Qashqai 1.5 DCİ-Platinum-Manuel(2.el)

LÜTFEN YARDIM EDİN
    ---Donanım__Yol tutuş__Performans__Konfor önemli
    ---Yakıtı 6-7 litreyi geçmemesi gerek ama yakıt konusunu söylerken fabrika verilerini değil lütfen kullananlar yakıt hakkında bilgi versin
    ---Başka önerdiğiniz araç varsa ekleyebilirsiniz
    ---Yaşım 19 ve babam 45 yaşında ortak kullanıcaz arabayı ama büyük olması benim için sıkıntı değil 6 senedir sürüyorum ikimizede hitap edicek bir araba lazım
    ---Yılda 2 kez uzun yola çıkarız
    ---4kişilik aileyiz

Lütfen yardım edin en azından görülerinizi sebebiyle bildirin Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam__K -- 25 Şubat 2013; 13:41:10 >

• 0 ceed
  • Lattitude ya da 2.el titanium mondeo alin derim. Mondeo'nun yol tutusu saydiklarinin arasinda en iyisidir. Yakiti da gayet 7 7.5 arasinda kullananlar var ford forum sitelerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D segmenti almazsanız,opsiyonlarla beraber güzel bir leon derim
  • Hocam benim bu kadar bütçem olsa açık ve net söylüyorum gider 92 bg c4 comfort plus araç alır keyfime bakardım araç gayet dolu açın inceleyin, fiyatı 48,000 tl fiyat aldım 4 hafta kadar önce sıfırına efendi kullanımda kendi şehrim ve kullanım tarzım için söylüyorum 5,5 ila 6 lt arası oynar yakıt tüketimi. Performansı az gelir dersen aynı aracın 112 bg lik seçeneğide var. Bunun içinde 2,500 3,000 tl fark ödersin. sana en fazla 51,000 e mal olur 14,000 liranızda cebinizde kalır.

Ben beğenmedim dersen illa 65,000 i sonuna kadar harcarım diyorsan QQ platinyum derim
  • o paraya 2. el 30-40k km.lerde accordlar var. birde 2-3 bin liraya iyi bir lpg kiti taktınızmı arabaya binmiş olursunuz. evet sizin yazdıklarınızda araba ancak accord'un yanında at arabası kalıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya ikinci el Mercedes bakardım. Tabi tercih meselesi.

onun dışında

Hyundai İ30 1.6 CRDİ Elite otomatik alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bmw 520d alırdım heralde ben olsaydım çünkü şu an neredeyse durumlarımız yakın.
    Ayrıca mondeo düşünürsen hakkında biraz bilgi verebilirim 1 seneye yakındır kullanıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fisek727

---Yaşım 19 ve babam 45 yaşında ortak kullanıcaz arabayı ama büyük olması benim için sıkıntı değil 6 senedir sürüyorum ikimizede hitap edicek bir araba lazım

1-ehliyetsiz araba kullandığını ifşa etmişsin,bir de marifetmiş gibi gülücük atmışsın.
    2-Ehliyetsiz araba süren ve bununla dalga geçen bir elemanın babası senin önereceğin arabayı takar mı?
    Bence takmaz.
    3-Demek ki ne yapmalı?Babamızın kriterlerini öğrenmeli.
    4-Sonuç?Velimiz bi gelsin onunla görüşelim.
    Saygılar.
  • Adam olana cevabım adam gibi olur
    senle zaman geçiremicem ve uslubum seni alakadar etmez Konuyu terket dediğimi hatırlıyorum
  • Konu açınca sahiplenme duygusuna hasta oluyorum. Ne acayip olaylar bunlar.

• Mesajlar patir patir silinmiş. Alıntı yaptıgım mesajda gitmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

Lattitude ya da 2.el titanium mondeo alin derim. Mondeo'nun yol tutusu saydiklarinin arasinda en iyisidir. Yakiti da gayet 7 7.5 arasinda kullananlar var ford forum sitelerinde

selective alınır bu miktara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

quote:

Lattitude ya da 2.el titanium mondeo alin derim. Mondeo'nun yol tutusu saydiklarinin arasinda en iyisidir. Yakiti da gayet 7 7.5 arasinda kullananlar var ford forum sitelerinde

Tabi o da var ama genelde selective 2.el ilanlar İstanbul disinda o yuzden titanium demistim. Selective olsa tadindan yenmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

quote:

Tabi o da var ama genelde selective 2.el ilanlar İstanbul disinda o yuzden titanium demistim. Selective olsa tadindan yenmez

vallahi selective için edirne'den kars'a bile giderim.

• KİA Ceed içlerinden en iyisi bana göre donanımı yüksek güzel bir araç.
  • Az daha çıkarsan sıfır c5 öneririm dostum.Hem D segment hem dizel
  • Laguna III de olabilir.
  • astra 1.4T
  • İnsignia 1.4 T 140 hp manual vites Sunroof paketi+style paket 0 kilometre alınabilir.
    Listeden ise 0 kilometre Ceed.
    Not: İnsignia 1.4 T bizde vardı hocam 5000 kmde ki araba ş.içi 7.9 yakıyordu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.