Şimdi Ara

65.000 TL'ye 2012 Citroen DS4 Premium Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 aylık araştırmalarım sonucu Citroen Ds4 almaya karar verdim, fakat sizlere sormak istediğim sorularım var. Giulietta, Leon, 1.16i, Ceed derken Ds4 aklıma yattı. Aracın tasarımı ve yakıt tüketimi beni araca iten en önemli etkenler. Araçla test sürüşüne çıktığımda herkezin bahsettiği MCP şanzımanın bana çok sorun teşkil etmeyeceğini gördüm, ama kullandığım araç 2014 model ve benim alacağım 2. el 2012 aralık çıkışlı olduğundan, versiyonlar arasında bir sarsıntı, vites geçişi farkı varmıdır? Forumlarda 2012 model araçlara yazılım yüklendiğinden bahsediliyordu.

Ayrıca almayı düşündüğüm araçta Premium paket var ve uzay grisi renkli. 2012 model 29.000 km'deki bu araçta herhangi bir kaza bulunmuyor ve araç sahibi 65.000 tl istiyor. Sizce fiyat nasıl?

Birde ikinci el ds4 araç alırken dikkat edeceğim hususları belirtirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LathspeLLs -- 10 Ekim 2014; 12:25:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LathspeLLs

Arkadaşlar merhaba,

3 aylık araştırmalarım sonucu Citroen Ds4 almaya karar verdim, fakat sizlere sormak istediğim sorularım var. Giulietta, Leon, 1.16i, Ceed derken Ds4 aklıma yattı. Aracın tasarımı ve yakıt tüketimi beni araca iten en önemli etkenler. Araçla test sürüşüne çıktığımda herkezin bahsettiği MCP şanzımanın bana çok sorun teşkil etmeyeceğini gördüm, ama kullandığım araç 2014 model ve benim alacağım 2. el 2012 aralık çıkışlı olduğundan, versiyonlar arasında bir sarsıntı, vites geçişi farkı varmıdır? Forumlarda 2012 model araçlara yazılım yüklendiğinden bahsediliyordu.

Ayrıca almayı düşündüğüm araçta Premium paket var ve uzay grisi renkli. 2012 model 29.000 km'deki bu araçta herhangi bir kaza bulunmuyor ve araç sahibi 65.000 tl istiyor. Sizce fiyat nasıl?

Birde ikinci el ds4 araç alırken dikkat edeceğim hususları belirtirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Merhabalar. Aracım Ds-4. Dizeel D-Sport. İlk önce D-style ile D-Sport arasında ciddi farklar var. Bunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Aracı alırken sadece plakadan değil şasi numarasındanda sorgulatın. Servis bakımlı olması da aracın geçmişi hakkında bilgi verir. En azından Km orjinal olup olmadığı anlaşılır. Kaskolu olması da önemli. Kaskolu aracın kazasının belasının olmadığına dair acentanızdan bilgi alabilirsiniz. Bütün bunları yaptıktan sonra satın alınmaya hazır mı ; Cevap HAYIR ! İyi bildiğiniz bir ustaya motoru ve elektronik aksamını kontrol ettirin. Kaporta ve boya ustasına da kontrol ettirin. Yetkili servisten de detaylı expertisini alın. Sonuç olumlu ise satın almaya hazırsınız demektir... Fiyatı normal. Benim aracım 2012 model 38 binde. Sol çamurluk değişti. 61 bin lira veren oldu paraya ihtiyacım olmadığı için satmadım. (gerçi şu anda 61 veren olsa satarım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loutrec_ -- 10 Ekim 2014; 13:18:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler.

Merhabalar. Aracım Ds-4. Dizeel D-Sport. İlk önce D-style ile D-Sport arasında ciddi farklar var. Bunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Aracı alırken sadece plakadan değil şasi numarasındanda sorgulatın. Servis bakımlı olması da aracın geçmişi hakkında bilgi verir. En azından Km orjinal olup olmadığı anlaşılır. Kaskolu olması da önemli. Kaskolu aracın kazasının belasının olmadığına dair acentanızdan bilgi alabilirsiniz. Bütün bunları yaptıktan sonra satın alınmaya hazır mı ; Cevap HAYIR ! İyi bildiğiniz bir ustaya motoru ve elektronik aksamını kontrol ettirin. Kaporta ve boya ustasına da kontrol ettirin. Yetkili servisten de detaylı expertisini alın. Sonuç olumlu ise satın almaya hazırsınız demektir... Fiyatı normal. Benim aracım 2012 model 38 binde. Sol çamurluk değişti. 61 bin lira veren oldu paraya ihtiyacım olmadığı için satmadım. (gerçi şu anda 61 veren olsa satarım)

Yorumların için teşekkürler.

Şanzımanla ilgili hususta, 2012 model aracınız ayağınızı gazdan çektiğinde rölantide gidiyor mu? Ve yazılım güncellemeleriyle şansızam ve 1-2 vites geçisi aralığındaki sarsmalarda iyileştirmeler oldu mu?

Citroen yetkili servisinden ekspertiz raporu için fiyat aldım. 225 tl. Ayrıca bir kaporta-boya ustasına göstereceğim. Ds4 lerde kronik bir arıza varmıdır? Ekstra olarak dikkat etmem gereken, veyahut şu elektronik aksamına iyi baktır diyebileceğiniz?

• loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ds4'lerin d-style olanı şu an türkiyede satılmadığı için citroen sitesinde d-stye ve d-sport arasındaki farklara bakamadım. Aklınıza gelen birkaç önemli farkı söyleyebilir misiniz acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler.

Yorumların için teşekkürler.

Şanzımanla ilgili hususta, 2012 model aracınız ayağınızı gazdan çektiğinde rölantide gidiyor mu? Ve yazılım güncellemeleriyle şansızam ve 1-2 vites geçisi aralığındaki sarsmalarda iyileştirmeler oldu mu?

Citroen yetkili servisinden ekspertiz raporu için fiyat aldım. 225 tl. Ayrıca bir kaporta-boya ustasına göstereceğim. Ds4 lerde kronik bir arıza varmıdır? Ekstra olarak dikkat etmem gereken, veyahut şu elektronik aksamına iyi baktır diyebileceğiniz?

Evet ayağımı frenden çekince gaza basmadan aracım kendiliğinden gidiyor. Bu şehir içi trafiğinde hem çok rahat hem çok ekonomik hale getiriyor aracı. 2012 öncesi modellerde yok bu özellik. 1-2. vites sarsıntısı minimum durumda. Eskiye göre daha iyi. Aracı kullanırken gaz pedalına basma oranınızı yola göre yaptığınız zaman sarsıntı tamamen yok olmuş oluyor. Mesela yokuş olan bi yerde dip gaz yaparsanız araç yokuşta durup vites küçültmeye çalışır. Ancak yeterli miktarda gaza basarsanız araç durmadan ve sarsıntı yaşatmadan vites değiştirir. Bu olayı kullandıkça daha iyi anlayacaksınız. İnsanlar ilk kez kullanır kullanmaz yok geçişleri felaket, yok şanzıman berbat gibi yorumlar yapıyor. Aracı tanımadan önyargıyla eleştirilere maruz kalıyor güzelim araç. Kronik bir arızası yok aracın. Sana tavsiyem orjinal navigasyonlu alma aracı. Çünkü ne bir dokunmatik nede bir multimedya özelliği olmuyor. Ekransız alıp sonradan Cyclone yada Navimate marka multimedya taktır. Navigasyonu güzel, ayrıca geri görüş kamerası, Tv, dvd gibi özellikleri kullanışlı ve kaliteli bahsettiğim multimedyaların. Orjinal ekran beş kuruş etmez. Citroen forumundan takip ederseniz Orjinal ekranlı alıp sonradan orjinal ekranı söküp bahsettiğim multimedyaları taktıran çok olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaistlinXX

Hocam ds4'lerin d-style olanı şu an türkiyede satılmadığı için citroen sitesinde d-stye ve d-sport arasındaki farklara bakamadım. Aklınıza gelen birkaç önemli farkı söyleyebilir misiniz acaba?

Hocam d-style uzun bir süre Türkiye de satıldı. hatta malum sitede 2. el D-style daha fazladır.

Dsport'ta olup Dstyle'de olmayan özellikleri söyleyeyim :

Eşik aydınlatmalı katlanabilir yan aynalar
    Zemin aydınlatma
    Denon HiFi müzik sistemi
    Yükseklik ayarlı yolcu koltuğu
    Eğim ayarlı kafalıklar
    Ön koltuklar altında çekmece
    Masaj fonksiyonlu ön koltuklar
    Ön koltuklarda elektrikli bel desteği
    Arka park sensörü
    Çift renk yarı deri döşeme koltuklar
    Alüminyum pedal
    Arka koltuk kol dayama
    230V priz (Ön kol dayama içinde) -
    Bagajda güç soketi (12V) ve el feneri
    Krom çerçeveli arka ızgara
    Kapılarda krom çıta
    18" jant

• loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler çok fazla donanım avantajı varmış gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aldınız mı Ds4 ü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayıldığım bir araç, param olsa tek geçerim dediğim bir makine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.