Şimdi Ara

65-70 Bin Lira arası Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şuan da kullandığım 1.4 Tsi 2010 model Skoda Octavia aracımı satıp 65-70 bin lira arası ikinci el araç almayı düşünüyorum.Sıfır alıp da Clio yada İ20 gibi küçük segment ve dar araca paramı bağlamaktansa ikinci el Civic-Auris veya Megane 3 Coupe tarzı araç almayı daha mantıklı görüyorum. Dizel veya Lpg`li olacak ve otomatik\düz vites olması fark etmez.Hem performansta beni çok üzmesin hemde yaşım 23 yaşıma uygun olsun ve birazda modifiye merakım vardır. İsteklerime uygun araç önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• 65 70 bine araba alma ya git 100-110 bine talisman passat bakbence yanlış yaparsın octavia satıp 65-70 bine araç alma alacağın araç octaviadan çokta farklı olmaz biriktir superb talisman al
  • O fiyat aralığına çıkabilsem zaten o dediğin iki araca da bakmaz temiz düşük kilometreli premium araç alırım.
    Aracımın ortalama 7.5-8.5\100 km gibi bir yakıt oranı var ve ben senede en kötü 20 bin km yol yapıyorum fazlası var azı yok. Yakıttan dolayı tavsiye istemiştim ben yoksa arabamın gidişinden de konforundan da memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-C-J-L-K -- 19 Ağustos 2016; 21:16:56 >
  • İkinci el dizel manuel golf 7 bulursun o fiyatlara. Modifiye falan istiyorsan leon falan da alabilirsin sıfır olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C5, 508 Dizel falan bakılabilir hocam belki yakıt sıkıntı ise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.