Şimdi Ara

65 lvl bufferım var beyler bunu ınt mi yapsam str(battel buffer) mı yapsam karar veremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • byler sizce ne yapımm diezdeim 65 lvl buffer

• battle buffer diye bi olay olmaz bence.debuffer olsan daha iyi olur ama sc kağıtları alman lazım yoksa parti dilenir durursun
  • 70 den once bp olunmaz artik bana gore eger cok iyi uniq takilarin yoksa
  • ya str versem full elimede + 7 dualmirage almayı düşnüom + 8 giysiler takılar da en az + 10 olur nasıl olur sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBadGuy

ya str versem full elimede + 7 dualmirage almayı düşnüom + 8 giysiler takılar da en az + 10 olur nasıl olur sizce

MAUAHAHAHAHAH DUAL MS
  • bunda gülcek bişe yok anlamadan yazmış olabilirim eğer yorum yapmıyacaksan cvp yazma
  • bufferdan battle priest olmas diyenlere pis bufferım ın videosunu izletmek isterdim.. bu arada pis beerım bi nicktir yanii kendii bufferımdan bahsettiğimii zannetmeyin.. ayrıca pisbufferım 65 lvl da talos kesmishtii tek bashınaaa sadecee 1960 healle.. yanii priestler 70 olmadandaaa chok ishee yarıoo
  • ınt ol derım shell 7 set dd kalkan kafalık spear kolluk ayaklık kafalık aroow klkdanda alırsan tamam dır ii paran varsa CS de fena olmaz ama battle olursan suna ıı alıs kafanda dd yoksa (kı xgenonda pahalı bılmıoyrum oradada oylemı)asasların 1500 le gırmesıne alıs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.