Şimdi Ara

65'' TV TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

65'' tv almak istiyorum. ortalama bütçe 30-35bin TL

yoğun ilgilendiğim 2 model;

samsung 65q80b

samsung 65q70b

bu iki modeli yaklaşık 1 aydır stoklarda olmadığından alamıyorum ve fiyatlarıı 22bin-24bin iken şuan 34-37bin TL ye çıktı ama hala stok yok.

fiyatların bu kadar faiz bir şekilde artmasına aşırı sinirlendim. sırf bu yüzden alternatif marka ve modellere yönelmek istiyorum yardımlarınızı rica ederim.

LG 65QNED816 modeli ile alakalı bilgisi olan var mı? bu yukardaki modeller ile kıyaslandığında nasıl performans verir?

NOT: 10 yıldır LG kullanıyorum. Gayet memnunum ama bu seferde samsung denemek istemiştim ekran parlaklık ve görüntü kalitesi açısından.

malum LG mat panel kullandığı için görüntü kalitesi daha düşük oluyor, ama kesinlikle çok daha sağlam bi paneli var.

küçük çocuklarım olduğu için bugüne kadar LG kullandım, iyi ki öyle yapmışım, tv nin ekranında araba sürmekten tutun da kalemle karalamaya kadar birçok aktiviteyi yapmış olmalarına rağmen panelde hiçbir sorun yok :))) bunları samsung da yapsalardı kaç kez ekran patlardı tahmin bile edemiyorum. ama artık çocuklar büyüdü ve görüntü kalitesi açısından samsung u görmeyi istemiştim fakat bu fiyatlarla nasıl olacak onu bilemiyorum.

yardımmm lütfen...

• Samsung 65q80b
  • size katılıyorum bende Samsung 65q80b istiyorum ama birçok yerde stok yok. stoğu olanlarda fiyatları çok fazla yükselttiler. Bildiğiniz stokçuluk yapıyorlar.

LG de; 2 model gözüme çarptı;

LG 65QNED866QA

LG 65QNED916

bunlarda 35.000 tl bandında.

birde philips de şu model var;

PHILIPS 65PUS8807

bunun fiyatı da 30.000 tl

bu yazığım tüm modellerde benim aradığım temel özellik ;

ekran Yenileme hızı 100HZ

• profession P kullanıcısına yanıt
    Hocam stok sıkıntısı var ay sonu stoklarda olabilir bilginiz olsun.
  • SONY 65X90K BAK HOCAM

• samsa1128 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu modelde stok sıkıntısı var.
  • Tcl 835 serisine bakın.
  • arkadaşlar; maalesef stok sorunu devam ediyor, bulabildiğim yerlerde ise fiyatlar abartılı artmış durumda.

aşağıdaki philips televizyonu buldum mediamarkt ta. 27.000 tl. bu tv ile alakalı bilgisi tecrübesi olan var mıdır?

philips 65PUS8807/62

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.