Şimdi Ara

65' TV Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

65PUS7120 ve UE65JU7500 modelleri arasında kaldım. Forumdaki birçok konuyu okudum ancak işin içinden çıkamıyorum. İzleme mesafem 4 metre. Tv de en çok film izliyorum fhd yada bluray. Curved ve 65" düşünüyorum ama philips iyiyse ambilight için alabilirim. Bütçe olarakta bu iki model seviyesindeyim. Tavsiyede bulunabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebay -- 16 Aralık 2015; 23:26:38 >

• rebay R kullanıcısına yanıt
    Bende filmciyim remux yada ham bluray izlerim sizi ancak oled keser bende geçen sene 65"led ler aldım sorundan başka birşey değil hepsi aynı mok zaten forumu 1 saat dolanın her marka model en alt veya en üst model sorun gırla size tavsiyem 55eg920 oled mağazada bir bluray film takıp deneyin sonra aynısını en pahalı led tv ye takıp bakın o andan itibaren satıcı size led tv yi bedavada verse almazsınız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Bende filmciyim remux yada ham bluray izlerim sizi ancak oled keser bende geçen sene 65"led ler aldım sorundan başka birşey değil hepsi aynı mok zaten forumu 1 saat dolanın her marka model en alt veya en üst model sorun gırla size tavsiyem 55eg920 oled mağazada bir bluray film takıp deneyin sonra aynısını en pahalı led tv ye takıp bakın o andan itibaren satıcı size led tv yi bedavada verse almazsınız...

Teşekkürler, peki 4 metre mesafede 55" ten verim alır mıyım sizce?
  • rebay R kullanıcısına yanıt
    Valla 65" led alıp kafayı duvarlara vurmaktan iyidir benim mesafemi ölçtüm şuanda 318 cm çıktı arkadaki koltuk 425 cm ve gayet güzel duruyor hocam tabi bu bana göre size daha başka gelebilir göreceli bir durum ha gönül istersi 65 oled alalım ama araba parası nerdeyse hayatımda ilk defa Walking Dead izlerken görüntü hoşuma gitti 8 gb lık bile görüntü puslu karlı değişik gelirdi led lerde oled de 2 gb olan bile bluray kalitesinde üstelik bendeki oled eski model 4k olanı hayal bile edemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Valla 65" led alıp kafayı duvarlara vurmaktan iyidir benim mesafemi ölçtüm şuanda 318 cm çıktı arkadaki koltuk 425 cm ve gayet güzel duruyor hocam tabi bu bana göre size daha başka gelebilir göreceli bir durum ha gönül istersi 65 oled alalım ama araba parası nerdeyse hayatımda ilk defa Walking Dead izlerken görüntü hoşuma gitti 8 gb lık bile görüntü puslu karlı değişik gelirdi led lerde oled de 2 gb olan bile bluray kalitesinde üstelik bendeki oled eski model 4k olanı hayal bile edemiyorum..

47lm640s lg den sonra zaten dehşet fark eder de bilemedim işte şuan 47 çok küçük geliyor. Biraz inceliyim dediğiniz modeli. Teşekkürler tekrar.
  • Aman kardeşim led lere o kadar para verilmez eskimiş ve bitik teknoloji şimdi 4k ayağına biraz daha ömrü uzadı her türlü sorun var ve marka model farketmiyor alayı sorunlu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65" TV Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    65" tv tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    65' TV tavsiyesi arkadaşlar
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.