Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

65' Tv tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
5.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Samsung 55hu8500 neredeyse alacaktım. Ama düşününce 55 inç bir tv ye 8000 tl vericem. Bu cihaz 65 inç 6000 TL. Philipste H265 codec yok. Samsung da var kafam karıştı
  • brandy79 B kullanıcısına yanıt
    Philips H265 codec sorununu çözmek için UHD880 adlı bir Media Player çıkaracağını ve 2013 ve 2014 UHD 8000 ve 9000 serisi sahiplerine ücretsiz vereceğini duyurmuştu. Bu Türkiye'de gerçekleşir mi bilemiyorum tabii ama codec sorunu ortadan kalkmış olur.

http://www.tpvision.com/press-room/news-releases/press-releases/419-tp-vision-announces-philips-media-player-uhd-880-to-tap-additional-4k-uhd-streaming-services-for-philips-uhd-tvs.html

Samsung ile Philips 9000 serisi görüntünün gerçekliği ve kalitesi konusunda bence yarışamazlar. O nedenle yine de 9708 iyi bir seçim.

Kapalı kutu bulabilmenize şaşırdım, geçen hafta bir arkadaşıma teşhir (350 saat civarı kullanılmış) olanını aynı fiyata almıştık.

• fato65 F kullanıcısına yanıt
    Yarışamazlar derken samsung daha mı üstün demek istediniz?
    Hayır, Philips'in çok daha üstün olduğunu söylemek istedim. Samsung'larda ki renkler bana her zaman gerçek dışı gelmiştir.

Philips 9000 serisi ise yıllardır çok kaliteli paneller çıkartmıştır.
  • Her ne kadar Türkiye'de unutulduysa da Philips, Philips'tir.
    Bu tv yi aşırsam yaşam ünitesine monte edicem. Sağdan ve soldan 140cm yer var sığar mı sizce
    Philips'in sitesinde yazan boyutlara göre genişliği 1467mm, bu durumda oraya hiçbir 65" TV'yı sığdıramazsınız. 65" kararınızı gözden geçirin, ya da yaşam ünitesinden vazgeçmeyi bir düşünün derim. Sizdeki alan için 55" daha uygun gibi görünüyor.

http://www.philips.com.tr/c-p/65PFL9708S_60/9000-series-3-tarafli-ambilight-xl-ve-ultra-pixel-hd-oezelliklerine-sahip-ultra-ince-smart-led-tv/ozellikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 9 Aralık 2014; 7:25:49 >

155 cm lik bir yer sart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Evet dediğiniz gibi yaşam ünitesine monte etmicem ve almıcam ya da ayakları üstünde durucak tv
  • evet arkadaşlar LG 65 - 850 modeli ile ilgili yukarıda bahsi geçen yazılımı indirip testi yaptım. doğrudan ince çizgiler şeklinde bir banding görmedim. maç yayınlarında vs de bir banding olmadı. yalnız odayı kapkaranlık yapıp o videoyu oynatınca ışığın daha geniş olarak ortada hafiften renk farklılığı yarattığını belirledim. Dediğim gibi bandingi detaylı araştırmadım da tek olan şey ekteki gri resimlerdeki olay. onun dışında maç film vs izlerken gözüme çarpan herhangi kötü birşey yok. Başka görüşü-isteği vs olan varsa elimden geldiğince yanıtlayabilirim.

65' Tv tavsiyesi 65' Tv tavsiyesi 65' Tv tavsiyesi

• Benim de 4000-4500 tl bütçe ayırdım. 55ub950 modelini almayı düşünüyorum. Dahili uydudaki kanal geçiş hızları nasıl? Cihazın 4k, 3d ve SD yayınlarından memnun kaldınız mı, bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum.
  • kardesim ben kullaniyorum vestel hem oyun konsolu icinde iyi 3d side var makul ucret hd benimki 106 ekran ama senin dedigin ekranda vardir illaki

• quote:

Orijinalden alıntı: onuratak

Benim de 4000-4500 tl bütçe ayırdım. 55ub950 modelini almayı düşünüyorum. Dahili uydudaki kanal geçiş hızları nasıl? Cihazın 4k, 3d ve SD yayınlarından memnun kaldınız mı, bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum.

valla digiturk ve usb ile kullandım sadece. SD ve dahili uydu ile ilgili yorum yapamayacağım. SD çok kötü görünebilir gibime geliyor. ama denemedim dediğim gibi. USB ve digiturkun 720p hdsinde hiçbir sorun yok çok güzel görüntü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atemage

quote:

Orijinalden alıntı: onuratak

Benim de 4000-4500 tl bütçe ayırdım. 55ub950 modelini almayı düşünüyorum. Dahili uydudaki kanal geçiş hızları nasıl? Cihazın 4k, 3d ve SD yayınlarından memnun kaldınız mı, bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum.

valla digiturk ve usb ile kullandım sadece. SD ve dahili uydu ile ilgili yorum yapamayacağım. SD çok kötü görünebilir gibime geliyor. ama denemedim dediğim gibi. USB ve digiturkun 720p hdsinde hiçbir sorun yok çok güzel görüntü.

Hocam bilgisayar bağlama şansınız varmı? bilgisayarın çıkışını fullhd olarak ayarlarsan 100 HZ tarama hızına ulaşabiliyormu tv?

• APOLL0 kullanıcısına yanıt
    denerim haftasonu yalnız bilgisayarımın full hd çıkışı olması konusunda emin değilim :) macbookların var mı acaba full hd çıkışı?
  • Hdmi kabloyla bağlayıp tvdenn görüntü aldıktan sonra monitor özelliklerinden 1920x1080 yapıp frekans 100 mhz seçeneği çıkıyormu ona bakmak kazım. Windowsta bu şekilde ama maclerde nasıl bende bilmiyorum. Oda buna benzer bileydir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

SONY X serilerinin IPS panel olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

sami ;

sende hangi panel var. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOLL0

Hdmi kabloyla bağlayıp tvdenn görüntü aldıktan sonra monitor özelliklerinden 1920x1080 yapıp frekans 100 mhz seçeneği çıkıyormu ona bakmak kazım. Windowsta bu şekilde ama maclerde nasıl bende bilmiyorum. Oda buna benzer bileydir.

tamamdır deneyip sonucu paylaşacağım.
  • Benimki eski, 60EX700, 2010 yılında almıştım. Eğer yeni alacak olursak diye sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 20 Aralık 2014; 19:53:51 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.