Şimdi Ara

65' Tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
5.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 1-2 hafta içerisinde 65" bir tv almak istiyorum. 5-9 bin tl arasında bütçe ayırabilirim. 3d ya da smart kısımları ile çok ilgilenmiyorum. çok araştıramadım da henüz önerileriniz var mıdır? onları inceleyeyim en azından. Şimdiden teşekkürler.

• Hocam bende seninle aynı arayış içindeyim. Benim inceleyipte beğendiğim ürünler şunlar;

1-LG 65UB980V 8000-9000 tl civarında
    2-LG 65UB950V 6000-7000 tl civarında

Bu ürünler zaten 4k da çok iyi görüntü veriyor, onun dışında digiturk hd kanallarda başarılı.
  • Halen bulunabiliyorken Panasonic 65VT60.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @coyote

Halen bulunabiliyorken Panasonic 65VT60.

plazma düşünmüyoruz ne yazık ki yine de teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

Hocam bende seninle aynı arayış içindeyim. Benim inceleyipte beğendiğim ürünler şunlar;

Bu ürünler zaten 4k da çok iyi görüntü veriyor, onun dışında digiturk hd kanallarda başarılı.

samsung modellerine hiç baktınız mı? evde samsung var 2 tane memnunuz açıkçası. ama samsunga gittiğimde hep fuzuli özellikleri anlatıp durdular yok 3d yok smartı çok iyi yok 1500 hz yenileme hızı vs. bir de fiyatlar çok dengesizdi 15e de var 8e de. farkları ne diyorum işte bu özellikleri daha iyi felan diyor güvenemedim açıkçası.
  • Valla ben de ayni arayistayim. Konu canlansin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atemage

quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

Hocam bende seninle aynı arayış içindeyim. Benim inceleyipte beğendiğim ürünler şunlar;

samsung modellerine hiç baktınız mı? evde samsung var 2 tane memnunuz açıkçası. ama samsunga gittiğimde hep fuzuli özellikleri anlatıp durdular yok 3d yok smartı çok iyi yok 1500 hz yenileme hızı vs. bir de fiyatlar çok dengesizdi 15e de var 8e de. farkları ne diyorum işte bu özellikleri daha iyi felan diyor güvenemedim açıkçası.

Hocam Samsunglarada baktım yalnız Samsung görüntüsü bana çok yapay geliyor. LG ve Samsungu MM de mukayese etme şansım oldu. LG panelin daha doğal ve gözü yormayan görüntü verdiği düşüncesindeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65" tv tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65' TV tavsiyesi arkadaşlar
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladım. zaten samsung-lg dışında tv yok herhalde bu boyutlarda led? lgye bir uğrayacağım haftasonu.
  • Nokta atışı söylüyorum direkt olarak cihaz şudur.

1-LG 65UB980V - http://www.vatanbilgisayar.com/lg-65ub980v-65165-cm-3d-uhd-4-k-smart-led-tv-1300-hz-dahili-uydu-2-gozluk.html

Sakarya Vatan Bilgisayarda SOUNDBAR (1200TL) ile beraber 7899TL etiketi var. Nasipse alacağım bu hafta bende.

Dahili ses kalitesi mükemmel DOLBY ve DTS destekliyor. Görüntü kalitesi tartışılmaz derecede iyi. İnsanı uçuşa geçirecek bir cihaz. Ayrıca Tasarım konusunda hoplarlorlerin ve ayağının duruşu çok hoşuma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dartagnan

Nokta atışı söylüyorum direkt olarak cihaz şudur.

1-LG 65UB980V - http://www.vatanbilgisayar.com/lg-65ub980v-65165-cm-3d-uhd-4-k-smart-led-tv-1300-hz-dahili-uydu-2-gozluk.html

Sakarya Vatan Bilgisayarda SOUNDBAR (1200TL) ile beraber 7899TL etiketi var. Nasipse alacağım bu hafta bende.

Dahili ses kalitesi mükemmel DOLBY ve DTS destekliyor. Görüntü kalitesi tartışılmaz derecede iyi. İnsanı uçuşa geçirecek bir cihaz. Ayrıca Tasarım konusunda hoplarlorlerin ve ayağının duruşu çok hoşuma gitti.

güzel görünüyor gerçekten de internet fiyatı 9.000tlye yakın. Acaba İstanbul mağazalarında da bahsettiğiniz indirim var mıdır.

• bir de lg modelinin 950si ile 980i arasında 2500 tl fark var. özelliklerini okudum da şimdi hiçbir fark göremedim. nedir farkı acaba bir fikriniz var mı niye 2.500 tl fazla verelim ki?
  • quote:

bir de lg modelinin 950si ile 980i arasında 2500 tl fark var. özelliklerini okudum da şimdi hiçbir fark göremedim. nedir farkı acaba bir fikriniz var mı niye 2.500 tl fazla verelim ki?

Speaker ve kamera farkı var. Birde biri 1250 hz diğeri 1300hz. Anlayacağınız fiyat farkına değecek bir fark yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de degmez. Kamera zaten tamamen gereksiz. 50 hz icin de 2500 TL fazla. Fark sadece buysa 950 bana cazip gozukmeye basladi.
  • atemage kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar siyah performansını neden bu kadar hafife alıyorsunuz
    bu kadar önemli bir ayrıntı görmezliktenmi geliniyor anlayabilmiş değilim...
    bazı markalar karanlık sahnelerde (oyun/sinema) ayışığı dahi olmayan zifiri karanlık geceleri
    bazı markalarda dolunaylı yarı aydınlık geceleri vaat ediyor...
    Samsung UE-65HU7500 65 İnç 165Cm 1000Hz Smart 3D 4K ULTRA HD LED TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 28 Kasım 2014; 23:42:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

bazı markalar karanlık sahnelerde (oyun/sinema) ayışığı dahi olmayan zifiri karanlık geceleri

neyi kastettiniz anlayamadım. bilmediğimden soruyorum. samsung siyah görüntü lg'den mi daha iyi yoksa modelden modele mi fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Samsung UE-65HU7500 65 İnç 165Cm 1000Hz Smart 3D 4K ULTRA HD LED TV

açıkçası öyle bir fark olduğunu bilmiyordum :) samsungun siyah kalitesi lgden daha mı iyi diyorsunuz öyle anladım?

• quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SHARP-LC-70LE857E-70-in%C3%A7-177-cm-ekran-3D-LED-TV,103452,465025,1219907.html?langId=-14

Bu biraz limitimin üzerine çıkıyor ne yazık ki. Teşekkür ederim. Gerçi 70inçmiş ama o kadar ayıramayacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips 65PFL9708 i değerlendirmenizi öneririm. Teşhir fiyatı inanılmaz uygun oldu şu anda.

http://www.teknosa.com/urunler/110012797/philips-65pfl9708s12-dvb-s-amb-uhd-3d-smart-led-lu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SHARP-LC-70LE857E-70-in%C3%A7-177-cm-ekran-3D-LED-TV,103452,465025,1219907.html?langId=-14

Bu biraz limitimin üzerine çıkıyor ne yazık ki. Teşekkür ederim. Gerçi 70inçmiş ama o kadar ayıramayacağım.

Rica ederim hocam:)
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SHARP-LC60LE857E-60-in%C3%A7-152-cm-Ekran-3D-LED-TV-Dahili-Uydu-Al%C4%B1c%C4%B1,103452,465025,1147911.html?langId=-14

Bide bu var ayrıca sony 60w955 e de bakmanızı tavsiye ederim almadan önce kesinlikle usb ye bi film atıp izleyin demolara kanmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.